Nike lanceert kleurige Nike Phantom GT 3D voetbalschoenen!

Ben je op zoek naar een kleurige voetbalschoen met veel tekst en een 3D look? Dan heeft Nike afgelopen week voor jou de perfecte voetbalschoenen gelanceerd. Het sportmerk heeft namelijk nieuwe (special edition) Nike Phantom GT  3Dvoetbalschoenen gelanceerd, waarop verschillende spelers vanaf nu zullen schitteren. Deze nieuwe Nike Phantom GT 3D voetbalschoenen worden echter alleen door de elite spelers gedragen. Dit zijn onder andere Kevin de Bruyne, Harry Kane en Kai Havertz! De andere spelers die de Phantom GT silo spelen dragen de blauwe Nike Phantom GT voetbalschoenen, welke begin maart door Nike gelanceerd werden!

Design Nike Phantom GT 3D voetbalschoenen

De nieuwe Nike Phantom GT 3D voetbalschoenen maken je direct blij in deze barre tijden. De upper van de voetbalschoenen is overwegend wit, maar bevat verder kleurige details. Op de schoenen zijn drie kleuren verwerkt, namelijk lichtblauw, roze en geel. Het idee achter de lancering van deze voetbalschoenen is de identiteit van de spelers met de spelers die op deze kicksen spelen te symboliseren. Ze zijn berekend, instinctief en uitdagend! Dat kun je zeker ook over de nieuwe Nike Phantom 3D voetbalschoenen zeggen. De upper bevat op de voorzijde een print van het woord ‘’Phantom’’ en ‘’Skills.’’ Deze woorden overlappen elkaar en lopen over de gehele lengte van de voorvoeten. Een ander opvallend detail van de voetbalschoenen is de presentatie van het Nike logo op de schoenen. De swoosh is niet één keer op de schoenen verwerkt, maar drie keer onder elkaar en weer in dezelfde opvallende kleurencombinatie. Deze combinatie van swooshes bevinden zich zowel aan de zijkanten als op de voorvoet. Er zijn weer twee verschillende versies van de schoenen uitgebracht, namelijk met een enkelsok (de DF versie) en zonder enkelsok (de low-cut versie). De zoolplaat van de schoenen is wit en de klauwnoppen aan de onderkant zijn lichtblauw. De veters van de nieuwe Nike Phantom GT voetbalschoenen zijn wit! Uiteraard zijn deze Nike Phantom 3D voetbalschoenen met de nieuwste technologieën, zodat spelers als De Bruyne, Havertz en Kane op deze voetbalschoenen kunnen accelereren. Ben je nog niet bekend met de materialen en de technieken van de Nike Phantom GT voetbalschoenen? Lees vooral verder!

Kenmerken en technologieën Nike Phantom GT voetbalschoenen

Deze kleurige Nike Phantom 3D voetbalschoenen bevatten dezelfde kenmerken als de vorige versie van de Nike Phantom GT schoenen. We bespreken ze hieronder nog even kort!

  • De bovenkant van de Nike Phantom GT voetbalschoenen  is gemaakt van een zogenaamd Generative Texture. Dit is een speciale 3D structuur (de structuur van dunne strepen) dat zich over de gehele upper van de voetbalschoenen bevindt en is door Nike ontwikkeld met behulp van speciale software. Ter hoogte van de neus en de wreef van de schoenen is dit materiaal wat dikker, waardoor je nog beter kunt drillen, schieten en passen. Deze structuur in combinatie met een Flyknit materiaal van het bovenwerk van de schoenen geeft je als voetballer het gevoel dat je op blote voeten speelt. Het zorgt niet alleen voor nog meer grip op de bal, het geeft je bovendien een nog beter balgevoel.
  • Een andere technologie die in de schoenen is verwerkt is dus de FlyEase technologie. Deze technologie is niet meer dan een hielkap die Nike sinds september aan de Nike Phantom GT voetbalschoenen heeft toegevoegd. Een hielkap zorgt gewoonlijk voor de perfecte lockdown van je voeten in de voetbalschoenen. Daarnaast heeft deze kap nu ook de functie van de veters. Je kunt de fit van de hielkap namelijk naar wens aanpassen. Dat heeft als gevolg dat je hierdoor nog makkelijker in de schoenen kunt stappen en deze ook makkelijker weer uit kunt doen. Daarnaast zorgt het voor de perfecte pasvorm en daardoor ook voor het perfecte balgevoel. De veters van de Nike Phantom GT voetbalschoenen hebben ook een speciale structuur. Deze zijn diagonaal geplaatst, waardoor je als je schiet een nog schoner schietoppervlak heeft.
  • De zoolplaat aan de onderkant van de voetbalschoenen betreft een zogenaamde Hyperquick zoolplaat. Door deze ultra lichte zoolplaat kun je je nog beter manoeuvreren in kleine ruimtes en dus nog sneller wegdraaien van je tegenstander. Met behulp van deze zoolplaat kun je nog explosiever zijn. Dit komt namelijk door het feit dat de plaat onder de boog van de voeten open is. De noppen aan de onderkant betreffen een combinatie van klauwnoppen en ronde noppen. Met de ronde noppen kun je accelereren en de klauwnoppen zorgen voor stabiliteit.
  • Last but not least zijn ook deze Nike Phantom GT voetbalschoenen uitgerust met de Nike Grip technologie. Deze technologie is verwerkt in de binnenzool. De interne zoolplaat bevat een speciale 3D structuur, waardoor je niet met je voeten in de schoenen gaat schuiven en bovendien zorgt het voor de perfecte schokdemping.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de special edition Nike Phantom GT 3D voetbalschoenen, welke spelers als De Bruyne, Havertz en Kane tot komende zomer dragen. In mei/juni worden er weer nieuwe Nike Phantom GT 3D voetbalschoenen gelanceerd, waarop we verschillende spelers tijdens het EK van 2021 zullen zien. Ook spelers als Kimmich, Cavani, Rodrygo, Lautaro Martínez, Busquets, Mount en Verratti dragen de Phantom GT schoenen. Bij Ajax dragen Klaassen, Tagliafico en Brobbey de Nike Phantom GT voetbalschoenen.

Nike Phantom GT 3D voetbalschoenen bestellen

De nieuwe Nike Phantom GT 3D voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen voor zowel kinderen als voor volwassenen! De schoenen zijn ook beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. De dure versie betreft de versie, waarin alle bovengenoemde technologieën zijn verwerkt. Deze hebben een prijs van € 270,-. Goedkopere versies van de Nike Phantom GT voetbalschoenen bestel je al vanaf € 60,-. Let wel, dit betreffen special edition voetbalschoenen, dus waarschijnlijk zijn deze 3D voetbalschoenen snel uitverkocht. In de onderstaande winkels kun je deze vette Nike kicksen natuurlijk ook laten personaliseren!

Bestel deze voetbalschoenen direct in de officiële NIKE SHOP!

of deze winkel

Nike Phantom GT 3D voetbalschoenen

Details Nike Phantom GT 3D voetbalschoenen