21 april 2021

Zwart/wit/oranje adidas Nemeziz voetbalschoenen

Het nieuwe Superspectral pack van adidas bevat ook nieuwe adidas Nemeziz voetbalschoenen, welke vanaf nu tot en met juni door verschillende sterspelers gedragen worden. Deze kicksen worden niet alleen gedragen tot en met het einde van het seizoen 2020-2021, maar ook tijdens de groepsfase van Euro 2021 en de Copa America. De adidas Nemeziz voetbalschoenen worden onder andere gedragen door Messi, Moise Kean, Milik, Robertson, Lingard, Gnabry, Isco, Partey, Lamela en Immobile. Bij Ajax worden de populaire adidas Nemeziz voetbalschoenen gedragen door Devyne Rensch, Ryan Gravenberch en Oussama Idrissi. Deze spelers dragen allemaal de versie met veters, de zogenaamde .1 versie.

Design adidas Nemeziz voetbalschoenen Superspectral pack

In vergelijking met de andere voetbalschoenen uit het Superspectral pack hebben de adidas Nemeziz voetbalschoenen een vrij veilige kleurencombinatie. Deze zijn namelijk een combinatie van zwart, wit en oranje. De kleur oranje wordt dan wel weer door adidas ‘’Screaming orange’’ genoemd en dat maakt de schoenen misschien net wat spannender. Het zou zomaar eens één van de laatste adidas Nemeziz voetbalschoenen kunnen zijn. Er gaan geruchten dat adidas afscheid gaat nemen van deze silo en er andere voetbalschoenen (met een andere naam) voor in de plaats komen. Maar nu eerst het design van de voetbalschoenen uit het Superspectral pack. De Tension tape (de upper van de schoenen) wordt gekenmerkt door de zwarte en witte lijnen, waarin een oranje gloed is verwerkt. Deze gloed bevindt zich met name op de voorvoeten en loopt via de zijkanten door naar de hiel van de voetbalschoenen, waar zich de drie adidas strepen bevinden. Op de zijkanten van de voetbalschoenen is op een superspectrale manier de naam van de schoenen weergegeven: NEMEZIZ. De print van de upper loopt door over de zoolplaat van de schoenen, waarbij de noppen oranje zijn. Ook deze schoenen zijn net als zijn voorgangers, de blauw/gele adidas Nemeziz voetbalschoenen, uitgerust met de nieuwste technologieën. Ben je daar nog niet bekend mee, lees dan vooral verder!

Kenmerken adidas Nemeziz voetbalschoenen

De adidas Nemeziz voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor creatieve spelers, die explosief en beweeglijk zijn & daarmee met een beweging hun tegenstander de baas zijn. Wendbaarheid is de key! Bij de ontwikkeling van de voetbalschoenen heeft adidas deze aspecten meegenomen.

  • Tension tape upper:  Het eerste wat opvalt aan de adidas Nemeziz voetbalschoenen is het design van de bovenkant van de voetbalschoenen. Het lijkt er namelijk net op alsof je voeten zijn ingetapet en wordt Tensiontape genoemd. Het tape achtige design van de Nemeziz voetbalschoenen is geïnspireerd door een belangrijk ritueel van voetballers vlak voor de wedstrijden, het intapen van de enkels. In de eerdere Nemeziz voetbalschoenen werd dit Torsiontape genoemd, in de Nemeziz 19 voetbalschoenen heet het Tensiontape. Kenmerkend aan deze technologie is dat je voeten nog strakker in je schoenen zitten, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Een ander voordeel van de Tensiontape is dat het balgevoel nog natuurlijker en directer aanvoelt. Met deze voetbalschoenen kun je de bal dus nog beter controleren.
  • Agilityknit 2.0: De upper van de voetbalschoenen is gemaakt van super dunne in elkaar gevlochten garens. Dit is een flexibel materiaal, die zich goed kan aanpassen aan de voeten. Dit maakt dat het balgevoel direct goed is. Bovendien heeft adidas aan in het materiaal een extra laagje verwerkt. Deze zogenaamde Non Stop Grip (NSG) technologie zorgt ervoor dat het balgevoel in alle weersomstandigheden perfect is.
  • V-vormige enkelsok: De schoenen zijn verder uitgerust met een V-vormige enkelsok of kraag. Hierdoor kun je nog makkelijker je schoenen aan en uit doen. Een ander voordeel van de v-vormige sok is dat het balcontact nog natuurlijker aanvoelt. De binnenkant van de schoen bevat nog een extra sok en dit zorgt voor een nog betere lockdown. De enkelsok is uitgerust met kleine rubberen pads, die ervoor zorgen dat je niet gaat schuiven in je schoenen. Lockdown betekent namelijk dat de schoen zich goed aanpast aan de voeten en je voeten niet gaan slippen in de schoenen. Uiteraard behoudt je hierdoor nog wel de benodigde bewegingsvrijheid.
  • Adaptive instep: De upper in combinatie met de Adaptive instep zorgt ervoor dat ervoor dat de schoenen zich perfect aanpassen aan de voeten en je de perfecte fit hebt.
  • Split tooling zoolplaat: Ook de zoolplaat van de schoenen is anders. De zoolplaat is gespleten. Deze technologie wordt door adidas ook wel split tooling genoemd. Het idee hierachter is dat je hierdoor nog beter ondersteund wordt op de plekken waar dat nodig is en je het nog meer bewegingsvrijheid geeft. De schoenen bevatten zowel ovale noppen als ronde noppen. Met deze noppen kun je snel van richting veranderen en je van je tegenstander losmaken. De Nemeziz voetbalschoenen zijn daarmee bij uitstek de ideale schoenen voor creatieve en snelle voetballers.
  • De + versie van de voetbalschoenen is de versie zonder veters en de .1 versie zijn de voetbalschoenen met veters. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen op de voetbalschoenen waarop spelers als Messi, Gravenberch, Milik, Robertson, Lingard en tal van andere spelers vanaf nu tot eind juni spelen. 

adidas Nemeziz voetbalschoenen Superspectral pack bestellen

Deze adidas Nemeziz voetbalschoenen kun je per direct bestellen in de onderstaande webshops. De schoenen kun je opnieuw voor verschillende ondergronden bestellen. Deze zijn namelijk beschikbaar voor kunstgras, natuurgras en harde ondergronden. De + versie zijn opnieuw de duurste voetbalschoenen. Deze hebben namelijk een prijs van € 280,- voor volwassenen. De .1 versie is € 220,- voor volwassen en voor kinderen € 100,-. Uiteraard vind je in deze shops ook goedkopere adidas Nemeziz voetbalschoenen. Dit betreffen schoenen met minder technologieën dan in dit artikel besproken of zijn oudere versies. Deze schoenen bestel je al vanaf € 45,-. Je kunt de schoenen ook laten personaliseren. Directe levering! 

Bestel deze adidas Nemeziz voetbalschoenen direct in deze SHOP 

of de officiële ADIDAS shop!

Zwart/wit/oranje adidas Nemeziz voetbalschoenen Superspectral pack

adidas Nemeziz voetbalschoenen Superspectral pack