5 september 2017

Puma ONE Chrome Special-Edition

Puma zet een grote stap vooruit met de uitgave van de Special-Edition Puma ONE Chrome. De buitenlaag van deze eye-catcher is van chroom en uniek in de voetbalwereld. Nog nooit eerder is op een voetbalveld een schoen van chroom gezien en door deze nieuwe Puma schoenen te dragen straal je een heel nieuw tijdperk van voetbalschoenen uit, schitter je als een ster over het veld en ben jij een voorloper op de tijd. Atlético Madrid held en een van de beste aanvallers ter wereld, Antoine Griezmann is het beeld achter deze schoen. Griezmann die bekend staat om zijn bekende dribbels, kalmte voor de goal en zijn nauwkeurige schoten zal met deze schoenen extra stralen.

Nu al overtuigd van deze fantastische schoen? Koop de PUMA ONE Chrome voetbalschoenen dan in deze SHOP! 

Design Puma ONE Chrome

De uitstraling van de Puma ONE Chrome voetbalschoen is futuristisch door zijn metaal-zilveren buitenlaag. De sok aan de bovenkant van de schoen is gemaakt van een zachter gekeurd grijs waardoor de schoen een extreem glimmend effect krijgt.

De bedrukking van het Puma merk is donkerblauw waardoor de jaguar er nog krachtiger uitspringt en hiermee sterk opvalt.

De onderkant van de schoen is in tegenstelling tot de donkere matte kleur van concurrenten  Adidas en Nike glimmend zilver. Een superieure uitstraling van de Puma ONE Chrome voetbalschoen geeft jou de kracht om te shinen over het veld en de lat nog hoger te leggen.

Kenmerken Puma ONE Chrome

De nieuwe Puma ONE Chrome voetbalschoen heeft een bovendeel gemaakt van microvezel wat een superieure touch geeft. Deze microvezels zorgen voor het beste balgevoel, geven jou het hoogste comfort en de fit waarnaar elke schoenenmaker op zoek is.

Door de special Support Traps en de verhouding van verschillende materialen die gebruikt zijn krijgt de middenvoet een bovennatuurlijke fit en comfort.

De ONE voetbalschoen heeft een unieke evoKNIT sok die voor extra comfort zorgt bij het dragen. Doormiddel van deze sok lijkt de schoen een verlengstuk van je voet en geeft het jou de vrijheid nóg beter te spelen.

Om de unieke zool als de zool van de Puma ONE Chrome nog uitzonderlijker te maken heeft Puma de zool van licht en flexibel Pebax materiaal gemaakt. In samenstelling met de nauwkeurig geplaatste noppen zorgt dit voor een buitenaardse snelheid waar iedereen van droomt.

Puma levert de voetbalschoen met 2 verschillende zolen, 1 voor nog meer comfort en 1 voor een nog explosievere snelheid.

Puma ONE Chrome kopen

Durf jij de stap aan om op deze unieke kicksen te lopen en te shinen net als Antoine Griezmann? Haal je special edition Puma ONE Chrome voetbalschoenen dan  in deze SHOP! 

Wees er snel bij want de voorraad is beperkt.

De prijzen verschillen van 149.99 euro tot 249.99 euro.