10 januari 2019

De zwarte adidas Nemeziz Archetic pack voetbalschoenen

Weer nieuwe Nemeziz voetbalschoenen van adidas! Het eerste pack van 2019 is namelijk door adidas uitgebracht en met dit pack maakt het Duitse sportmerk direct een statement. Alle schoenen uit het zogenaamde ''Archetic pack'' zijn namelijk zwart! De dagen worden weer weer langer. De dag gaat het weer winnen van de nacht. Het is voor voetballers de tijd om uit de schaduw van hun tegenstander te gaan treden. Helaas worden deze schoenen niet gedragen door de spelers die bij adidas onder contract staan, maar o wat zijn ze vet! De zwarte Nemeziz voetbalschoenen van adidas vormen hier geen uitzondering op. Met de reflecterende details zijn de schoenen ook nog eens een echte eyecatcher! We bespreken in dit blog zowel het design als de technologieën van deze schoenen waarop onder andere Messi normaliter zijn wedstrijden speelt! Check it out!

Vind je de nieuwe Nemeziz voetbalschoenen uit het adidas Archetic pack direct gruwelijk? Bestel ze exclusief in de adidas webshop of in DEZE WINKEL

Zwarte adidas Nemeziz voetbalschoenen met reflectie

De afgelopen maanden waren de Nemeziz voetbalschoenen door adidas wat meer naar de achtergrond verdreven. De Predator en COPA voetbalschoenen kregen namelijk een update. In 2019 is de Nemeziz 18+ weer helemaal terug en hoe! De nieuwe schoenen hebben bijna een buitenaards design. Het bandage systeem van de nieuwe Nemeziz voetbalschoenen is geheel zwart met uitzondering van het schietgedeelte. Dit gedeelte bevat namelijk ook rode accenten. Een ander detail van de nieuwe Nemeziz voetbalschoenen zijn de reflecterende adidas strepen aan de zijkanten van de voetbalschoenen. Ook de zoolplaat van deze zieke voetbalschoenen heeft een reflecterend effect. Deze is verder geheel blauw. Qua technologieën heeft adidas niks veranderd aan de schoenen, maar met dit design hoeft dat ook niet. Toch mogen we ze niet onbesproken laten! 

Technologieën adidas Nemeziz voetbalschoenen Initiator pack

Mocht je nog niet bekend zijn met de Nemeziz voetbalschoenen van adi, dan is het zeker interessant om dit deel te lezen. In deze paragraaf bespreken we namelijk alle details van de schoen! De upper van de Nemeziz voetbalschoenen heeft weer het bekende bandage systeem. Dit wordt door adidas het 360 Agility Bandage systeem genoemd. Dit tape achtige design is geïnspireerd door een belangrijk ritueel van voetballers vlak voor de wedstrijden, het intapen van de enkels. Dit ritueel heeft adidas in de schoen verwerkt. Het torsion tape van de voetbalschoenen zorgt namelijk voor de perfecte steun en stabiliteit van de voet. Dit is ook de functie van de enkelsok van de voetbalschoenen. Deze wordt bij deze voetbalschoen de Dual Lock Collar genoemd. Deze enkelsok heeft een v-vorm en zorgt ervoor dat je voeten niet gaan schuiven in je schoenen en je voeten dus op hun plaats blijven. Dit lockdown effect stelt je in staat nog explosiever te zijn. Kenmerkend aan de upper van de voetbalschoenen is dat deze zich ook perfect vormt naar de vorm van de voeten. Hierdoor lijkt het net alsof je een sok aan hebt en dit garandeert een perfect eerste balcontact en uniek balgevoel. Zelfs de binnenkant van de enkelsok is uitgerust met een speciaal systeem. Hierin zijn namelijk kleine rubberen nopjes verwerkt, die de voet en de voetbalkousen op hun plaats houden. Ook onder de middenvoet is een speciaal 360 Torsion tape verwerkt in een v-vorm. Dit biedt zowel laterale als mediale ondersteuning, waardoor je je tegenstander altijd te snel af bent.

Aan de voorkant van de schoenen en ter hoogte van de hiel bestaan de schoenen uit een gebreid materiaal. Dit wordt door adidas het Agilityknit 2.0 systeem genoemd. Dit materiaal is super dun en zorgt ervoor dat het balgevoel altijd perfect is. Zoals alle voetbalschoenen van adi zijn deze schoenen ook uitgerust met de NSG technologie. Deze Non Stop Grip technologie, welke terug komt in de drie structuur van dunne puntjes op de schoenen, zorgt voor de ideale balbehandeling in alle weersomstandigheden.

Ook de zool van de Nemeziz voetbalschoenen bevat weer unieke technologieën. De zool van de schoenen betreft de zogenaamde Torsion Frame zool. Deze is uitgerust met speciale ribs, die je in staat stellen nog sneller van richting te veranderen en je los te weken van je tegenstander. Bovendien biedt het je de perfecte ondersteuning. Ook de noppen van de Nemeziz voetbalschoenen bevatten nieuwe features Aan de ene kant zijn deze plat, zodat je nog scherper af kunt zetten. Daarnaast zijn deze deels rond, waardoor je nog makkelijker weg kunt draaien.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de zwarte adidas Nemeziz voetbalschoenen. Check ook de nieuwste, zwarte adidas COPA19 voetbalschoenen uit dit pack! 

Witte adidas Nemeziz voetbalschoenen bestellen

Deze zwarte adidas Nemeziz voetbalschoenen met reflecterende details kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. Voor kinderen kan dat vanaf maat 28 tot 38 en voor volwassenen kan dat vanaf maat 39 tot 48. De prijs van de top voetbalschoenen is voor volwassenen EU 280,- en voor kinderen EU 100,-. De goedkopere versie van deze voetbalschoenen bestel je al vanaf EU 50,-. Deze voetbalschoenen zijn zowel beschikbaar voor harde ondergronden als voor natuurgras en kunstgrasvelden. In de onderstaande shops kan je je Nemeziz kicksen ook laten personaliseren en vind je ook vele andere voetbalschoenen. Directe levering gegarandeerd!

Koop je zwarte Nemeziz voetbalschoen in de adidas webshop

of bestel je zwarte adidas voetbalschoenen in DEZE WINKEL