Lamine Yamal speelt vanaf nu op adidas voetbalschoenen

Groot nieuws vanuit Barcelona! FC Barcelona talent Lamine Yamal maakt namelijk een overstap. De sterspeler speelt vanaf heden niet meer op voetbalschoenen van Nike. De aanvaller heeft namelijk een contract getekend bij adidas en speelt vanaf de wedstrijden voor zijn club en het nationale voetbalelftal van Spanje vanaf nu op de adidas X Crazyfast voetbalschoenen.

In een speciale promo met als titel ‘’from the 304 tot the three stripes’’ is Lamine Yamal te zien op de vorige week gelanceerde adidas X Crazyfast voetbalschoenen uit het Spark Gen10s pack.  Lamine Yamal groeide op in Rocafonda, 40 minuten van het trainingscomplex van FC Barcelona (Ciutat Esportiva Joan Gamper). 304 is het netnummer van de wijk. De voetbalschoenen uit de video zijn de schoenen die vanaf nu exclusief door Lionel Messi gedragen worden. Messi is één van de idolen van Lamine Yamal en dat heeft ongetwijfeld meegespeeld in de keuze om over te stappen naar voetbalschoenen van adidas. De geschiedenis lijkt zich daarmee te herhalen. In 2006 tekende Messi namelijk ook een groot contract bij adidas ten faveure van Nike.

Lamine Yamal wordt bovendien één van de gezichten van de nieuwe adidas X of de adidas F50 voetbalschoenen, zoals Bellingham dat momenteel is van de adidas Predator voetbalschoenen. Ben je benieuwd naar de nieuwste voetbalschoenen van Lamine Yamal? Check het altijd in de onderstaande winkels!

Lamine Yamal speelt vanaf nu op adidas voetbalschoenen
Lamine Yamal speelt vanaf nu op adidas voetbalschoenen