Witte Nike Phantom GT voetbalschoenen Progress pack

Nike heeft een limited edition van de Nike Phantom GT II voetbalschoenen gelanceerd en deze zijn nog wit ook! Helaas zullen weinig voetballers deze schoenen dragen. De voetbalschoenen uit het Progress pack (het pack waar deze nieuwe kicksen onderdeel van zijn) worden alleen gedragen door de spelers die nog in de Champions League actief zijn, dus in de kwartfinale, halve finale en de finale van het miljardenbal. Op deze nieuwe voetbalschoenen zien we dus wel Kevin De Bruyne de komende periode. Andere spelers die deze schoenen dragen zijn ook Phil Foden, Jack Grealish, Rodrygo, Andrew Robertson en Eduardo Camavinga!

Witte Nike Phantom GT voetbalschoenen met kleurige accenten

We zeiden net wel dat de nieuwe Nike Phantom GT voetbalschoenen wit zijn, maar eigenlijk zijn de voetbalschoenen lichtgrijs/turquoise. Als je de voetbalschoenen aanhebt lijken ze overigens wel wit. Een geheel witte voetbalschoen is natuurlijk uit den boze en daarom heeft Nike kleurige details aan de schoenen toegevoegd. De horizontale lijn op de voetbalschoenen is namelijk geel en wordt geflankeerd door blauwe accenten. Als je dit al duizelingwekkend vindt? Dan is de swoosh dat helemaal. Deze is zwart en bevat subtiele lichtblauwe, rode en gele lijnen. Je tegenstander hoeft alleen maar naar beneden te kijken en wordt direct tureluurs. Alle Nike Phantom branding op de upper van de voetbalschoenen hebben ook deze kleurencombinatie en ook de noppen zijn fel geel. De binnenzool van de schoenen is blauw met fel gele branding! Creativiteit is het sleutelwoord van deze nieuwe Nike Phantom GT voetbalschoenen. Dat past perfect bij het thema van het nieuwe pack van het Amerikaanse sportmerk: PROGRESS! Dit zijn dan ook de ideale voetbalschoenen om echte progressie te boeken en de lijnen uit te zetten. Ben je nog niet bekend met de vele technologieën en materialen die Nike in de schoen verwerkt heeft? Lees dan vooral verder. Ook daarin is creativiteit het sleutelwoord.

  • De bovenkant van de Nike Phantom GT voetbalschoenen is gemaakt van een zogenaamd Generative Texture. Dit is een speciale 3D structuur dat zich over de gehele upper van de voetbalschoenen bevindt en is door Nike ontwikkeld met behulp van speciale software. Ter hoogte van de neus en de wreef van de schoenen is dit materiaal wat dikker, waardoor je nog beter kunt drillen, schieten en passen. Deze structuur in combinatie met een Flyknit materiaal van het bovenwerk van de schoenen geeft je als voetballer het gevoel dat je op blote voeten speelt. Het zorgt niet alleen voor nog meer grip op de bal, het geeft je bovendien een nog beter balgevoel.
  • De upper van de voetbalschoenen is ook uitgerust met de ACC technologie. Deze 3D technologie zorgt ervoor dat het balgevoel onder alle omstandigheden perfect is. 
  • Een andere technologie die in de schoenen is verwerkt is dus de FlyEase technologie. Deze technologie is niet meer dan een hielkap die Nike sinds vorig jaar aan de Nike Phantom GT voetbalschoenen heeft toegevoegd. Een hielkap zorgt gewoonlijk voor de perfecte lockdown van je voeten in de voetbalschoenen. Daarnaast heeft deze kap nu ook de functie van de veters. Je kunt de fit van de hielkap namelijk naar wens aanpassen. Dat heeft als gevolg dat je hierdoor nog makkelijker in de schoenen kunt stappen en deze ook makkelijker weer uit kunt doen. Daarnaast zorgt het voor de perfecte pasvorm en daardoor ook voor het perfecte balgevoel. De veters van de Nike Phantom GT voetbalschoenen hebben ook een speciale structuur. Deze zijn diagonaal geplaatst, waardoor je als je schiet een nog schoner schietoppervlak heeft.
  • De zoolplaat aan de onderkant van de voetbalschoenen betreft een zogenaamde Hyperquick zoolplaat. Door deze ultra lichte zoolplaat kun je je nog beter manoeuvreren in kleine ruimtes en dus nog sneller wegdraaien van je tegenstander. Met behulp van deze zoolplaat kun je nog explosiever zijn. Dit komt namelijk door het feit dat de plaat onder de boog van de voeten open is. De noppen aan de onderkant betreffen een combinatie van klauwnoppen en ronde noppen. Met de ronde noppen kun je accelereren en de klauwnoppen zorgen voor stabiliteit.
  • Last but not least zijn ook deze Nike Phantom GT voetbalschoenen uitgerust met de Nike Grip technologie. Deze technologie is verwerkt in de binnenzool. De interne zoolplaat bevat een speciale 3D structuur, waardoor je niet met je voeten in de schoenen gaat schuiven en bovendien zorgt het voor de perfecte schokdemping.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe witte Nike Phantom GT voetbalschoenen, die maar door een beperkt aantal spelers vanaf nu tot de zomer gedragen wordt of check ook de witte Nike Mercurial voetbalschoenen uit het Progress pack. 

Witte Nike Phantom GT voetbalschoenen bestellen

Deze nieuwe Nike Phantom GT voetbalschoenen kun je alleen bestellen in de hoogste prijsklasse. Het voordeel is dat je dan dezelfde voetbalschoenen draagt als de genoemde spelers. Het nadeel is dat deze alleen voor volwassenen (vanaf maat 36) beschikbaar zijn en vrij duur zijn. Deze voetbalschoenen hebben namelijk een prijs van € 250,- en kunnen alleen gebruikt worden op natuurgras. Oudere modellen en andere kleurstellingen vind je overigens ook in de onderstaande winkels. Hier vind je ook goedkopere versies van de Nike Phantom GT voetbalschoenen. Deze bestel je al vanaf € 50,-. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie en directe levering!

Bestel de nieuwe Nike Phantom GT voetbalschoenen direct in de NIKE SHOP!

of deze winkel

Witte Nike Phantom GT voetbalschoenen Progress pack

Witte Nike Phantom GT voetbalschoenen Progress pack

Witte Nike Phantom GT voetbalschoenen Progress pack