28 september 2017

Puma ONE Chrome Gold voetbalschoenen uitgelekt

Puma ONE Chrome Gold Unieker, gekker, extremer en brutaler. Het lijkt wel alsof dit de kernwoorden zijn van de ontwerpers van nieuwe voetbalschoenen. Waar Nike, Adidas en New Balance los gaan met het ontwerpen en produceren van nieuwe unieke kicksen blijft Puma niet achter. Puma heeft namelijk als opvolger van de Puma ONE Chrome de nieuwe Puma ONE Chrome Gold uitgebracht om alles nog extra aan te dikken. De nieuwe Puma ONE Chrome Gold voetbalschoen zal net als de eerste chromen editie speciaal door Atlético Madrid superster Antoinne Griezmann worden gedragen. Nu nog afwachten wanneer die officieel uitkomt...

 

Ben jij nu al weg van de chromen schoenen van Puma? Of wil jij op dezelfde kicksen lopen als Griezmann, haal de chromen voetbalschoenen dan in deze shop of in deze winkel!

Design Puma ONE Chrome Golden

Om de hedendaagse voetbalschoen te kunnen overtreffen als ontwerper van een voetbalmerk moet je alles uit de kast halen, en dat is wat Puma met deze ONE Chrome editie heeft gedaan. Het uiterlijk van de schoen is heersend en laat zien dat jij The King bent op het veld.

De schoen is volledig gemaakt van een goud chromen kleur wat een bruut effect geeft aan de schoen maar ook aan de speler. Door het volledige glimmende design van de schoen en de zwarte effecten op de schoen als het logo aan de binnenkant van de schoen, de Puma strepen aan de buitenkant, het ONE teken op de lip van de schoen en de zwarte veterhouders is deze schoen briljant en meesterlijk om mee te spelen. In de binnenkant van de schoen staan de woorden Puma en ONE in het goud op de zool gegrafeerd.

De sok aan de bovenkant van de schoen is gemaakt van een minder glimmend gouden kleur waardoor het voetdeel van de schoen er volledig uitspringt.

Als laatste de onderkant van de schoen, de zool. De zool is gemaakt van een speciaal materiaal wat Pebax wordt genoemd. Deze zool van de gruwelijke kicksen glimt sterk waardoor deze schoen nog meer opvalt.

Kenmerken Puma ONE Chrome Gold

De nieuwe Puma ONE Chrome editie is ontworpen met een aantal technologie├źn die de schoen nog beter laten functioneren. De schoen is allereerst gemaakt van microvezels die ervoor zorgen dat jij een perfecte touch hebt. Ook zorgen deze microvezels ervoor dat jij het beste balgevoel hebt om een wedstrijd te domineren.

Als tweede de Support Traps. Deze zorgen samen met de verschillende materialen die gebruikt zijn voor een nog hoger comfort en balgevoel.

De derde technologie is de evoKNIT sok. Deze sok aan de bovenkant van de schoen laat de schoen als een tweede huid aanvoelen wat extra comfort oplevert.

Technologie nummer 4 is geplaatst in de zool. Doordat de zool gemaakt is van een speciale Pebax laag blijft deze ultra licht. Dit in samenstelling met de nauwkeurig geplaatste noppen zorgen voor een krachtige startsnelheid.

Puma ONE Chrome Gold kopen

Deze special edition voetbalschoen zijn nog niet in de verkoop maar zullen in deze dagen uitkomen. Als jij net als Antoinne Griezmann al wel wilt spelen op de Puma ONE Chrome voetbalschoen dan kan dat! Wel moet je flink in de buidel tasten want goedkoop zijn deze kicksen niet. De eerste editie van de schoen begint maar liefst bij 149.99 euro en loopt op tot 249.99.

Bestel jouw Puma ONE Chrome editie hier of in deze winkel!