Witte Nike Mercurial voetbalschoenen Progress pack

Heb je altijd al op witte Nike Mercurial voetbalschoenen willen voetballen? Dan is dit je kans! De nieuwe Nike Mercurial Vapor en Superfly voetbalschoenen uit het Progress pack zijn namelijk bijna volledig wit! Ja bijna, alleen wit is ook zo saai en daarom heeft het Amerikaanse sportmerk ook nog eens alle kleuren van de regenboog aan de schoenen toegevoegd. Daarover vertellen we straks meer. Deze voetbalschoenen zijn alleen voor de echte elite spelers gelanceerd, namelijk voor de sterren die nog in de knockoutfase van de Champions League spelen. Helaas worden deze schoenen dus niet gedragen door spelers als Mbappé en Ronaldo. Hun clubs (Paris Saint Germain en Manchester United) zijn namelijk al uitgeschakeld in het miljardenbal. Wel worden deze schoenen gedragen door spelers als Mahrez, Darwin Nunez, Curtis Jones, Musiala, Kimmich, Cancelo en Valverde.

Witte Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen met kleurige details

Zoals de naam van het pack al zegt, draait alles om het boeken van progressie! Misschien maken deze schoenen net het verschil en kunnen de spelers met de nieuwe Nike Mercurials beslissend zijn in deze fase van het toernooi! Voor de spelers die geen Champions League meer spelen en toch deze schoenen willen dragen, vooruitgang is altijd goed! Progressie boeken en revolutionair denken is onderdeel van het DNA van Nike en dat zien we ook terug in de witte Nike Mercurial Vapor en Mercurial voetbalschoenen uit dit gloednieuwe pack. We zeiden het net al, de schoenen zijn uitgerust met kleurige accenten. Deze zijn vooral te vinden in het Nike logo op de zijkanten van de voetbalschoenen. Als je er al even naar kijkt, kun je zomaar duizelig worden, laat staan als je deze voetbalschoenen tegenkomt in de wedstrijd. De swoosh op de zijkanten is zwart en bevat ook een design van blauwe, gele en rode, flitsende lijnen. Dit is ook de kleur vand e Mercurial branding op de voetbalschoenen. Verder zijn de schoenen volledig wit (eigenlijk lichtgrijs) met een design van dunne lichtblauwe golven, die over de upper lopen. Ook de onderkant van de schoenen zijn wit/grijs en bevatten zowel lichtblauwe als gele details. De Nike Grip zool aan de binnenkant van de schoen heeft ook deze kleuren. Deze nieuwe Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen zien er niet alleen snel uit, alle technologieën en materialen die in de schoenen verwerkt zijn, staan ook nog eens in het teken van snelheid. Ben je hier nog niet bekend mee? Lees dan vooral verder!

Technologieën Nike Mercurial 14 en Superfly 8 voetbalschoenen

De technieken en materialen die Nike in de nieuwe Mercurials heeft verwerkt, zijn hetzelfde als de vorige versie. 

  • De upper van de Nike Mercurial Vapor 14 en Superfly 8 voetbalschoenen is gemaakt van een speciaal materiaal. De bovenkant van de voetbalschoenen is namelijk niet meer gemaakt van het zogenaamde ''Engineered Vapor'', maar bestaat uit vier verschillende lagen: Duragon Wet Traction, Egineered Mesh, Titan Synthetic en Avail Q Lining. Dit komt tot uiting in de structuur van de upper van de voetbalschoenen. Deze bevat kleine openingen en heeft bovendien een structuur van minuscule ruiten. De lagen/ snelheidselementen werken met elkaar samen en zorgen voor een perfecte pasvorm, een perfect balgevoel, een perfecte grip en controle onder alle weersomstandigheden. De upper is daarnaast nog lichter dan voorgaande versies van de Mercurials, waardoor je nog hogere snelheden kunt behalen.

  • Rondom de enkels van de voetbalschoenen heeft Nike het zogenaamde Nike Flyknit materiaal geplaatst. Dit is een gebreid materiaal, welke zich perfect vormt naar de vorm van je voeten. Dit materiaal loopt ook door onder de voeten en wordt daarom ook wel de 360 graden FlyKnit genoemd. Deze technologie garandeert de perfecte pasvorm. 
  • De binnenkant van de voetbalschoenen bevat een binnenzool, waarin de NikeGrip technologie is verwerkt. Dit voorkomt dat je niet met sokken wegglijdt in je voetbalschoenen en garandeert een perfecte grip. In de voetbalschoenen uit dit pack is deze binnenzool blauw met ook weer fel gele details. In deze zool zijn nummers met benamingen verwerkt. Dit betreft een korte uitleg van alle technieken die in de schoen verwerkt zijn. 

  • De zoolplaat aan de onderkant van de nieuwe Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen betreft niet langer een gespleten zoolplaat. De zoolplaat is verbonden door een speciale ruggengraat over de gehele lengte. Dit gedeelte werkt samen met de interne BZM chassis. Bovendien bevat de zoolplaat ter hoogte van de voorvoet een zogenaamd Nike Aerotrak gedeelte. Dit komt tot uiting in de groeven. Hierdoor kun je je nog makkelijker afzetten en hogere snelheden behalen.

  • De nieuwe Nike Mercurials zijn opnieuw uitgerust met zowel chevron (driehoekige) noppen als met ronde noppen. De driehoekige noppen zorgen voor de perfecte grip, wanneer je onverwachte bewegingen maakt of je versnelt in verschillende richtingen.

  • De Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen bevatten geen enkelsok en de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen wel. Beide voetbalschoenen bevatten verder exact dezelfde technologieën.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de witte Nike Mercurial Superfly en Vapor voetbalschoenen, waarop slechts een beperkt aantal voetballers speelt tot en met de zomer. Of check de witte Nike Phantom GT voetbalschoenen uit dit super vette pack! 

Witte Nike Mercurial voetbalschoenen bestellen

Alle voetbalschoenen uit het Nike Progess pack zijn alleen in de hoogste prijsklasse beschikbaar. Dit zijn dus dezelfde voetbalschoenen als de verschillende spelers dragen. Het nadeel is dat deze wel vrij duur zijn en alleen voor volwassenen beschikbaar zijn. De Superfly versie is € 269,99 en de Vapors zijn € 249,95. Deze kun je alleen gebruiken voor natuurgras. In de onderstaande winkels vind je wel goedkopere varianten en kleurstellingen van de Nike Mercurial voetbalschoenen. Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie. Directe levering!

Bestel de witte Nike Mercurial Vapor en Superfly voetbalschoenen direct in de NIKE SHOP!

of deze winkel! 

Witte Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen

Witte Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen Progess pack

Onderkant Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen Progress pack