25 januari 2021

Fel gele adidas X Ghosted voetbalschoenen Superlative pack

Adidas heeft nu ook de fel gele adidas X Ghosted voetbalschoenen uit het Superlative pack gelanceerd. Dit pack bevat ook blauwe adidas Nemeziz voetbalschoenen en de nieuwe generatie adidas Predator Freak voetbalschoenen. Deze fel gele adidas X Ghosted voetbalschoenen worden door verschillende sterspelers gedragen vanaf januari 2021 tot ongeveer maart/april 2021. De adidas X Ghosted. 1 voetbalschoenen (de versie met veters) worden gedragen door spelers als Thomas Müller, Mohammed Salah, Alba, Gnabry, Marcelo en Kanté. De X Ghosted + (de veterloze versie) wordt gedragen door spelers als Hakimi, Morata en Werner. Bij Ajax dragen Rensch en Klaiber de adidas X Ghosted voetbalschoenen, bij Feyenoord Spajic en bij PSV dragen Dumfries en van Ginkel de nieuwe voetbalschoenen van het Duitse sportmerk.

Wil je direct op deze nieuwe adidas X schoenen shinen? Deze kun je per direct bestellen in DEZE SHOP of de officiële webshop van adidas

Design gele adidas X Ghosted voetbalschoenen

Met deze fel gele adidas X Ghosted voetbalschoenen weet je in ieder geval zeker dat je opvalt in de donkere januari en februari dagen. De upper van de voetbalschoenen uit het Superlative pack zijn namelijk fel geel met een design van flitsende dunne, witte en zwarte strepen op de zijkanten van de kicksen. De drie adidas trademark stripes prijken op de voorzijde van de neus van de voetbalschoenen en zijn een combinatie van zwart en wit. Ook in deze strepen zijn weer dunne lijnen verwerkt, zodat de schoenen pure snelheid uitstralen. Het Speedframe ter hoogte van de hiel is wit en de zoolplaat van deze fel gele adidas X voetbalschoenen is wit met zowel blauwe als doorzichtige noppen. Op de hiel staat het X trademark teken in het blauw. In augustus 2020 voerde adidas een update door in de adidas X voetbalschoenen. Ben je nog niet bekend met de technieken en materialen die het Duitse merk gebruikt heeft om de schoenen nog sneller te maken? Vergeet vooral niet om verder te lezen!

Kenmerken adidas X Ghosted + en 1 voetbalschoenen Superlative pack

De adidas X voetbalschoenen staan geheel in het teken van snelheid. Dat is ook direct te zien aan het silhouet van deze schoenen. Deze heeft namelijk wat weg van sprintschoenen van atleten. De schoenen wegen slechts 190 gram. De upper van de adidas X Ghosted voetbalschoenen is dan ook super licht en dun. Dit gedeelte wordt het MirageSkin bovenwerk genoemd en is ook nog doorzichtig. Kenmerkend aan deze upper is dat het perfect om de voeten sluit, waardoor het erop lijkt alsof je een sok aan hebt en het eerste balcontact gegarandeerd goed is. De upper van de schoenen is dus ook doorzichtig en wanneer je dus gekleurde kousen draagt, kun je dit door je voetbalschoenen heen zien. Deze fel gele voetbalschoenen kun je dus perfect combineren met kousen, die met deze kleur perfect matchen. Hopelijk heeft jouw favoriete club dus kousen met een kleur die matchen met deze adidas X Ghosted voetbalschoenen. Het bovenwerk van de adidas X Ghosted 1. Voetbalschoenen heeft een andere naam: Fluroskin. Dit is hetzelfde materiaal, alleen bevatten deze voetbalschoenen in tegenstelling tot de X Ghosted+ voetbalschoenen veters. De X silo van adidas bevat verder een zogenaamde Claw collar. Dit is geen enkelsok. Wel kun je door de Claw collar perfect je schoenen instappen. Bovendien biedt dit het lockdown effect. Dit betekent dat je niet met je voeten in je schoenen gaat schuiven.  In de hiel van de schoenen heeft adidas ook kussentjes verwerkt. Ook dit zorgt voor een ideale fit. Dit wordt door adidas de vacuüm pasvorm genoemd.

De zoolplaat van de adidas X Ghosted voetbalschoenen betreft de zogenaamde Speedframe loopzool met koolstofvezels. Deze vezels zorgen ervoor dat ervoor dat je nog beter kunt versnellen en je los kunt maken van je tegenstander. Een ander voordeel van het Speedframe is dat deze super licht is, waardoor je ook makkelijk op snelheid kunt komen. Bovendien zorgt het voor ondersteuning, wanneer je hoge snelheden behaalt.  De adidas X voetbalschoenen bevatten een combinatie van langwerpige en klauwnoppen. Deze noppen zijn op strategische plekken geplaatst, zodat je perfecte grip hebt tijdens het sprinten en wegdraaien bij je tegenstander. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas X Ghosted +  en  1. Voetbalschoenen, die vanaf nu door verschillende sterren gedragen worden.

adidas X Ghosted voetbalschoenen bestellen

De fel gele adidas X Ghosted voetbalschoenen uit het Superlative pack kun je vanaf nu bestellen. Dit kan zowel voor kinderen als voor volwassenen. De prijs van de top versie van de voetbalschoenen is € 280,-, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 50,-. De adidas X is ook weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor harde ondergronden als voor natuurgras en kunstgras. In de onderstaande winkels kun je je adidas voetbalschoenen ook laten personaliseren. Directe levering!

Bestel deze adidas X voetbalschoenen direct in DEZE SHOP

of de officiële webshop van adidas

of deze winkel! 

Gele adidas X voetbalschoenen Superlative pack

Onderstel gele adidas X voetbalschoenen Superlative pack