Wit/blauwe adidas X Speedflow voetbalschoenen Diamond Edge pack

Spelers als Benzema, Salah, Jota, Luis Díaz, Müller, Messi, Kanté, Insigne, Messi, Felix, Draxler en tal van andere sterren dragen vanaf nu de wit/blauwe adidas X Speedflow voetbalschoenen. Deze nieuwe kicksen zijn namelijk onderdeel van het adidas Diamond Edge pack. Dit pack bevat ook nieuwe adidas Predator Edge en adidas COPA Sense voetbalschoenen. Deze wit/blauwe adidas X voetbalschoenen worden vanaf nu tot ongeveer eind juni door verschillende sterren gedragen. Ook in de Eredivisie zul je deze voetbalschoenen tegen komen. Bij Ajax worden de schoenen gedragen door Gravenberch, Rensch en Taylor &, bij Feyenoord door Sinisterra, Hendrix, Reiss & Jahanbakhsh & bij PSV door Max, Mwene en Carlos Vinicius.

Over het design van de nieuwe adidas X Speedflow voetbalschoenen uit het Diamond Edge pack valt eigenlijk te vertellen. De voorstanders van zwarte voetbalschoenen hoeven sowieso niet door te lezen. Deze adidas X voetbalschoenen zijn namelijk wit met een blauw bovengedeelte. De drie diagonale adidas blokken op de zijkanten van de adidas voetbalschoenen zijn donkerblauw en verder bevatten de schoenen een design van lichtblauwe banen, welke bijna niet zichtbaar zijn. De veters op de adidas Speedflow. 1 voetbalschoenen zijn wit/lichtblauw en ook het adidas logo ter hoogte van de instap van de voetbalschoenen is lichtblauw. Op de zoolplaat van de schoenen is een iriserend effect verwerkt en ook deze versie van de adidas X voetbalschoenen bevatten een combinatie van chevron en rechte noppen. De adidas X Speedflow voetbalschoenen zijn natuurlijk de ideale voetbalschoenen voor snelle en creatieve spelers. Alle technologieën en materialen die adidas in deze kicksen heeft gebruikt, staan in dienst hiervan. De adidas X voetbalschoenen zijn dan ook de lichtste voetbalschoenen van het Duitse sportmerk. Ben je nog niet bekend met deze technologieën en materialen? Lees dan vooral verder!

Met de adidas X voetbalschoenen ben je verzekerd van een unieke stijl. De schoenen faciliteren jouw snelheid en techniek! De adidas X is ontworpen om explosieve bewegingen te maken, zonder in te leveren op comfort! Deze voetbalschoenen bevatten de volgende technologieën.

  • Het bovenwerk van de adidas X Speedflow voetbalschoenen is gemaakt van een licht materiaal, welke door het merk Primeknit Skin/Speedcut genoemd wordt. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het transparant is, waardoor je je sokken bijna door de schoenen heen kunt zien. Dit betekent overigens niet dat het geen sterk materiaal is. Integendeel zelfs! Doordat adidas Primeknit in het bovenwerk heeft verwerkt, zorgt dit voor nog meer stabiliteit en comfort rondom de enkel en wreef wanneer je hoge snelheden bereikt.

  • De upper van de voetbalschoenen is ook uitgerust met een zogenaamde Engineered Agility Cage. Het voordeel van deze technologie is dat het zorgt voor stabiliteit en ondersteuning, wanneer je hoge snelheden bereikt. Deze technologie komt tot uiting in de laser gesneden vlakken op het bovenwerk van de schoenen.

  • Ook de zoolplaat van de adidas X Speedflow voetbalschoenen is helemaal up-to-date. Aan het onderstel is vorig jaar namelijk carbonfiber toegevoegd. Ook dit betreft weer een super licht materiaal, welke zorgt voor een nog betere ondersteuning bij het afzetten of wanneer je je los maakt van je tegenstander. Hierdoor heb je een nog beter contact met de grond en kun je dus nog sneller afzetten.

  • De adidas X Speedflow voetbalschoenen hebben sinds vorig jaar ook een nieuwe noppenconfiguratie. Dit betreft een combinatie van rechte noppen en klauwnoppen. De klauwnoppen zorgen voor de perfecte grip en stabiliteit en door de rechte noppen kun je nog beter weg sprinten.

  • In de hiel van de schoenen zijn opnieuw kussentjes verwerkt. Dit wordt door adidas de 3D moulded heel genoemd. Het voordeel hiervan is dat het zorgt voor de perfecte lockdown. Door deze kussentjes gaan je voeten namelijk niet schuiven in je voetbalschoenen en heb je nog beter comfort.

  • Deze voetbalschoenen hebben een v-vormige enkelsok, waardoor je nog makkelijker en sneller de voetbalschoenen aan kunt doen.

  • De adidas X Speedflow + voetbalschoenen betreft de veterloze versie van de adidas X lijn en de adidas X Speedflow 1. zijn de schoenen met veters.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de wit/blauwe adidas Predator Edge voetbalschoenen, welke vanaf nu tot het einde van het seizoen gedragen worden. Deze voetbalschoenen zullen we bovendien zien tijdens het EK vrouwenvoetbal, welke in juni en juli plaatsvindt in Engeland. 

Wit/blauwe adidas X Speedflow voetbalschoenen

Deze witte adidas X Speedflow voetbalschoenen kun je direct bestellen. De dure versie, de adidas X Speedflow + versie (de versie zonder veters) zijn € 280,- en de versie met veters zijn € 220,- voor volwassenen. Uiteraard kun je ook goedkopere modellen bestellen. Deze zijn beschikbaar vanaf een prijs van € 60,-. Oudere modellen/kleurstellingen zijn vaak nog goedkoper. De schoenen zijn ook weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus voor natuurgras, kunstgras en harde ondergonden zoals de straat en de zaal. In de onderstaande winkels kun je de adidas X voetbalschoenen ook late personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze adidas X Speedflow voetbalschoenen direct in de adidas SHOP! 

of deze SHOP

of deze winkel! 

Wit/blauwe adidas X Speedflow voetbalschoenen

Wit/blauwe adidas X voetbalschoenen Diamond Edge pack