21 januari 2020

Blauw/witte adidas Nemeziz voetbalschoenen Mutator pack

Messi draagt vanaf nu nieuwe voetbalschoenen. Adidas heeft vandaag namelijk blauwe adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen gelanceerd als onderdeel van het nieuwe pack! Het nieuwe Mutator pack staat geheel in het teken van de metamorfose van de adidas Predator 20 voetbalschoenen, die vanaf nu spikes op de upper van de voetbalschoenen bevatten. Aan de nieuwe Nemeziz voetbalschoenen heeft het Duitse sportmerk wat minder aandacht besteed. Toch zien ze er weer fantastisch uit! De blauw/wit adidas Nemeziz voetbalschoenen worden vanaf nu gedragen door spelers als Messi, Firmino, Gnabry, Moise Kean, Isco, Immobile, Alaba en tal van andere spelers. In Nederland worden de schoenen gedragen door Mazraoui en Gravenberch bij Ajax. Bij PSV draagt Ihattaren de adidas Nemeziz voetbalschoenen!

Direct fan van deze adidas Nemeziz kicksen? Bestel het exclusief in deze SHOP of de officiële ADIDAS shop!

Design blauw/witte adidas 19 voetbalschoenen | Mutator pack

De upper van de nieuwe adidas Nemeziz voetbalschoenen uit het Mutator pack is een combinatie van blauw en wit. De bovenkant van voetbalschoenen bevatten namelijk dunne witte en blauwe lijnen, die in verschillende vlakken door elkaar heenlopen. Naar de onderkant van de voetbalschoenen hebben de flitsende strepen zelfs een vervagend effect. De blauwe kleur is door adidas niet voor niets gekozen. Het is namelijk een subtiele hint naar de blauwe glinstering van de hielkap van de nieuwe adidas Predator 20 voetbalschoenen. De drie diagonale adidas strepen zijn in het donkerblauw ter hoogte van de hiel geplaatst en de zoolplaat van de voetbalschoenen is ook overwegend blauw. Op de zijkanten van de voetbalschoen staat de naam (NEMEZIZ) en verder bevatten de schoenen opnieuw dezelfde kenmerken als de vorige edities. Kenmerkend aan de Nemeziz voetbalschoen is het tapigachtige design van de upper. Mocht je de functie hiervan nog niet weten, check dan ook alle technische features van de schoenen.

Technische features adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen

Het bovenwerk van de adidas Nemeziz voetbalschoenen heeft een wat apart design, wat veel weg heeft van tape. Deze technologie lijkt op de technologie van de eerdere generaties van de Nemeziz voetbalschoenen, het 360 bandage systeem. Toch heeft Tensiontape nog meer voordelen. Het tape achtige design van de Nemeziz voetbalschoenen is geïnspireerd door een belangrijk ritueel van voetballers vlak voor de wedstrijden, het intapen van de enkels. In de eerdere Nemeziz voetbalschoenen werd dit Torsiontape genoemd, in de nieuwe Nemeziz 19+ voetbalschoenen heet het Tensiontape. Kenmerkend aan deze technologie is dat je voeten nog strakker in je schoenen zitten, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Een ander voordeel van de Tensiontape is dat het balgevoel nog natuurlijker en directer aanvoelt. Met deze voetbalschoenen kun je de bal dus nog beter controleren.

De schoenen zijn verder uitgerust met een V-vormige enkelsok of kraag. Hierdoor kun je nog makkelijker je schoenen aan en uit doen. Een ander voordeel van de v-vormige sok is dat het balcontact nog natuurlijker aanvoelt. De binnenkant van de schoen bevat nog een extra sok en dit zorgt voor een nog betere lockdown. De enkelsok is uitgerust met kleine rubberen pads, die ervoor zorgen dat je niet gaat schuiven in je schoenen. Lockdown betekent namelijk dat de schoen zich goed aanpast aan de voeten en je voeten niet gaan schuiven in de schoenen. Uiteraard behoudt je hierdoor nog wel de benodigde bewegingsvrijheid. De nieuwe upper in combinatie met de Adaptive instep zorgt ervoor dat ervoor dat de schoenen zich perfect aanpassen aan de voeten en je de perfecte fit hebt. Ook de zoolplaat van de schoenen is anders. De zoolplaat is gespleten. Deze technologie wordt door adidas ook wel split tooling genoemd. Het idee hierachter is dat je hierdoor nog beter ondersteunt op de plekken waar dat nodig is en je het nog meer bewegingsvrijheid geeft. De schoenen bevatten zowel ovale noppen als ronde noppen. Met deze noppen kun je snel van richting veranderen en je van je tegenstander losmaken. De Nemeziz voetbalschoenen zijn daarmee bij uitstek de ideale schoenen voor creatieve en snelle voetballers.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen uit het Mutator pack, welke vanaf nu tot maart/april 2020 gedragen worden. Het verschil tussen de 19+ en de 19.1 versie is dat de 19+ versie geen veters heeft en de 19.1 versie wel. De versie zonder veters wordt gedragen door spelers als Firmino, Minamino, Gnabry en Kean en de versie met veters wordt gedragen door Messi, Isco, Wan Bissaka, Ramsey, Mazraoui en Gravenberch. Check bovendien de blauwe adidas X voetbalschoenen uit het Mutator pack en de de rood/zwarte adidas COPA 20 voetbalschoenen uit dit pack. 

Blauw/witte adidas Nemeziz voetbalschoenen bestellen

De  nieuwe adidas Nemeziz 19 voetbalschoenen in het blauw/wit kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. De 19+ versie is de duurste versie van de schoenen. Deze heeft een prijs van € 280,- en de 19.1 versie is € 220,- voor volwassen en € 150,- voor kinderen. Uiteraard bestaan er ook goedkopere versies van de adidas Nemeziz voetbalschoenen. Deze bestel je al vanaf € 49,95. De schoenen zijn natuurlijk ook weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor natuurgras, als voor kunstgras en indoor. In de onderstaande winkels kun je je schoenen ook laten personaliseren. Directe levering!

Bestel deze adidas Nemeziz voetbalschoenen direct in deze SHOP 

of de officiële ADIDAS shop!