9 september 2019

Blauw/gouden adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen - INPUT CODE pack

In de week dat de Champions League weer van start gaat heeft adidas een nieuw pack gelanceerd, het INPUT CODE pack! Onderdeel van dit nieuwe pack zijn ook weer nieuwe adidas NEMEZIZ 19+ (zonder veters) en 19.1 voetbalschoenen (met veters). Dit zijn de schoenen die vanaf nu gedragen worden door spelers als Gnabry, Firmino, Ramsey, Lingard, Alaba, Isco en verschillende andere sterspelers. Bij Ajax speelt Mazraoui op de Nemeziz voetbalschoenen van adidas vanaf nu. Een nieuw pack betekent ook weer een nieuwe kleurstelling. Deze editie van de adidas Nemeziz voetbalschoenen hebben een classy design, perfect voor de echte kampioenen! Benieuwd naar alle details van de nieuwe adidas Nemeziz voetbalschoenen uit het INPUT CODE pack? We vertellen alles over deze schoenen in dit blog!

Direct fan van deze classy adidas Nemeziz? Bestel het exclusief in deze SHOP of de officiële ADIDAS shop!

Design blauwe adidas Nemeziz voetbalschoenen

De nieuwe adidas Nemeziz 19+ en 19.1 voetbalschoenen uit het INPUT code pack hebben dus een klassiek design en bevat evenals alle andere schoenen uit dit pack van adidas gouden accenten. De zoolplaat van de voetbalschoenen is namelijk goud. De noppen ana de onderkant van de schoenen zijn weer blauw. De upper van de nieuwe Nemeziz schoenen heeft een heldere kleur blauw met witte details. De drie strepen van adidas zijn namelijk wit en de Agility bandage van de upper bevat ook zwarte strepen. Aan de technologieën en de materialen van de Nemeziz heeft adi niks veranderd. Ben je hier nog niet bekend mee? Lees hieronder uitgebreid over het bandage systeem van de voetbalschoenen en alle andere technologieën die adi in de schoenen verwerkt heeft.

Kenmerken adidas Nemeziz voetbalschoenen Input CODE PACK

Het bovenwerk van de adidas Nemeziz voetbalschoenen heeft een wat apart design, wat veel weg heeft van tape. Deze technologie lijkt op de technologie van de eerdere generaties van de Nemeziz voetbalschoenen, het 360 bandage systeem. Toch heeft Tensiontape nog meer voordelen. Het tape achtige design van de Nemeziz voetbalschoenen is geïnspireerd door een belangrijk ritueel van voetballers vlak voor de wedstrijden, het intapen van de enkels. In de eerdere Nemeziz voetbalschoenen werd dit Torsiontape genoemd, in de nieuwe Nemeziz 19+ voetbalschoenen heet het Tensiontape. Kenmerkend aan deze technologie is dat je voeten nog strakker in je schoenen zitten, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Een ander voordeel van de Tensiontape is dat het balgevoel nog natuurlijker en directer aanvoelt. Met deze voetbalschoenen kun je de bal nog beter controleren.

De schoenen zijn verder uitgerust met een V-vormige enkelsok of kraag. Hierdoor kun je nog makkelijker je schoenen aan en uit doen. De binnenkant van de schoen bevat nog een extra sok en dit zorgt voor een nog betere lockdown. Deze kraag is uitgerust met kleine rubberen pads, die ervoor zorgen dat je niet gaat schuiven in je schoenen. De nieuwe upper in combinatie met de Adaptive instep zorgt ervoor dat ervoor dat de schoenen zich perfect aanpassen aan de voeten en je de perfecte fit hebt. Ook de zoolplaat van de schoenen is anders. De zoolplaat is gespleten. Deze technologie wordt door adidas ook wel split tooling genoemd. Het idee hierachter is dat je hierdoor nog beter ondersteunt op de plekken waar dat nodig is en je het nog meer bewegingsvrijheid geeft. De schoenen bevatten zowel ovale noppen als ronde noppen. Met deze noppen kun je snel van richting veranderen en je van je tegenstander losmaken. De Nemeziz voetbalschoenen zijn daarmee bij uitstek de ideale schoenen voor creatieve en snelle voetballers.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de classy adidas Nemeziz schoenen uit het INPUT CODE pack, welke door verschillende sterren vanaf nu gedragen worden. Dit pack bevat ook nieuwe adidas X voetbalschoenen, nieuwe adidas Predators en nieuwe adidas COPA voetbalschoenen. 

adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen kopen

De nieuwe adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen. De duurste versie van de voetbalschoenen heeft een prijs van € 280,-. Dit is de versie zonder veters. De 19.1 versie is de voetbalschoen met veters en deze heeft een prijs van € 219,95 voor volwassenen en € 99,95 voor kinderen. Uiteraard zijn er ook goedkopere versies van de Nemeziz beschikbaar. De goedkoopste adidas Nemeziz schoenen bestel je namelijk al vanaf € 59,95. De voetbalschoenen zijn beschikbaar voor kunstgras, natuurgras en je kunt ook een zaalvoetbalschoen van de Nemeziz kopen. In de onderstaande winkels kun je kicksen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze adidas Nemeziz voetbalschoenen direct in deze SHOP 

of de officiële ADIDAS shop!