9 mei 2019

Nieuwe adidas Messi Nemeziz 19.1 voetbalschoenen in kleuren van Barcelona

Adidas heeft een aantal updates doorgevoerd in de adidas Nemeziz voetbalschoenen. Een update betekent ook een nieuwe naam van de schoen. De Nemeziz 18 versie wordt per direct vervangen door de adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen. De nieuwe features van de adidas Nemeziz schoenen leggen we hieronder uit. Als onderdeel van het 302Redirect pack heeft adidas ook nieuwe ''Nemezizjes'' voor Lionel Messi gelanceerd. De sterspeler van Barcelona en het Argentijnse elftal draagt de 19.1 versie van de Nemeziz voetbalschoenen. Het verschil tussen de 19+ en 19.1 versie is dat de 19.1 schoenen wel veters bevatten en de 19+ versie niet. Deze schoenen worden exclusief door Messi gedragen tijdens mei en juni 2019. Dit zijn dan ook de schoenen waarin Messi speelt tijdens de Copa America van 2019 in Brazilië. Het 302 Redirect pack van adi bevat overigens ook nog andere Nemeziz voetbalschoenen waarop verschillende andere sterren spelen.

adidas Nemeziz Messi 19.1 voetbalschoenen - 302 Redirect pack

Ieder pack van adidas kent zijn symboliek. Het 302Redirect pack is een verwijzing naar de 302 Error pagina. Je wilt een website bezoeken, de pagina bestaat niet meer en je wordt doorgestuurd naar een andere pagina. Adidas wijst je in dit geval de weg! De nieuwe adidas Nemeziz Messi 19.1 voetbalschoenen hebben een Nederlands tintje. De schoenen uit het 302 Redirect pack zijn namelijk overwegend wit met fel rode en blauwe details. De drie strepen van adi op de zijkanten van de voetbalschoenen zijn fel rood en hetzelfde geldt voor het adidas logo op de lip van de schoenen. Ook het Messi trademark teken aan de andere kant van de voetbalschoenen is fel rood. De gespleten zoolplaat van de schoenen is blauw en de noppen zijn weer fel geel. De kleuren zijn overigens ook een verwijzing naar de voetbalshirts van Barcelona. Het thuisshirt is Blaugrana en het uitshirt is fel geel. Adidas heeft dus een aantal updates aangebracht in technologieën van de nieuwe voetbalschoenen van Messi. Check daarover hieronder meer informatie!

Kenmerken en technologieën adidas 19.1 Nemeziz voetbalschoenen 

Het bovenwerk van de adidas Nemeziz Messi 19.1 voetbalschoenen wordt gekenmerkt door Tensiontape. Deze technologie lijkt op de technologie van de eerdere generaties van de Nemeziz voetbalschoenen, het 360 bandage systeem. Toch heeft Tensiontape nog meer voordelen. Het tape achtige design van de Nemeziz voetbalschoenen is geïnspireerd door een belangrijk ritueel van voetballers vlak voor de wedstrijden, het intapen van de enkels. In de eerdere Nemeziz voetbalschoenen werd dit Torsiontape genoemd, in de nieuwe Nemeziz 19.1 voetbalschoenen heet het Tensiontape. Kenmerkend aan deze technologie is dat je voeten nog strakker in je schoenen zitten, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Een ander voordeel van de Tensiontape is dat het balgevoel nog natuurlijker en directer aanvoelt. Met deze voetbalschoenen kun je de bal nog beter controleren.

De 19.1 versie van de Nemeziz schoenen zijn uitgerust met veters en de veters van de schoenen van Messi zijn wit. De schoenen zijn verder uitgerust met een V-vormige enkelsok of kraag. Hierdoor kun je nog makkelijker je schoenen aan en uit doen. De binnenkant van de schoen bevat nog een extra sok en dit zorgt voor een nog betere lockdown. Deze kraag is uitgerust met kleine rubberen pads, die ervoor zorgen dat je niet gaat schuiven in je schoenen. De nieuwe upper in combinatie met de Adaptive instep zorgt ervoor dat ervoor dat de schoenen zich perfect aanpassen aan de voeten en je de perfecte fit hebt. Ook de zoolplaat van de schoenen is anders. De zoolplaat is gespleten. Deze technologie wordt door adidas ook wel split tooling genoemd. Het idee hierachter is dat je hierdoor nog beter ondersteunt op de plekken waar dat nodig is en je het nog meer bewegingsvrijheid geeft. De schoenen bevatten zowel ovale noppen als ronde noppen. Met deze noppen kun je snel van richting veranderen en je van je tegenstander losmaken. Bovendien garanderen de noppen een maximale stabiliteit. De Nemeziz voetbalschoenen zijn daarmee bij uitstek de ideale schoenen voor creatieve en snelle voetballers.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalschoenen waarop Lionel Messi tot en met het einde van dit seizoen speelt. 

adidas Nemeziz Messi voetbalschoenen bestellen

De nieuwe adidas Nemeziz Messi 19.1 voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen. Dit kan voor zowel kinderen als volwassenen. Voor volwassenen zijn de schoenen beschikbaar in de maten 39 tot 48. Deze schoenen hebben een prijs van € 219,95. Voor kinderen zijn de schoenen beschikbaar van maat 29 tot 38 en hebben ze een prijs van € 99,95. De voetbalschoenen van Messi kunnen zowel gebruikt worden op natuurgras als op kunstgras en in de onderstaande shops kun je je Messi voetbalschoenen ook nog eens laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel deze voetbalschoenen direct in deze winkel! 

of deze SHOP 

of de officiële ADIDAS shop!