7 mei 2019

adidas lanceert nieuwe Nemeziz 19 voetbalschoenen in het fel rood

Adidas heeft vandaag een nieuwe generatie adidas Nemeziz voetbalschoenen gelanceerd. Het Duitse sportmerk heeft namelijk een aantal nieuwe technologieën toegevoegd aan de Nemeziz voetbalschoenen. Daarmee zijn de adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen geboren. De nieuwe Nemeziz 19 voetbalschoenen zijn onderdeel van het 302 Redirect pack. Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je bent op Internet aan het struinen en komt terug op een error pagina. Met de 302 pagina wordt je door ge-redirect naar een nieuwe pagina. Alle schoenen uit het 302 Redirect pack sturen je door naar een mooie toekomst! De nieuwste Nemeziz 19 voetbalschoenen zijn de schoenen waarop we vanaf nu spelers als Messi, Firmino, Isco, Alaba, Keane, Lingard en Vazquez voetballen. Check hieronder alles over de nieuwe adi Nemeziz voetbalschoenen.

Wil je direct op de nieuwste generatie adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen shinen? Bestel het exclusief in deze SHOP of de officiële ADIDAS shop!

Design adidas Nemeziz 19+ voetbalschoenen 302 Redirect pack

De nieuwe adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen zijn geheel fel rood en bevatten aan de achterkant drie zilveren/metallic adidas trademark strepen. De 19.1 versie bevat rode veters en de 19+ versie heeft geen veters. De zoolplaat van de nieuwste adidas Nemeziz 19+ voetbalschoenen is wit met oranje noppen. Opvallend is dat de nieuwe generatie Nemeziz voetbalschoenen een gespleten zoolplaat heeft. Dit is echter maar één van de veranderingen die adidas heeft doorgevoerd in één van de meest populaire voetbalschoenen van het merk. Wil je weten wat adidas nog meer veranderd heeft? Check hieronder alles over de nieuwe generatie adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen.

Updates adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen

Het bovenwerk van de adidas 19 voetbalschoenen wordt gekenmerkt door Tensiontape. Deze technologie lijkt op de technologie van de eerdere generaties van de Nemeziz voetbalschoenen, het 360 bandage systeem. Toch heeft Tensiontape nog meer voordelen. Het tape achtige design van de Nemeziz voetbalschoenen is geïnspireerd door een belangrijk ritueel van voetballers vlak voor de wedstrijden, het intapen van de enkels. In de eerdere Nemeziz voetbalschoenen werd dit Torsiontape genoemd, in de nieuwe Nemeziz 19+ voetbalschoenen heet het Tensiontape. Kenmerkend aan deze technologie is dat je voeten nog strakker in je schoenen zitten, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Een ander voordeel van de Tensiontape is dat het balgevoel nog natuurlijker en directer aanvoelt. Met deze voetbalschoenen kun je de bal nog beter controleren.

De schoenen zijn verder uitgerust met een V-vormige enkelsok of kraag. Hierdoor kun je nog makkelijker je schoenen aan en uit doen. De binnenkant van de schoen bevat nog een extra sok en dit zorgt voor een nog betere lockdown. Deze kraag is uitgerust met kleine rubberen pads, die ervoor zorgen dat je niet gaat schuiven in je schoenen. De nieuwe upper in combinatie met de Adaptive instep zorgt ervoor dat ervoor dat de schoenen zich perfect aanpassen aan de voeten en je de perfecte fit hebt. Ook de zoolplaat van de schoenen is anders. De zoolplaat is gespleten. Deze technologie wordt door adidas ook wel split tooling genoemd. Het idee hierachter is dat je hierdoor nog beter ondersteunt op de plekken waar dat nodig is en je het nog meer bewegingsvrijheid geeft. De schoenen bevatten zowel ovale noppen als ronde noppen. Met deze noppen kun je snel van richting veranderen en je van je tegenstander losmaken. De Nemeziz voetbalschoenen zijn daarmee bij uitstek de ideale schoenen voor creatieve en snelle voetballers.

Check hieronder de afbeeldingen van de fel rode adidas Nemeziz 19+ voetbalschoenen, waarop de verschillende sterren tot het einde van dit seizoen bij hun clubs of nationale elftal spelen. Check bovendien de zilver/rode adidas X19 voetbalschoenen uit het 302 Redirect pack! 

Fel rode adidas 19 Nemeziz voetbalschoenen bestellen

De nieuwe, fel rode adidas Nemeziz 19+ voetbalschoenen kun je per direct bestellen in de onderstaande winkels. Zoals altijd zijn de schoenen beschikbaar voor natuurgras, kunstgras en indoor ondergronden. De duurste versie van de Nemeziz voetbalschoenen bestel je voor een bedrag van maar liefst € 280,-, maar goedkopere versies van deze schoen bestel je al vanaf € 50,-. In de onderstaande winkels kun je je adidas voetbalschoenen natuurlijk ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze voetbalschoenen direct in deze SHOP 

of de officiële ADIDAS shop!