16 november 2018

De wit/zwarte adidas Nemeziz voetbalschoenen uit het Initiator pack

De nieuwe adidas Nemeziz voetbalschoenen uit het Initiator pack zijn deze week officieel door adidas gelanceerd. Dit zijn de nieuwe voetbalschoenen die sterren als Firmino, Alaba, Immobile, Draxler, Lemar, Mata en vele andere sterren vanaf nu gaan dragen. Het nieuwe Initiator pack van adidas staat geheel in het teken van een aanvallende speelstijl, het vinden van creatieve oplossingen en willen winnen! Dit stralen de nieuwste adidas Nemeziz voetbalschoenen ook helemaal uit. Qua kleuren is de schoen ook een ode aan de legendarische adidas Predator kleuren. De schoenen zijn namelijk een combinatie van rood, wit en zwart. Wil je weten hoe deze kleuren terugkomen in de nieuwste Nemeziz voetbalschoenen uit het Initiator pack? Lees hieronder verder!

Vind je de nieuwe Nemeziz voetbalschoenen uit het adidas Initiator pack direct gruwelijk? Bestel ze exclusief in de adidas webshop of in DEZE WINKEL

Design wit/zwarte adidas Nemeziz 18+ voetbalschoenen Initiator pack

De upper van de nieuwste adidas Nemeziz Initiator voetbalschoenen is wit en bevat een spray painted effect van kleine, flitsende strepen in het zwart over de voorvoet van de schoenen en aan de zij- en achterkant van de nieuwste Nemeziz. De voorvoet van de voetbalschoenen is geheel zwart. Hiermee hebben de schoenen een echte winterse uitstraling. Verder bevatten de schoenen aan de zijkanten zwarte adidas stripes. De achterkant bevat een taping waarin het adi logo staat met het Nemeziz trademark teken. De zoolplaat van de voetbalschoenen is een combinatie van rood en zwart. Ter hoogte van de voorvoet zijn de voetbalschoenen zwart en dit loopt naar de achterkant over in het rood. Dit geeft de schoen net weer een wat warmer tintje. Deze nieuwe Nemeziz voetbalschoenen worden van november 2018 tot februari/maart 2019 gedragen door verschillende sterspeler. Dit zijn de opvolgers van de Nemeziz schoenen uit het Spectral Mode pack.  Qua technologieën en materiaal heeft adidas weinig veranderd aan de schoenen. We bespreken ze hieronder nog even kort! 

Technologieën adidas Nemeziz voetbalschoenen Initiator pack

De upper van de Nemeziz voetbalschoenen uit het Initiator pack heeft weer het bekende bandage systeem. Dit wordt door adidas het 360 Agility Bandage systeem genoemd. Dit tape achtige design is geïnspireerd door een belangrijk ritueel van voetballers vlak voor de wedstrijden, het intapen van de enkels. Dit ritueel heeft adidas in de schoen verwerkt. Het torsion tape van de voetbalschoenen zorgt namelijk voor de perfecte steun en stabiliteit van de voet. Dit is ook de functie van de enkelsok van de voetbalschoenen. Deze wordt bij deze voetbalschoen de Dual Lock Collar genoemd. Deze enkelsok heeft een v-vorm en zorgt ervoor dat je voeten niet gaan schuiven in je schoenen en je voeten dus op hun plaats blijven. Dit lockdown effect stelt je in staat nog explosiever te zijn. Kenmerkend aan de upper van de voetbalschoenen is dat deze zich ook perfect vormt naar de vorm van de voeten. Hierdoor lijkt het net alsof je een sok aan hebt en dit garandeert een perfect eerste balcontact en uniek balgevoel. Zelfs de binnenkant van de enkelsok is uitgerust met een speciaal systeem. Hierin zijn namelijk kleine rubberen nopjes verwerkt, die de voet en de voetbalkousen op hun plaats houden. Ook onder de middenvoet is een speciaal 360 Torsion tape verwerkt in een v-vorm. Dit biedt zowel laterale als mediale ondersteuning, waardoor je je tegenstander altijd te snel af bent.

Aan de voorkant van de schoenen en ter hoogte van de hiel bestaan de schoenen uit een gebreid materiaal. Dit wordt door adidas het Agilityknit 2.0 systeem genoemd. Dit materiaal is super dun en zorgt ervoor dat het balgevoel altijd perfect is. Zoals alle voetbalschoenen van adi zijn deze schoenen ook uitgerust met de NSG technologie. Deze Non Stop Grip technologie, welke terug komt in de drie structuur van dunne puntjes op de schoenen, zorgt voor de ideale balbehandeling in alle weersomstandigheden.

Ook de zool van de Nemeziz voetbalschoenen bevat weer unieke technologieën. De zool van de schoenen betreft de zogenaamde Torsion Frame zool. Deze is uitgerust met speciale ribs, die je in staat stellen nog sneller van richting te veranderen en je los te weken van je tegenstander. Bovendien biedt het je de perfecte ondersteuning. Ook de noppen van de Nemeziz voetbalschoenen bevatten nieuwe features Aan de ene kant zijn deze plat, zodat je nog scherper af kunt zetten. Daarnaast zijn deze deels rond, waardoor je nog makkelijker weg kunt draaien.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwste adidas Nemeziz voetbalschoenen uit het Initiator pack. Dit pack bevat ook de volgende voetbalschoenen:

De voetbalschoenen uit het Initiator pack worden van november 2018 tot februari 2019 door alle sterspelers van adidas gedragen.

Witte adidas Nemeziz voetbalschoenen bestellen

Deze wit/zwart/rode adidas Nemeziz voetbalschoenen kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. Voor kinderen kan dat vanaf maat 28 tot 38 en voor volwassenen kan dat vanaf maat 39 tot 48. De prijs van de top voetbalschoenen is voor volwassenen EU 280,- en voor kinderen EU 100,-. De goedkopere versie van deze voetbalschoenen bestel je al vanaf EU 50,-. Deze voetbalschoenen zijn zowel beschikbaar voor harde ondergronden als voor natuurgras en kunstgrasvelden. In de onderstaande shops kan je je Nemeziz kicksen ook laten personaliseren en vind je ook vele andere voetbalschoenen. Directe levering gegarandeerd!

Koop je Nemeziz voetbalschoen in de adidas webshop

of bestel je adidas voetbalschoenen in DEZE WINKEL