Witte adidas Predator Edge voetbalschoenen Diamond Edge pack

Adidas heeft weer een nieuw pack gelanceerd! Dit keer heet het pack ''Diamond Edge'' en natuurlijk bevat dit pack ook weer nieuwe adidas Predator Edge voetbalschoenen. Deze wit/blauwe adidas Predator voetbalschoenen worden vanaf nu tot en met het einde van het seizoen (medio juni 2022) gedragen door spelers als Pogba, Alaba, Ter Stegen, Bellingham, Alli, Donnaruma, Moise Kean, Militao en tal van andere spelers. Bij Ajax dragen Daley Blind (de Edge 1, de lage versie met veters), André Onana (Edge+, hoge versie zonder veters) deze voetbalschoenen en bij Feyenoord worden deze voetbalschoenen gedragen door Justin Bijlow en Toornstra.

Alle voetbalschoenen uit het Diamond Edge pack van adidas zijn overwegend wit met blauwe accenten. Op de nieuwe adidas Predators zijn de drie diagonale adidas blokken op de zijkanten van de schoenen blauw. In deze blokken is een diamanteneffect verwerkt. Ook de adidas ZoneSkin lijnen op de voorvoet van de voetbalschoenen zijn blauw en hetzelfde geldt voor het adidas logo. De zoolplaat bevat wat kleurige details. Zowel de voorkant als achterkant van de gespleten zoolplaat is een combinatie van roze, oranje en geel. De driehoekige noppen zijn overwegend doorzichtig en in een aantal nopen komen de blauwe accenten weer terug. De adidas Predator voetbalschoenen zijn nog steeds de perfecte voetbalschoenen voor spelers, waarvan kracht, controle en wedbaarheid een grote kwaliteit is. Sinds begin dit jaar heeft adidas een update in de Predator voetbalschoenen doorgevoerd. De schoenen zijn daardoor niet meer uitgerust met spikes, maar met rubberen lijnen. Uiteraard heeft dit een functie. Ben je hier nog niet mee bekend? Lees dan vooral verder!

Technologieën en materiaal adidas Predator Edge voetbalschoenen

Deze wit/blauwe adidas Predator Edge voetbalschoenen bevatten de nieuwste adidas technologieën. Begin dit jaar voerde adidas een update door in de schoenen, waardoor de Predators nu de Predator Edge genoemd worden in plaats van de Predator Freak.

  • De grootste verandering van de Predators is de zogenaamde Zone Skin. Deze technologie komt tot uiting in de dunne rubberen ribbels op de voorvoet van de voetbalschoenen. Deze lijnen zijn strategisch gepositioneerd op de plekken waar de bal het meest geraakt wordt. Dit zijn de belangrijkste contactpunten met de bal. Deze techniek zorgt ervoor dat de spelers die deze schoenen dragen nog nauwkeuriger kunnen schieten en passen. Deze technologie heeft sinds januari de spikes op de adidas Predators vervangen. Deze technologie werd de Demonskin technologie genoemd. De dure versie van de nieuwe adidas Predator Edge voetbalschoenen bevat alleen de Zone Skin technologie. Op de goedkopere modellen wordt deze technologie de Control Zone genoemd. 

  • Het bovenwerk van de adidas Predator Edge voetbalschoenen is gemaakt van een PRIMEKNIT materiaal. Dit betreft een gebreid materiaal, welke als kenmerk heeft dat het naadloos om de voeten valt. 

  • Een andere belangrijke toevoeging van de adidas Predator Edge voetbalschoenen is de zogenaamde vlakke wreef. De wreef is door het merk wat vlakker gemaakt, zodat het gewicht ongelijk is verdeeld en de focus nog meer komt te liggen op de voorvoet. Hierdoor kun je nog meer kracht geven wanneer je de bal schiet. In de versie die de spelers dragen, heeft adidas een zogenaamde Power Facet tool toegevoegd, zodat dit effect nog meer versterkt is.

  • De adidas Predator Edge voetbalschoenen hebben ook een geheel nieuwe enkelsok. Naar aanleiding van de feedback van voetballers en voetbalsters heeft adidas de enkelsok verlaagd. De zogenaamde enkelsok (door adidas ''Facet Fit Collar'' genoemd) is gemaakt van een super sterk Primeknit. Dit betreft een elastisch materiaal, welke een perfecte lockdown bewerkstelligt. Dit houdt in dat je voeten niet gaan schuiven in de schoenen. Bovendien kun je door de verlaagde sok nog beter in de schoenen stappen.

  • De zoolplaat en de noppenconfiguratie van de adidas Predators zijn hetzelfde gebleven. De zoolplaat van de adidas Predator Edge voetbalschoenen wordt de ControlFrame zoolplaat genoemd. Deze bevat een Split Tooling, is super licht en bevat nu ook tractienoppen voor een optimale versnelling en balcontrole. Daarnaast garandeert dit voldoende demping, zodat je zonder tegenwerking alle kanten op kunt bewegen en hoge snelheden kunt behalen.

  • De adidas Predator Edge voetbalschoenen zijn zowel uitgerust met chevron noppen. Door deze noppen kun je nog beter draaien en inspelen op veranderende situaties op veld en heb je ook perfecte grip. 

  • Ook de adidas Predator Edge voetbalschoenen zijn beschikbaar in een versie met veters als een versie zonder. Bovendien is er een lage versie van de Predator Edge voetbalschoenen met veters.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de wit/blauwe adidas Predator Edge voetbalschoenen, die tot en met de zomer gedragen worden. Deze voetbalschoenen worden ook gedragen door tijdens het EK vrouwenvoetbal, dat in juni en juli plaats vindt in Engeland. 

Wit/blauwe adidas Predator Edge voetbalschoenen bestellen

De wit/blauwe adidas Predator Edge voetbalschoenen uit het Diamond Edge pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De dure versie van de voetbalschoenen zijn € 280,- (de Adidas Predator Edge+ versie), maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 60,-, voor zowel volwassenen als voor kinderen. De schoenen zijn weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, namelijk voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden, zoals de straat of de zaal. In de onderstaande winkels kun je deze voetbalschoenen ook laten personaliseren en vind je ook oudere modellen van de schoenen. Directe levering!

Bestel de adidas Predator Edge voetbalschoenen exclusief in de adidas SHOP 

of deze winkel! 

of deze webshop!

Wit/blauwe adidas Predator Edge voetbalschoenen

adidas Predator Edge voetbalschoenen - Wit/Blauw

adidas Predator Edge voetbalschoenen - Blauw/Wit

Wit/blauwe adidas Predator Edge voetbalschoenen