Wit/groen/blauwe adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen - Uniforia pack

Adidas heeft vandaag ook de nieuwe adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen uit het Uniforia pack gelanceerd. Deze voetbalschoenen zouden tijdens Euro 2020 en de Copa America van 2020 gedragen worden door verschillende sterspelers. Omdat beide toernooien door het coronavirus met een jaar zijn uitgesteld, worden deze schoenen nu alleen gedragen in de voorbereiding op het seizoen 2020-2021. De adidas Nemeziz 19.1 voetbalschoenen (de versie met veters) worden gedragen door spelers als Messi, Bernardo Silva, Isco en Lingard en de 19+ versie (de veterloze voetbalschoenen) worden gedragen door spelers als Firmino, Gnabry, Torreira en Minamino. Bij Ajax spelen Mazraoui en Gravenberch op de Nemeziz voetbalschoenen en bij PSV Ihattaren. 

Design adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen - Uniforia pack

Alle voetbalschoenen uit het adidas Uniforia pack hebben wit als basiskleur en bevatten verder één van de kleuren van de wedstrijdbal, waarmee tijdens Euro 2020 gevoetbald wordt, de adidas Uniforia voetbal. De nieuwe adidas Nemeziz voetbalschoenen zijn uitgerust met print van fel groene en blauwe strepen aan de onderkant van de upper van de schoenen. Het lijkt erop dat deze strepen er met een penseelstreek of verfkwast op de schoenen zijn aangebracht. Deze print loopt ook door over de zoolplaat en de noppen aan de onderkant van de nieuwe Nemeziz voetbalschoenen. Ter hoogte van de hiel zijn de drie adidas strepen diagonaal geplaatst en op de andere zijkant van de kicksen staat het Nemeziz trademark teken. Qua technische kenmerken en functionele accenten is alles bij hetzelfde gebleven. Hieronder vind je alle kenmerken van de nieuwe adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen met en zonder veters.

Functionele kenmerken adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen

De adidas Nemeziz voetbalschoenen zijn perfect voor de creatieve voetballers, die explosief zijn, snelle acties willen maken en een grote bewegngsvrijheid hebben. Het zijn de perfecte schoenen voor voetballers die wendbaar zijn. Alles van deze voetbalschoenen staat dan ook in het teken van wendbaarheid en snelheid. 

  • Tension tape upper:  Het bovenwerk van de adidas Nemeziz voetbalschoenen heeft een wat apart design, wat veel weg heeft van tape. Deze technologie lijkt op de technologie van de eerdere generaties van de Nemeziz voetbalschoenen, het 360 bandage systeem. Toch heeft Tensiontape nog meer voordelen. Het tape achtige design van de Nemeziz voetbalschoenen is geïnspireerd door een belangrijk ritueel van voetballers vlak voor de wedstrijden, het intapen van de enkels. In de eerdere Nemeziz voetbalschoenen werd dit Torsiontape genoemd, in de Nemeziz 19 voetbalschoenen heet het Tensiontape. Kenmerkend aan deze technologie is dat je voeten nog strakker in je schoenen zitten, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Een ander voordeel van de Tensiontape is dat het balgevoel nog natuurlijker en directer aanvoelt. Met deze voetbalschoenen kun je de bal dus nog beter controleren.
  • V-vormige enkelsok: De schoenen zijn verder uitgerust met een V-vormige enkelsok of kraag. Hierdoor kun je nog makkelijker je schoenen aan en uit doen. Een ander voordeel van de v-vormige sok is dat het balcontact nog natuurlijker aanvoelt. De binnenkant van de schoen bevat nog een extra sok en dit zorgt voor een nog betere lockdown. De enkelsok is uitgerust met kleine rubberen pads, die ervoor zorgen dat je niet gaat schuiven in je schoenen. Lockdown betekent namelijk dat de schoen zich goed aanpast aan de voeten en je voeten niet gaan schuiven in de schoenen. Uiteraard behoudt je hierdoor nog wel de benodigde bewegingsvrijheid.
  • Adaptive instep: De nieuwe upper in combinatie met de Adaptive instep zorgt ervoor dat ervoor dat de schoenen zich perfect aanpassen aan de voeten en je de perfecte fit hebt.
  • Split tooling zoolplaat: Ook de zoolplaat van de schoenen is anders. De zoolplaat is gespleten. Deze technologie wordt door adidas ook wel split tooling genoemd. Het idee hierachter is dat je hierdoor nog beter ondersteund wordt op de plekken waar dat nodig is en je het nog meer bewegingsvrijheid geeft. De schoenen bevatten zowel ovale noppen als ronde noppen. Met deze noppen kun je snel van richting veranderen en je van je tegenstander losmaken. De Nemeziz voetbalschoenen zijn daarmee bij uitstek de ideale schoenen voor creatieve en snelle voetballers.
  • De 19+ versie van de voetbalschoenen is de veterloze versie en de 19.1 versie zijn de voetbalschoenen met veters. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalschoenen waarop sterren als Messi, Firmino, Isco en Minamino vanaf nu te zien zijn. Het nieuwe Uniforia pack bevat ook witte adidas Predator voetbalschoenen, wit/roze adidas X voetbalschoenen en wit/groene adidas COPA 20 voetbalschoenen! 

Wit/groen/blauwe adidas Nemeziz voetbalschoenen bestellen

De adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen uit het Uniforia pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Deze voetbalschoenen zijn zowel beschikbaar voor volwassenen als voor kinderen. De dure versie van de voetbalschoenen is € 249,95, maar goedkopere versies van deze schoenen bestel je al vanaf € 49,95. Over het algemeen geldt: hoe goedkoper de voetbalschoen, hoe minder technologieën er in de schoen verwerkt zijn. Deze adidas schoenen zijn ook weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor kunstgras, natuurgras en harde ondergronden. In de onderstaande shops kun je de adidas Nemeziz schoenen ook laten personaliseren. Directe levering! 

Bestel deze adidas Nemeziz voetbalschoenen direct in deze SHOP 

of de officiële ADIDAS shop!

adidas Nemeziz voetbalschoenen Uniforia pack