1 juni 2018

Puma ONE 1 ''Illuminate Pack'' WK voetbalschoenen

Het WK is in aantocht en de voetballers die hun land gaan vertegenwoordigen zijn bezig met hun voorbereiding. Natuurlijk wordt de voorbereiding gedaan op de nieuwe voetbalschoenen waarop toppers als Agüero, Giroud en Chielini geschiedenis moeten schrijven voor hun land. Puma heeft vandaag het nieuwe Puma Illuminate Pack gelanceerd. Onderdeel uitmakend van dit pack is de Puma ONE 1. Het Duitse merk heeft de Puma ONE een schitterend design gegeven en uitgerust met de nieuwste technieken. Ben je benieuwd naar de schoen waarop geschiedenis geschreven moet gaan worden in Rusland? Check de details hieronder!

Nu al helemaal weg van deze geweldige Puma ONE voetbalschoen? Dan heeft u geluk want de schoen is te bestellen in DEZE WINKEL!

Design Puma ONE 1 voetbalschoenen

De Puma ONE voetbalschoenen zijn ontworpen voor de snelste spelers van de wereld. Waar de schoenen van Nike en adidas voor het WK juist opvallen door felle kleuren, zijn de schoenen van Puma juist er stijlvol. Dit komt door de neutrale kleurencombinatie van mintgroen met paars en witte details. De neus van de schoen is paars en dit loopt door over de zijkant van de schoen naar achteren. Het bovenwerk van de Puma ONE 1 is mint groen. Deze kleurencombinatie straalt rust uit maar kan toch dodelijk zijn aan de voeten van de juiste speler. De witte details komen terug aan een strip op de buitenkant van de schoen. Ook op de lip aan de achterkant van de schoen is een enorm klein Puma teken te zien. Deze is wit van kleur. Aan de binnenkanten van de schoen staat de tag van Puma ONE. In het wit staat hier het Puma teken met ONE ervoor. De zool van de schoen heeft dezelfde paarse kleur als de voorkant van de schoen. De nieuwe Puma ONE 1 uit het Illuminate Pack bevat ook een enkelsok. Deze is mintgroen van kleur, dezelfde kleur als het bovenwerk van de schoen. Natuurlijk is alleen het design van een voetbalschoen niet genoeg. De schoen is ook uitgerust met de allernieuwste technologieën, zodat de spelers kunnen schitteren tijdens het WK in Rusland.

Kenmerken Puma ONE voetbalschoenen

De nieuwe Puma ONE uit het Illuminate Pack van Puma bevat weer vele vernieuwde technieken en materialen. Eén van de belangrijkste technieken in de schoen van het Duitse sportmerk is het materiaal waarvan de schoen is gemaakt. De Puma ONE is namelijk uitgerust van kangoeroeleer. Dit speciale leer zorgt voor een perfect comfort. Vanwege het leer vormt de schoen namelijk perfect naar je voeten. De schoen zit als gegoten en je vergeet bijna dat je een voetbalschoen aan hebt. Het perfecte comfort is echter niet het enige voordeel van het kangoeroeleer. Het leer zorgt namelijk ook voor een perfect contact met de bal. Hierdoor is je balcontrole ongeëvenaard en ben jij de leider op het veld. De hiel van de Puma ONE voetbalschoen is gemaakt van een combinatie van mesh en synthetische vezels. Deze combinatie creëert een stabielere pasvorm. Door deze verbetering van de pasvorm heb je een betere stabiliteit, maar het verbeterd ook de fitting. De veters van de voetbalschoen zijn vastgemaakt aan speciale support straps. Dit voor een verstelbare en verbeterde stabiliteit rond de middenvoet.

Net zoals bij bijna alle voetbalschoenen van Puma, sowieso bijna alle voetbalschoenen van deze tijd, is de Puma ONE voetbalschoen uitgerust met de EvoKNIT sok. Deze enkelsok zorgt voor de fitting tussen jouw voet en de schoen. Dit komt omdat het lijkt dat de schoen onderdeel wordt van je lichaam. Het hybride bovendeel van de schoen versterkt dit systeem. Deze EvoKNIT sok zorgt voor extra ondersteuning aan de enkels. Hierdoor wordt het moeilijker is om door je enkels heen te gaan. Deze schoen vermindert dus ook blessures. De strakke fit die wordt ontwikkeld door de EvoKNIT zorgt ervoor dat je balgevoel en je touch verbeterd. Wanneer je deze schoen draagt speelt iedereen de bal het liefst naar jouwwant jij bent de baas en de meest dominante speler op het veld. De zool van de Puma ONE voetbalschoen is uitgerust met de zogeheten RAPIDAGILITY outsole. Door deze technologie wordt de schoen extreem licht. Hierdoor ben je sneller dan de tegenstanders. Deze technologie, in samenwerking met de noppensamenstelling, zijn enkel voor één ding aanwezig bij de Puma ONE: SNELHEID. Door de combinatie van het design en de technieken waarmee de schoen is uitgerust zijn wij helemaal verkocht door deze geweldige stijlvolle voetbalschoen.

Puma ONE 1 voetbalschoen kopen

De Puma ONE 18.1 voetbalschoen biedt alles: fit, snelheid en touch. Ben jij helemaal weg van deze gave ‘snelle’’ voetbalschoen uit het Illuminate Pack van Puma. Aarzel dan niet en bestel de Puma voetbalschoen in DEZE SHOP!