16 november 2018

Rood/blauw/gele Messi Nemeziz 18.1 voetbalschoenen - Initiator pack

Als onderdeel van het Initiator pack heeft adidas ook weer een speciale Nemeziz Messi voetbalschoen uitgebracht. Het Initiator pack staat geheel in het teken van aanvallend voetbal en het vinden van creatieve oplossingen in het veld, iets dat natuurlijk perfect past bij Lionel Messi. Dit komt ook geheel terug in het design van de voetbalschoenen! De nieuwe Messi Nemeziz voetbalschoenen worden vanaf nu door de Argentijnse sterspeler gedragen in de wedstrijden voor het nationale elftal van Argentinië en Barcelona. Deze schoenen vervangen de voetbalschoenen uit het pack hiervoor, het Spectral Mode pack. Check hieronder alles over deze gruwelijke voetbalschoenen!

Ben je enthousiast over deze gruwelijke Messi voetbalschoenen? Deze scoor je zowel voor kinderen als voor volwassenen in de adidas webshop of DEZE WINKEL

Design Messi Nemeziz voetbalschoenen Initiator pack

Waar alle andere schoenen uit het Initiator pack een combinatie van zwart, rood en/of wit zijn, is dat bij de nieuwe voetbalschoenen van Messi niet het geval. Messi is buitencategorie en dit stralen de nieuwe schoenen uit. De nieuwste adidas Nemeziz 18.1 voetbalschoenen van Messi zijn namelijk een combinatie van blauw, rood en fel geel en hebben daarmee wat weg van de kleuren van een bekend ijsje, de Fruit Pastille Ice lolly. Dit zijn overigens ook de kleuren van de voetbalshirts van Barcelona. Het thuisshirt van Barca is Blaugrana en het uitshirt voor 2018-2019 is fel geel. De neus van de voetbalschoenen is blauw en dit loopt in een vervagend effect over in het rood. Deze overloop van kleuren is ter hoogte van de veters van de 18.1 voetbalschoenen. De 18+ voetbalschoenen hebben geen veters. Lionel Messi draagt wel de voetbalschoenen met veters. De drie adidas stripes staan in het wit aan de zijkanten van de nieuwe Messi schoenen en ter hoogte van de hak lopen deze weer over in het blauw. De andere kant van de voetbalschoen is aan de achterkant fel geel. De hiel van de schoenen bevat in het zilver zowel het Messi trademark teken als de naam van de sterspeler. Verder bevatten de schoenen een rode enkelsok. De zoolplaat van de Messi Nemeziz voetbalschoenen is blauw en de noppen bevatten ook weer fel gele details. Qua technologie en kenmerken is er niks veranderd aan de nieuwste schoenen. We bespreken ze hieronder nog even!

Technologieën Messi Nemeziz adidas voetbalschoenen

De upper van de Messi Nemeziz voetbalschoenen heeft ook weer het zogenaamde bandage design. De bovenkant van de adidas Nemeziz voetbalschoenen uit het Initiator pack is namelijk uitgerust met het 360 Agility Bandage systeem. Dit tape achtige design is geïnspireerd door een belangrijk ritueel van voetballers vlak voor de wedstrijden, het intapen van de enkels. Dit ritueel heeft adidas in de schoen verwerkt. Het torsion tape van de voetbalschoenen zorgt namelijk voor de perfecte steun en stabiliteit van de voet. Kenmerkend aan deze technologie is dat het perfect aansluit op de voeten, waardoor het net lijkt alsof je een sok aan hebt. Dit is ook de functie van de enkelsok van de voetbalschoenen. Deze wordt bij deze voetbalschoen de Dual Lock Collar genoemd. Deze enkelsok heeft een v-vorm en zorgt ervoor dat je voeten niet gaan schuiven in je schoenen en je voeten dus op hun plaats blijven. Dit lockdown effect stelt je in staat nog explosiever te zijn. Zelfs de binnenkant van de enkelsok is uitgerust met een speciaal systeem. Hierin zijn namelijk kleine rubberen nopjes verwerkt, die de voet en de voetbalkousen op hun plaats houden. Ook onder de middenvoet is een speciaal 360 Torsion tape verwerkt in een v-vorm. Dit biedt zowel laterale als mediale ondersteuning, waardoor je je tegenstander altijd te snel af bent.

Aan de voorkant van de schoenen en ter hoogte van de hiel bestaan de schoenen uit een gebreid materiaal. Dit wordt door adidas het Agilityknit 2.0 systeem genoemd. Dit materiaal is super dun en zorgt ervoor dat het balgevoel altijd perfect is. Zoals alle voetbalschoenen van adi zijn deze schoenen ook uitgerust met de NSG technologie. Deze Non Stop Grip technologie, welke terug komt in de drie structuur van dunne puntjes op de schoenen, zorgt voor de ideale balbehandeling in alle weersomstandigheden.

De zoolplaats is ook weer super licht en stelt creatieve spelers in staat stelt onverwachte bewegingen te maken. Ook daar is natuurlijk bij de voetbalschoenen van Messi aan gedacht. De zool van de schoenen betreft de zogenaamde Torsion Frame zool. Deze is uitgerust met speciale ribs, die je in staat stellen nog sneller van richting te veranderen en je los te weken van je tegenstander. Bovendien biedt het je de perfecte ondersteuning. Ook de noppen van de Nemeziz voetbalschoenen zijn revolutionair. Aan de ene kant zijn deze plat, zodat je nog scherper af kunt zetten en bovendien zijn deze deels rond, waardoor je nog makkelijker weg kunt draaien.

Check hieronder nog meer foto's van de kleurige Messi Nemeziz voetbalschoenen uit het Initiator pack. Deze schoenen hebben vrijwel dezelfde kenmerken als de andere Nemeziz voetbalschoenen uit dit pack! Check bovendien de nieuwste Predators uit dit pack. 

Kleurige adidas Messi Nemeziz voetbalschoenen bestellen

De rood/blauw/gele adidas Messi Nemeziz voetbalschoenen kan je vanaf nu zowel voor kinderen als volwassenen bestellen. De prijs van de top voetbalschoenen is voor volwassenen EU 220,- en voor kinderen EU 100,-. Goedkopere versies van de voetbalschoenen bestel je al vanaf EU 50,-. De nieuwe voetbalschoenen uit het Initiator pack zijn zowel beschikbaar voor kunstgrasvelden als voor natuurgrasvelden en harde ondergronden. Voor kinderen kan je de nieuwe voetbalschoenen van Messi bestellen vanaf maat 28 tot 38 en voor volwassenen zijn de schoenen beschikbaar van maat 39 tot maat 48. In de onderstaande shops kan je de nieuwe Messi voetbalschoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Koop je Nemeziz voetbalschoen in de adidas webshop

of bestel je adidas voetbalschoenen in DEZE WINKEL