19 januari 2021

Blauw/gele adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen Superlative pack

Adidas heef vandaag het nieuwe Superlative Pack gelanceerd en dit pack bevat ook nieuwe adidas Nemeziz voetbalschoenen. Deze zwart/blauw/gele adidas Nemeziz voetbalschoenen worden door verschillende sterspelers gedragen. Firmino, Partey, Moise Kean, Ramsey, Minamino en Torreira dragen de adidas Nemeziz 19+ uit het Superlative pack en spelers als Messi, Gravenberch, Immobile, Lingard, Isco en Shaw dragen de 19.1 versie van de adidas Nemeziz voetbalschoenen. Het verschil tussen beide versies is dat de 19+ geen veters bevatten en de 19.1 wel. Verder zien beide voetbalschoenen er hetzelfde uit. De nieuwe Nemeziz heeft alleen een kleurupdate gekregen en dus geen nieuwe technologieën. Het laatste heeft adidas alleen gedaan met de nieuwe adidas Predator Freak voetbalschoenen.

Ben je direct fan van deze nieuwe adidas Nemeziz voetbalschoenen uit het Superlative pack? Bestel deze exclusief in deze SHOP  of de officiële ADIDAS shop!

adidas Nemeziz voetbalschoenen met veters 2021

Design adidas Nemeziz voetbalschoenen Superlative pack

In januari lanceert adidas traditioneel voetbalschoenen met felle accenten. In deze donkere dagen van het jaar moeten spelers nog meer opvallen. De voetbalschoenen uit het Superlative pack zijn dan ook speciaal gelanceerd voor de spelers die op willen vallen en met name de creatievellingen onder ons, die makkelijk een mannetje uit kunnen spelen. De adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen uit het Superlative pack heeft een opvallende upper met een combinatie van blauwe en gele strepen, die dwars door elkaar heenlopen. Hiermee stralen de nieuwe Nemeziz voetbalschoenen één en al snelheid uit. De enkelsok en het vetergedeelte van de nieuwe adidas Nemeziz voetbalschoenen zijn zwart en de drie adidas strepen zijn in het wit diagonaal aan de achterzijde van de upper geplaatst. Door de drie trademark strepen lopen diagonale gele strepen heen. De zijkanten van de voetbalschoenen bevatten ook een print van de naam van de kicksen: NEMEZIZ! Ook de gespleten zoolplaat heeft en opvallend design. De zoolplaat is blauw en wordt op het midden onderbroken door de opvallende blauwe, witte en gele strepen. De adidas Nemeziz voetbalschoenen bevatten ook dit seizoen weer zowel ronde als rechthoekige noppen. Aan de technieken van de schoen is dus niks veranderd. Ben je hier nog niet bekend mee? Lees dan vooral verder!  

Kenmerken adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen

De laatste keer dat adidas wat veranderde aan het materiaal of de technologie van de adidas Nemeziz voetbalschoenen. De schoenen zijn nog steeds perfect voor creatieve voetballers, die explosief zijn, snelle acties willen maken en een grote bewegingsvrijheid hebben. Het zijn de perfecte schoenen voor voetballers die wendbaar zijn. Alles van deze voetbalschoenen staat dan ook in het teken van wendbaarheid en snelheid. 

  • Tension tape upper:  Het eerste wat opvalt aan de adidas Nemeziz voetbalschoenen is het design van de upper. Dit heeft veel weg heeft van tape. Deze technologie lijkt op de technologie van de eerdere generaties van de Nemeziz voetbalschoenen, het 360 bandage systeem. Toch heeft Tensiontape nog meer voordelen. Het tape achtige design van de Nemeziz voetbalschoenen is geïnspireerd door een belangrijk ritueel van voetballers vlak voor de wedstrijden, het intapen van de enkels. In de eerdere Nemeziz voetbalschoenen werd dit Torsiontape genoemd, in de Nemeziz 19 voetbalschoenen heet het Tensiontape. Kenmerkend aan deze technologie is dat je voeten nog strakker in je schoenen zitten, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Een ander voordeel van de Tensiontape is dat het balgevoel nog natuurlijker en directer aanvoelt. Met deze voetbalschoenen kun je de bal dus nog beter controleren.
  • V-vormige enkelsok: De schoenen zijn verder uitgerust met een V-vormige enkelsok of kraag. Hierdoor kun je nog makkelijker je schoenen aan en uit doen. Een ander voordeel van de v-vormige sok is dat het balcontact nog natuurlijker aanvoelt. De binnenkant van de schoen bevat nog een extra sok en dit zorgt voor een nog betere lockdown. De enkelsok is uitgerust met kleine rubberen pads, die ervoor zorgen dat je niet gaat schuiven in je schoenen. Lockdown betekent namelijk dat de schoen zich goed aanpast aan de voeten en je voeten niet gaan schuiven in de schoenen. Uiteraard behoudt je hierdoor nog wel de benodigde bewegingsvrijheid.
  • Adaptive instep: De upper in combinatie met de Adaptive instep zorgt ervoor dat ervoor dat de schoenen zich perfect aanpassen aan de voeten en je de perfecte fit hebt.
  • Split tooling zoolplaat: Ook de zoolplaat van de schoenen is anders. De zoolplaat is gespleten. Deze technologie wordt door adidas ook wel split tooling genoemd. Het idee hierachter is dat je hierdoor nog beter ondersteund wordt op de plekken waar dat nodig is en je het nog meer bewegingsvrijheid geeft. De schoenen bevatten zowel ovale noppen als ronde noppen. Met deze noppen kun je snel van richting veranderen en je van je tegenstander losmaken. De Nemeziz voetbalschoenen zijn daarmee bij uitstek de ideale schoenen voor creatieve en snelle voetballers.
  • De 19+ versie van de voetbalschoenen is de veterloze versie en de 19.1 versie zijn de voetbalschoenen met veters. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen uit het Superlative pack, welke vanaf nu tot en met maart/april 2021 gedragen worden door sterren als Messi, Gravenberch en Firmino

adidas Nemeziz Superlative voetbalschoenen bestellen

De nieuwe adidas Nemeziz voetbalschoenen uit het Superlative pack kun je per direct bestellen en ook nog voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. De prijs van de dure versie van de adidas Nemeziz voetbalschoenen is € 280,-, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 70,-. De adidas Nemeziz voetbalschoenen kun je zowel voor kinderen als volwassenen bestellen en kun je bovendien laten personaliseren. Check ook nog oudere en dus goedkopere versies van de adidas Nemeziz voetbalschoenen in de onderstaande winkels! Directe levering! 

Bestel deze adidas Nemeziz voetbalschoenen direct in deze SHOP 

of de officiële ADIDAS shop!

adidas Nemeziz voetbalschoenen - Blauw/Geel

adidas Nemeziz voetbalschoenen Superlative pack