Dit zijn de paarse Nike Phantom Thunder voetbalschoenen

Code oranje! Storm op komst! Die melding hebben we deze herfst vaker van de weermannen gehoord. Code oranje betekent dat we voorzichtig moeten zijn wanneer we de straat op gaan. Voorzichtigheid is in ieder geval niet geboden bij de nieuwe Nike Phantom Luna en GX voetbalschoenen, vandaar code paars! Met code paars kun je gewoon naar buiten gaan, de storm overwinnen en vooral je tegenstander de baas zijn. En ja je leest het goed: Phantom Luna! Dit is namelijk een nieuw hoofdstuk in de Phantom lijn van Nike. De Phantom Luna voetbalschoenen zijn de voetbalschoenen met een laag uitgesneden enkelsok. De Nike Phantoms zijn de schoenen die normaliter gedragen worden door spelers als Haaland, Rodrgyo, Gavi, Busquets en Camavinga. In de Eredivisie worden deze voetbalschoenen onder gedragen door Brobbey, Paixao en Teze. Deze week speelden verschillende speelsters van het Engelse vrouwenelftal op de nieuwe Nike Phantoms!

Storm, bliksem, regen | Creativiteit

De nieuwe Nike Phantom voetbalschoenen uit het Thunder pack geeft voetballers ook weer wat licht in deze donkere dagen. Dat heeft alles te maken met de kleur en de graphics op deze Nike Phantoms. Van de kleur paars (fuchsia) worden we natuurlijk sowieso al blij, maar op de achterzijde en zijkanten van de voetbalschoenen bevindt zich een super vette print van bliksemschichten, die de chaotische wolken splitsen. Met deze bliksemsnelle storm geen schering en inslag! Op de Nike Phantom GX (de lage versie) staan de swoosh van Nike horizontaal op de schoenen en op de Nike Phnatom Luna (de hoge versie) staat de swoosh juist verticaal op de zijkanten, al staat er ook wel een kleinere swoosh horizontaal op de andere kant. De Nike Phantom Luna voetbalschoenen zijn bovendien uitgerust met een nieuwe technologie. Dat betreft de Cyclone 360 graden zoolplaat aan de onderkant van de voetbalschoenen. Deze zoolplaat heeft een special effect van slecht weer, waarmee je je tegenstanders nog meer af kunt laten schrikken, als ze al de onderkant van je voeten gezien hebben! Daar vertellen we in de volgende alinea maar al te graag meer over. De Nike Phantom schoenen zijn namelijk de perfecte voetbalschoenen voor creatieve voetballers, die altijd bezig zijn hun spel bij te schaven, die creatief zijn en in het heetst van de strijd het verschil willen en kunnen maken!

Technologieën Nike Phantom Thunder voetbalschoenen

  • Het bovenwerk van de Nike Phantom voetbalschoenen is gemaakt van het inmiddels legendarische Flyknit materiaal. Dit gebriede materiaal past zich perfect aan aan de vorm van je voeten, voor het ultieme balgevoel. Voor een nog beter balgevoel heeft Nike de zogenaamde Gripknit technologie aan de Nike Phantoms toegevoegd. Nike Gripknit is een klevend en zacht materiaal, dat de de eerste twee veters van de voetbalschoenen bedekt, waardoor je een nog groter oppervlak hebt om me te schieten. Bovendien bevatten de voetbalschoenen een speciale microtextuur, die samenwerkt met de Gripknit technologie, waardoor je balbeheersing, zowel in natte als droge weersomstandigheden, nog beter is!

  • De veters van de Nike Phantom voetbalschoenen hebben weer een symetrisch design. Ook dit dient natuurlijk weer een doel. Het zorgt namelijk ook voor een nog beter schietoppervlak tijdens het dribbelen, passen en schieten. Het veterpatroon is ook iets verplaatst. Dit is voordelig voor de voetballers die een iets plattere of hogere voetboog hebben. De enkelsok van de schoenen hebben een assymetrisch design, waardoor je nog beter in deze voetbalschoenen kunt stappen.

  • Op de neus van de Nike Phantom GX voetbalschoenen bevinden zich weer ribbels. Deze ribbels worden ook wel de FlyKnit boorden genoemd. Deze ribbels zorgen niet alleen ervoor dat de schoenen naadloos aansluiten op je voeten, maar ook dat je de bal hoger kunt raken bij het passen en trappen.

  • De hak (en de enkelsok van de Nike Phantom Luna) bevat weer zachte elementen. Dit zorgt voor een betere demping en is bovendien voordelig wanneer je de schoenen nog meer in moet lopen.

  • Last but not least; de nieuwe technologie van de Nike Phantom voetbalschoenen en dat zijn de zoolplaat en de noppen van deze nieuwe voetbalschoenen. Deze technologie wordt door het Amerikaanse sportmerk Nike Cyclone 360 genoemd. Deze zoolplaat is ontworpen zodat voetballers een nog betere wendbaarheid hebben, nog makkelijker kunnen draaien en snelle bewegingen kunnen maken. Deze technologie komt tot uiting in de cirkel onder de voorvoet van de schoenen. De schoenen bevatten rechthoekige noppen, wat natuurlijk ook weer perfect is in termen van wendbaarheid en creativiteit!

Wij zijn in ieder geval enthousiast over de paarse Nike Phantom Luna en GX voetbalschoenen! Dat komt niet alleen door de baanbrekende technologieën die Nike in de schoenen verwerkt heeft, maar ook door de vette kleurencombinatie en de graphics!

Helaas is deze voetbalschoen maar in een beperkte oplage gelanceerd en is alleen de duurste versie van de schoenen beschikbaar. De Nike Phantom Luna Elite SE voetbalschoenen zijn maar liefst € 289,95 en de Nike Phantom GX Elite SE voetbalschoenen zijn € 269,95. Check ook andere nieuwe Nike voetbalschoenen in deze winkels!

Dit zijn de paarse Nike Phantom Thunder voetbalschoenen
Dit zijn de paarse Nike Phantom Thunder voetbalschoenen
Dit zijn de paarse Nike Phantom Thunder voetbalschoenen
Dit zijn de paarse Nike Phantom Thunder voetbalschoenen
Dit zijn de paarse Nike Phantom Thunder voetbalschoenen
Dit zijn de paarse Nike Phantom Thunder voetbalschoenen