Oranje Nike Phantom GT II voetbalschoenen

Na de lancering van de Nike Mercurial voetbalschoenen uit het Blueprint pack eind januari was het even wachten op andere voetbalschoenen uit dit pack. Een maand na dato zijn ze dan daar! Vandaag heeft het Amerikaanse sportmerk de Nike Phantom GT II voetbalschoenen uit het Blueprint gelanceerd. Anders dan de naam doet vermoeden zijn de voetbalschoenen niet blauw, maar overwegend oranje. Daarover straks meer! Op deze nieuwe voetbalschoenen spelen vanaf nu spelers als Matthijs de Ligt, Gavi, Mason Mount, Kane, Foden, Lukaku, Bonucci en tal van andere spelers. In deze Eredivisie worden deze schoenen onder andere gedragen door Schuurs, Tagliafico, Klaassen, Brobbey, Kökcü & Götze!

Blueprint is niets anders dan een blauwdruk! Dit is het thema van alle voetbalschoenen uit het nieuwe pack van Nike. Het is de fase van het seizoen waarin de spanning stijgt. Dit is de fase waarin het plan voor iedereen duidelijk moet zijn, vandaar blauwdruk! Uiteraard mag de kleur blauw niet in alle voetbalschoenen van dit pack ontbreken. Deze kleur is echter maar heel subtiel verwerkt in de nieuwe Phantom GT voetbalschoenen uit het Blueprint pack. Twee lijnen op de nieuwe schoenen zijn lichtblauw en verder zijn de voetbalschoenen overwegend oranje (door Nike ''Laser Orange'' genoemd). Deze kleur matcht perfect met het oranje Barcelona trainingspak 2022.  De swoosh springt bijna letterlijk uit de schoenen. Het Nike logo op neus en de achterkant van de nieuwste Nike Phantom GT voetbalschoenen is namelijk zwart. Deze kleur komt ook weer terug in de dunne 3D lijnen rondom de noppen. Verder zijn de schoenen dus volledig oranje met enkel accenten in een iets donkerdere tint oranje. Aan de technieken en materialen van de schoenen heeft Nike niks veranderd. Ben je hier nog niet bekend mee, lees vooral verder!

  • De bovenkant van de Nike Phantom GT voetbalschoenen is gemaakt van een zogenaamd Generative Texture. Dit is een speciale 3D structuur dat zich over de gehele upper van de voetbalschoenen bevindt en is door Nike ontwikkeld met behulp van speciale software. Ter hoogte van de neus en de wreef van de schoenen is dit materiaal wat dikker, waardoor je nog beter kunt drillen, schieten en passen. Deze structuur in combinatie met een Flyknit materiaal van het bovenwerk van de schoenen geeft je als voetballer het gevoel dat je op blote voeten speelt. Het zorgt niet alleen voor nog meer grip op de bal, het geeft je bovendien een nog beter balgevoel.
  • Een andere technologie die in de schoenen is verwerkt is dus de FlyEase technologie. Deze technologie is niet meer dan een hielkap die Nike sinds vorig jaar aan de Nike Phantom GT voetbalschoenen heeft toegevoegd. Een hielkap zorgt gewoonlijk voor de perfecte lockdown van je voeten in de voetbalschoenen. Daarnaast heeft deze kap nu ook de functie van de veters. Je kunt de fit van de hielkap namelijk naar wens aanpassen. Dat heeft als gevolg dat je hierdoor nog makkelijker in de schoenen kunt stappen en deze ook makkelijker weer uit kunt doen. Daarnaast zorgt het voor de perfecte pasvorm en daardoor ook voor het perfecte balgevoel. De veters van de Nike Phantom GT voetbalschoenen hebben ook een speciale structuur. Deze zijn diagonaal geplaatst, waardoor je als je schiet een nog schoner schietoppervlak heeft.
  • De zoolplaat aan de onderkant van de voetbalschoenen betreft een zogenaamde Hyperquick zoolplaat. Door deze ultra lichte zoolplaat kun je je nog beter manoeuvreren in kleine ruimtes en dus nog sneller wegdraaien van je tegenstander. Met behulp van deze zoolplaat kun je nog explosiever zijn. Dit komt namelijk door het feit dat de plaat onder de boog van de voeten open is. De noppen aan de onderkant betreffen een combinatie van klauwnoppen en ronde noppen. Met de ronde noppen kun je accelereren en de klauwnoppen zorgen voor stabiliteit.
  • Last but not least zijn ook deze Nike Phantom GT voetbalschoenen uitgerust met de Nike Grip technologie. Deze technologie is verwerkt in de binnenzool. De interne zoolplaat bevat een speciale 3D structuur, waardoor je niet met je voeten in de schoenen gaat schuiven en bovendien zorgt het voor de perfecte schokdemping.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de oranje Nike Phantom GT voetbalschoenen uit het Blueprint pack. Een aantal spelers draagt de versie met een enkelsok (door Nike ook wel de Dynamic Fit genoemd) en andere spelers dragen de schoenen zonder enkelsok. Beide versies bevatten verder dezelfde kenmerken als hierboven besproken.

Oranje Nike Phantom GT voetbalschoenen bestellen

Deze oranje Nike Phantom GT voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De dure versie is € 259,95, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 59,95! Over het algemeen geldt wel: hoe goedkoper de schoenen, hoe minder technologieën deze bevatten. Wil je dezelfde schoenen als de spelers dragen? Dan betreffen dit de dure versie van de Nike Phantom GT voetbalschoenen. De schoenen zijn weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. In de onderstaande winkels kun je de nieuwste Nike Phantom GT voetbalschoenen ook laten personaliseren. Directe levering!

Bestel de nieuwe Nike Phantom GT voetbalschoenen direct in de NIKE SHOP!

of deze winkel

of deze SHOP!

Oranje Nike Phantom GT voetbalschoenen

oranje-nike-phantom-gt-voetbalschoenen-blue-print-pack

oranje-nike-phantom-gt-voetbalschoenen-blue-print-pack