13 april 2021

adidas X Cyclops X-Men voetbalschoenen

Adidas pakt vandaag uit met X-Men/Marvel pack! Het nieuwe pack van het Duitse sportmerk bevat twee wel heel speciale voetbalschoenen. Zowel de nieuwe adidas Predator X Men voetbalschoenen als de adidas X Ghosted voetbalschoenen staan in het teken van een personage. In dit artikel gaan we het hebben over de adidas X Ghosted voetbalschoenen, die een eerbetoon zijn aan X-Men personage Cyclops! Vaak worden special edition voetbalschoenen niet gedragen door sterspelers, maar daarop vormen deze adidas X (-Men) Cyclops voetbalschoenen een uitzondering! Deze special edition voetbalschoenen werden namelijk afgelopen weekend al gedragen door Florian Wirtz van Bayer Leverkusen en Rayan Cherki van Olympique Lyon. Ook Inter Milan verdediger Achram Hakimi gaat deze super vette voetbalschoenen dragen!

Ben je direct fan van deze super dikke adidas X voetbalschoenen? Bestel deze direct in DEZE SHOP of de adidas SHOP

Design adidas X Cyclops voetbalschoenen

Cyclops (Scott Summers) is natuurlijk één van de superhelden uit de stripes van Marvel Comics en is de veldleider van X-Men! Cyclops staat bekend om de energiestralen die hij vanuit zijn ogen vanuit het niets schiet. De energie spat dan ook van de nieuwe adidas X Ghosted Cyclops schoenen af! De voetbalschoenen zijn net als Cyclops zelf een combinatie van lichtblauw, rood en geel. De upper is overwegend lichtblauw met een design van flitsende dunne lichtstralen. Dit design is ook weer vertaald naar de drie adidas strepen op de zijkanten van de voetbalschoenen, welke een energieke look hebben. Verder zijn de meeste details van de nieuwe adidas X Ghosted X-Men voetbalschoenen geel. Het gedeelte van de neus en de hiel is geel en hetzelfde geldt voor de overgang naar de zoolplaat. Op deze kicksen staan ook verschillende uitingen van X-Men en Cyclops, bijvoorbeeld op de hiel en de binnenzool. De zoolplaat van de adidas X Ghosted X-Men voetbalschoenen heeft een iriserende look, wat natuurlijk symbool staat voor de bovenmenselijke gaven van Cyclops! Die bovenmenselijke gave kun je ook tentoon stellen op de voetbalvelden, want ook deze nieuwe adidas X voetbalschoenen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Wil je hier nog meer over weten? Lees dan vooral verder!

Kenmerken adidas X Ghosted voetbalschoenen

De adidas X voetbalschoenen staan geheel in het teken van snelheid en explosiviteit. Laat dit nu ook één van de kenmerken van Cyclops zijn! We bespreken hieronder kort de algemene kenmerken van de adidas X Ghosted voetbalschoenen.

  • Het silhouet van de adidas X Ghosted voetbalschoenen heeft wat weg van sprintschoenen van atleten en wegen slechts 190 gram.
  • De upper van de adidas X Ghosted voetbalschoenen is ook super licht en dun. Dit gedeelte wordt het MirageSkin bovenwerk genoemd en is ook nog doorzichtig. Kenmerkend aan deze upper is dat het perfect om de voeten sluit, waardoor het erop lijkt alsof je een sok aan hebt en het eerste balcontact gegarandeerd goed is. De upper van de schoenen is dus ook doorzichtig en wanneer je dus gekleurde kousen draagt, kun je dit door je voetbalschoenen heen zien.
  • Het bovenwerk van de adidas X Ghosted 1. Voetbalschoenen heeft een andere naam: Fluroskin. Dit is hetzelfde materiaal, alleen bevatten deze voetbalschoenen in tegenstelling tot de X Ghosted+ voetbalschoenen veters.
  • De X silo van adidas bevat verder een zogenaamde Claw collar. Dit is geen enkelsok. Wel kun je door de Claw collar perfect je schoenen instappen. Bovendien biedt dit het lockdown effect. Dit betekent dat je niet met je voeten in je schoenen gaat schuiven.  In de hiel van de schoenen heeft adidas ook kussentjes verwerkt. Ook dit zorgt voor een ideale fit. Dit wordt door adidas de vacuüm pasvorm genoemd.
  • De zoolplaat van de adidas X Ghosted voetbalschoenen betreft de zogenaamde Speedframe loopzool met koolstofvezels. Deze vezels zorgen ervoor dat ervoor dat je nog beter kunt versnellen en je los kunt maken van je tegenstander. Een ander voordeel van het Speedframe is dat deze super licht is, waardoor je ook makkelijk op snelheid kunt komen. Bovendien zorgt het voor ondersteuning, wanneer je hoge snelheden behaalt.  
  • De adidas X voetbalschoenen bevatten een combinatie van langwerpige en klauwnoppen. Deze noppen zijn op strategische plekken geplaatst, zodat je perfecte grip hebt tijdens het sprinten en wegdraaien bij je tegenstander. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de adidas X Ghosted X-Men Cyclops voetbalschoenen die maar door een beperkt aan spelers gedragen wordt. De andere adidas X voetbalschoenen worden normaliter gedragen door spelers als Salah, Benzema, Werner, Müller, Alba, Weghorst, Jesus, Son, Firmino, Morata en nog vele andere spelers. Bij Ajax draagt Neres de adidas X voetbalschoenen en bij Feyenoord Geertruida. Deze spelers dragen echter momenteel de fel gele adidas X voetbalschoenen. 

adidas X Cyclops voetbalschoenen bestellen

De nieuwe adidas X Cyclops voetbalschoenen zijn maar in een beperkte oplage geproduceerd en alleen in de duurste versies. De voetbalschoenen hebben voor volwassenen een prijs van € 280,- en € 220,-. De dure versie is de versie zonder veters. Voor kinderen zijn de voetbalschoenen € 150,-. In de onderstaande winkels vind je ook goedkopere adidas X voetbalschoenen. Deze bestel je al vanaf € 50,- en voor verschillende ondergronden, dus zowel voor natuugras als voor kunstgras als voor harde ondergronden! Directe levering! 

Bestel deze adidas X voetbalschoenen direct in DEZE SHOP

of de officiële webshop van adidas

of deze winkel! 

 adidas X Cyclops voetbalschoenen

adidas X Cyclops voetbalschoenen