24 januari 2019

De fel gele adidas Nemeziz 19 Exhibit pack voetbalschoenen

Het Exhibit pack is het nieuwe pack van adidas dat ook daadwerkelijk door verschillende sterspelers gedragen wordt. De nieuwe adidas Nemeziz 19+ voetbalschoenen zijn onderdeel van dit pack en worden vanaf nu gedragen door spelers als Draxler, Firmino en Lingard. In Nederland zien we niet veel spelers op deze voetbalschoenen, als is PSV middenvelder Eric Gutierrez wel één van de spelers die op de versie met veters (de 19.1 versie) speelt. Met het Exhibit pack gooit adidas over een andere boeg. Twee weken geleden lanceerde het Duitse sportmerk nog een pack met alleen maar zwarte voetbalschoenen. Deze werden niet door de sterren gedragen. Bij alle voetbalschoenen uit het nieuwe pack is dat wel het geval. Schoenen moeten opvallen en daarom zijn deze schoenen (helaas) niet zwart, maar fel geel. Wil je alles weten over de nieuwste Nemeziz voetbalschoenen die tot en met april 2019 gedragen worden door verschillende sterspelers? Check hieronder de details.

Ben je nu al fan van deze te gekke Nemeziz? Deze bestel je exclusief in de adidas webshop of bestel deze adidas voetbalschoenen in DEZE WINKEL

Design fel gele adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen

De nieuwe adidas Nemeziz voetbalschoenen uit het Exhibit pack zijn eigenlijk niet te missen in het stadion en op het veld. Vrijwel alles aan deze voetbalschoenen is namelijk fel geel. Een uitzondering hierop vormen de drie strepen van adidas aan de zijkanten van de voetbalschoenen. Deze zijn namelijk blauw. Het Nemeziz wordmerk en het adi logo op de hiel van de nieuwe schoenen is rood en ook de noppen van de nieuwe Nemeziz bevatten rode accenten. Messi gaat deze voetbalschoenen overigens niet dragen. Die heeft zijn eigen signature versie en het lijkt erop dat het nieuwe pack geen nieuwe voetbalschoenen van Messi herbergt. Het is take it or leave it met deze voetbalschoenen. Ben je geen fan van deze kleurstelling, misschien kunnen dan de technologieën van de nieuwe adidas Nemeziz voetbalschoenen je overtuigen! Hierin is in vergelijking met de vorige versie niets veranderd. Toch bespreken we ze opnieuw!

Technologieën adidas Nemeziz voetbalschoenen Exhibit pack

Mocht je nog niet bekend zijn met de Nemeziz voetbalschoenen van adi, dan is het zeker interessant om dit deel te lezen. In deze paragraaf bespreken we namelijk alle details van de schoen! De upper van de Nemeziz voetbalschoenen heeft weer het bekende bandage systeem. Dit wordt door adidas het 360 Agility Bandage systeem genoemd. Dit tape achtige design is geïnspireerd door een belangrijk ritueel van voetballers vlak voor de wedstrijden, het intapen van de enkels. Dit ritueel heeft adidas in de schoen verwerkt. Het torsion tape van de voetbalschoenen zorgt namelijk voor de perfecte steun en stabiliteit van de voet. Dit is ook de functie van de enkelsok van de voetbalschoenen. Deze wordt bij deze voetbalschoen de Dual Lock Collar genoemd. Deze enkelsok heeft een v-vorm en zorgt ervoor dat je voeten niet gaan schuiven in je schoenen en je voeten dus op hun plaats blijven. Dit lockdown effect stelt je in staat nog explosiever te zijn. Kenmerkend aan de upper van de voetbalschoenen is dat deze zich ook perfect vormt naar de vorm van de voeten. Hierdoor lijkt het net alsof je een sok aan hebt en dit garandeert een perfect eerste balcontact en uniek balgevoel. Zelfs de binnenkant van de enkelsok is uitgerust met een speciaal systeem. Hierin zijn namelijk kleine rubberen nopjes verwerkt, die de voet en de voetbalkousen op hun plaats houden. Ook onder de middenvoet is een speciaal 360 Torsion tape verwerkt in een v-vorm. Dit biedt zowel laterale als mediale ondersteuning, waardoor je je tegenstander altijd te snel af bent.

Aan de voorkant van de schoenen en ter hoogte van de hiel bestaan de schoenen uit een gebreid materiaal. Dit wordt door adidas het Agilityknit 2.0 systeem genoemd. Dit materiaal is super dun en zorgt ervoor dat het balgevoel altijd perfect is. Zoals alle voetbalschoenen van adi zijn deze schoenen ook uitgerust met de NSG technologie. Deze Non Stop Grip technologie, welke terug komt in de drie structuur van dunne puntjes op de schoenen, zorgt voor de ideale balbehandeling in alle weersomstandigheden.

Ook de zool van de Nemeziz voetbalschoenen bevat weer unieke technologieën. De zool van de schoenen betreft de zogenaamde Torsion Frame zool. Deze is uitgerust met speciale ribs, die je in staat stellen nog sneller van richting te veranderen en je los te weken van je tegenstander. Bovendien biedt het je de perfecte ondersteuning. Ook de noppen van de Nemeziz voetbalschoenen bevatten nieuwe features Aan de ene kant zijn deze plat, zodat je nog scherper af kunt zetten. Daarnaast zijn deze deels rond, waardoor je nog makkelijker weg kunt draaien.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de fel gele adidas Nemeziz voetbalschoenen uit het Exhibit pack. Dit nieuwe pack bevat ook de volgende voetbalschoenen

Fel gele adidas Nemeziz voetbalschoenen bestellen

Deze fel gele adidas Nemeziz voetbalschoenen kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan zowel voor kinderen als voor volwassenen . Voor kinderen zijn deze voetbalschoenen beschikbaar vanaf maat 31 tot 38 en voor volwassenen vanaf maat 39 tot maat 47. De dure versie van deze kicksen heeft een prijs van € 280,- en de goedkope versie van de voetbalschoenen bestel je al vanaf € 70,-. De voetbalschoenen zijn beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus zowel voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. In de onderstaande winkels kan je deze fel gele voetbalschoenen natuurlijk ook laten personaliseren! Directe levering gegarandeerd!

Koop je fel gele Nemeziz voetbalschoen in de adidas webshop

of bestel deze adidas voetbalschoenen in DEZE WINKEL