adidas Predator X-Men Wolverine voetbalschoenen

Op zoek naar een vette voetbalschoen of ben je fan van van de X-MEN stripverhalen of serie? Dan moet je dit echt lezen! Adidas heeft vandaag namelijk in samenwerking met de producent X-Men, Marvel Comics,  een speciaal X-Men pack gelanceerd, met daarin nieuwe adidas Predator Freak voetbalschoenen en nieuwe adidas X Ghosted Cyclops voetbalschoenen. In dit artikel gaan we het over de adidas Predator Freak X-Men voetbalschoenen hebben. Deze schoenen zien we waarschijnlijk ook komende weken terug op de internationale voetbalvelden. Welke spelers deze schoenen gaan dragen is nog niet bekend! De adidas Predator Freak X-MEN/Marvel voetbalschoenen staan geheel in het teken van X-Men held Wolverine.

Ben je direct fan van de adidas Predator Wolverine schoenen? Bestel deze exclusief in deze SHOP of deze winkel! 

adidas X-Men voetbalschoenen collectie

Design adidas Predator Freak X-Men Wolverine voetbalschoenen

Wolverine is de fictieve superheld uit X-Men en de Avengers en is daarin het roofdier! Dat past perfect bij de adidas Predator voetbalschoenen. Wanneer je ''predator'' vertaalt naar het Nederlands betekent dit ook roofdier. Het beste van twee werelden wordt dus gecombineerd in de nieuwe adidas Predator Wolverine voetbalschoenen. De kleuren van de special edition adidas Predator Freak Wolverine voetbalschoenen zijn dan ook natuurlijk geheel in stijl van de kleuren van de superheld. De achterkant van de schoenen is zwart en het schietgedeelte van de Predators is geel. De zijkanten van deze X-Men voetbalschoenen zijn uitgerust met witte adidas strepen, waarbij het erop lijkt alsof deze met penseelstreken op de schoenen zijn aangebracht. Verder prijkt op de zijkanten van de voetbalschoenen het X-Men logo en prijkt op de hiel een graphic van Wolverine met daarboven de iconische afdrukken van de klauw van Wolverine in het geel. Deze afdrukken zijn bovendien verwerkt in de adidas strepen. De adidas Predators bevatten opnieuw een scherpe enkelsok en op de neus van de van de schoenen staat in het kenmerkende lettertype de naam van Wolverine. Een ander kenmerk van de adidas Predator Freak voetbalschoenen zijn de spikes op de upper. Dit geeft de voetbalschoenen niet alleen de echte ''predator'' look, het heeft ook nog een functie. De zoolplaat van de schoenen is een combinatie van geel, blauw en zwart.

Kenmerken en technologieën adidas Predator Freak voetbalschoenen

Sinds januari 2021 bevatten de adidas Predator voetbalschoenen verschillende nieuwe technologieën. Deze technologieën zijn ook in de adidas Predator X-Men Wolverine voetbalschoenen verwerkt. Deze technologieën zorgen er allemaal voor dat de sterspelers die deze schoenen dragen optimaal kunnen presteren.

  • De adidas Predator FREAK X-MEN voetbalschoenen bevatten ook weer de de rubberen spikes op de voorvoet van de schoenen. Ook de vorige versie van de Predators had deze spikes (welke door adidas de Demonskin technologie genoemd wordt). Deze spikes zijn op strategische punten op de voetbalschoen geplaatst, namelijk op de plekken waar de bal het meest geraakt wordt. Dit zijn de belangrijkste contactpunten met de bal. De adidas Demonskin technologie zorgt dan ook voor het perfecte balgevoel en een ideale controle. Aan deze technologie heeft adidas na feedback van de spelers kleine aanpassingen gedaan. De spikes betrekken een nog groter oppervlak en het zijn er meer (maar liefst 225), zodat de spelers een nog betere controle, grip en passing hebben.
  • Ook het silhouet van de adidas Predators is veranderd. De adidas Predator Freak voetbalschoenen zien er nog scherper uit dan haar voorgangers. Dit komt met name tot uiting in de scherpe enkelsok van de Predators. De schoenen hebben een zogenaamd ''split cut'' enkelsok. Door deze naadloze sok constructie van Primeknit hebben de voeten een betere bewegingsvrijheid. Bovendien kan deze vorm zich nog beter aanpassen aan verschillende vormen voeten, wat het balcontact voor iedere voetballer nog beter maakt.

  • De adidas Predator Freak+ versie betreft de versie zonder veters. De veterloze enkelsok in combinatie met het nieuwe silhouet van de adidas Predators zorgt ervoor dat je nog makkelijker in de schoen kunt stappen. Een ander effect hiervan is dat je voeten nog beter vergrendeld in de schoenen zitten (het zogenaamde lockdown effect). De adidas Predator Freak 1. hebben hetzelfde design, maar bevatten veters. 

  • Ook in de zoolplaat van de adidas Predator Freak voetbalschoenen heeft het merk wat subtiele aanpassingen gedaan. Deze zogenaamde ControlFrame zoolplaat met Split Tooling is namelijk nog lichter en bevat nu ook tractienoppen voor een optimale versnelling en balcontrole. Daarnaast garandeert dit voldoende demping, zodat je zonder tegenwerking alle kanten op kunt bewegen en hoge snelheden kunt behalen.

  • De adidas Predator FREAK voetbalschoenen zijn zowel uitgerust met ronde noppen als met meer langwerpige noppen. Door de ronde noppen kun je nog beter draaien en inspelen op veranderende situaties op veld. De langwerpige noppen zorgen juist voor meer grip.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de opvallende adidas Predator Wolverine voetbalschoenen. Welke spelers er op deze schoenen gaan shinen is nog niet bekend! Normaliter worden de Predators gedragen door spelers als Pogba, Ter Stegen, Alli, Renato Sanches, Felipe Melo, Daley en Edson Alvarez. Bij Ajax dragen ook verschillende keepers de adidas Predator voetbalschoenen: Onana, Scherpen en Stekelenburg. 

Adidas Predator Wolverine voetbalschoenen bestellen

De special edition adidas Predator Wolverine voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen. Van deze voetbalschoenen zijn alleen de duurste versie beschikbaar. De adidas Predator FREAK + (zonder veters) voetbalschoenen hebben een prijs van € 280,- voor volwassenen en de .1 versie is € 220,- voor volwassenen. Voor kinderen bestel je deze voetbalschoenen voor € 150,-. Goedkopere adidas Predator voetbalschoenen in een andere kleurstelling bestel je echter al vanaf € 50,-. In de onderstaande winkels kun je je adidas voetbalschoenen natuurlijk ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel deze voetbalschoenen exclusief in in deze SHOP 

of deze winkel! 

of deze webshop!

adidas Predator Wolverine voetbalschoenen

adidas Predator Wolverine voetbalschoenen

adidas Predator Freak X Men voetbalschoenen