2 april 2019

De wit/roze adidas Nemeziz Virtuso voetbalschoenen

De Nemeziz goes pink! De nieuwe adidas Nemeziz 18 voetbalschoenen zijn misschien wel ook gelanceerd voor het WK vrouwenvoetbal, waarmee de dames de blits kunnen maken. Dat is overigens niet het initiële doel van de schoenen uit het VIRTUSO pack van adi. Het pack is namelijk speciaal gelanceerd voor de laatste fase van het seizoen, de fase waarin de prijzen verdeeld worden en focus de sleutel is. In deze fase moeten de balvirtuozen opstaan en hun tegenstander gek maken. Qua kleurstelling van de voetbalschoenen is dat ook zeker het geval. Op deze schoenen spelen vanaf nu onder andere sterren als Messi, Firmino, Alaba, Moise Keane, Lingard en Javier Hernandez bij hun club of nationale elftal! Check in dit blog alles over het design van de nieuwe adidas Nemeziz 18 voetbalschoenen. Natuurlijk bespreken we ook de verschillende technologieën van de kicksen. De schoenen zijn de opvolgers van de fel gele adidas schoenen uit het Exhibit pack. 

Direct fan van deze vette wit/roze adidas Nemeziz schoenen? Check het exclusief in deze SHOP of de officiële ADIDAS shop!

Design adidas 18 Virtiso voetbalschoenen - Wit/roze

Alle voetbalschoenen uit het adidas VIRTUSO pack zijn overwegend wit en worden gecombineerd met een andere felle kleur. Bij de adidas Nemeziz schoenen is dit roze. De rode accenten komen op verschillende plaatsen terug in de nieuwe schoenen van Messi. De drie adidas strepen aan de zijkanten van de schoenen zijn roze en verder bevat de upper een design van krijtachtige, roze strepen over de upper. De zoolplaat is uitgerust met splashachtige puntjes en op de hiel staat de naam van de schoen en het adi performance logo in het roze. Ook de binnenzool van de schoenen heeft deze kleur roze. Qua technologie heeft adi niets aan de schoenen veranderd. De schoenen hebben namelijk nog steeds het zogenaamde bandage systeem. Daar vertellen we hieronder meer over!

Technologieën adidas Nemeziz voetbalschoenen Virtuso pack

De upper van de Nemeziz voetbalschoenen heeft dus weer het bekende bandage systeem. Dit wordt door adidas het 360 Agility Bandage systeem genoemd. Dit tape achtige design is geïnspireerd door een belangrijk ritueel van voetballers vlak voor de wedstrijden, het intapen van de enkels. Dit ritueel heeft adidas in de schoen verwerkt. Het torsion tape van de voetbalschoenen zorgt namelijk voor de perfecte steun en stabiliteit van de voet. Dit is ook de functie van de enkelsok van de voetbalschoenen. Deze wordt bij deze voetbalschoen de Dual Lock Collar genoemd. Deze enkelsok heeft een v-vorm en zorgt ervoor dat je voeten niet gaan schuiven in je schoenen en je voeten dus op hun plaats blijven. Dit lockdown effect stelt je in staat nog explosiever te zijn. Kenmerkend aan de upper van de voetbalschoenen is dat deze zich ook perfect vormt naar de vorm van de voeten. Hierdoor lijkt het net alsof je een sok aan hebt en dit garandeert een perfect eerste balcontact en uniek balgevoel. Zelfs de binnenkant van de enkelsok is uitgerust met een speciaal systeem. Hierin zijn namelijk kleine rubberen nopjes verwerkt, die de voet en de voetbalkousen op hun plaats houden. Ook onder de middenvoet is een speciaal 360 Torsion tape verwerkt in een v-vorm. Dit biedt zowel laterale als mediale ondersteuning, waardoor je je tegenstander altijd te snel af bent.

Aan de voorkant van de schoenen en ter hoogte van de hiel bestaan de schoenen uit een gebreid materiaal. Dit wordt door adidas het Agilityknit 2.0 systeem genoemd. Dit materiaal is super dun en zorgt ervoor dat het balgevoel altijd perfect is. Zoals alle voetbalschoenen van adi zijn deze schoenen ook uitgerust met de NSG technologie. Deze Non Stop Grip technologie, welke terug komt in de drie structuur van dunne puntjes op de schoenen, zorgt voor de ideale balbehandeling in alle weersomstandigheden.

Ook de zool van de Nemeziz voetbalschoenen bevat weer unieke technologieën. De zool van de schoenen betreft de zogenaamde Torsion Frame zool. Deze is uitgerust met speciale ribs, die je in staat stellen nog sneller van richting te veranderen en je los te weken van je tegenstander. Bovendien biedt het je de perfecte ondersteuning. Ook de noppen van de Nemeziz voetbalschoenen bevatten nieuwe features Aan de ene kant zijn deze plat, zodat je nog scherper af kunt zetten. Daarnaast zijn deze deels rond, waardoor je nog makkelijker weg kunt draaien.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de wit/roze adidas Nemeziz voetbalschoenen uit het Virtuso pack pack. Dit nieuwe pack bevat ook de volgende voetbalschoenen:

Wit/roze adidas Nemeziz voetbalschoenen kopen

De nieuwe, wit/roze adidas Nemeziz voetbalschoenen kun je vanaf nu kopen voor volwassenen en voor kinderen. Voor kinderen zijn de voetbalschoenen vanaf maat 28 tot 37 beschikbaar en voor volwassenen zijn de schoenen beschikbaar vanaf maat 38 tot 47. De prijs van de duurste versie is € 280,-, maar goedkopere versies van de schoenen scoor je al vanaf € 64,95. Ook deze schoenen zijn weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus zowel voor kunstgras als voor natuurgras en harde ondergronden. In de onderstaande webwinkels kun je de schoenen natuurlijk ook laten personaliseren en vind je ook nog tal van andere kicksen. Directe levering en gratis verzending!

Bestel deze voetbalschoenen direct in deze SHOP 

of de officiële ADIDAS shop!