31 januari 2022

Lichtblauwe adidas X Speedflow voetbalschoenen Sapphire Edge pack

Adidas heeft afgelopen week weer een nieuw pack voetbalschoenen gelanceerd: het Sapphire Edge pack. Dit pack staat geheel in het teken van de nieuwe generatie adidas Predator Edge voetbalschoenen, maar bevat ook nieuwe adidas X Speedflow voetbalschoenen. Deze schoenen zijn geheel in stijl van de kleuren van de nieuwe Predators. Deze nieuwe voetbalschoenen worden vanaf nu gedragen door spelers als Messi, Hakimi, Jesus, Morata, Xavi Simons, Diaz, Dani Alves, Salah, Benzema, Kanté, Ferran Torres en tal van andere spelers. In de Eredivisie worden de adidas X Speedflow voetbalschoenen gedragen door Ryan Gravenberch, Rensch, Taylor, Danilo, Mwene, van Ginkel, Carlos Vinicius, Maximliano Romero, Jahanbakhs en Sinisterra.

Design adidas X Speedflow voetbalschoenen Sapphire Edge pack

Nu de dagen weer wat langer worden, mogen de voetbalschoenen ook wel weer een wat levendigere kleur krijgen en eigenlijk heeft adidas dit toegepast in alle nieuwe voetbalschoenen uit het adidas Sapphire Edge pack. De adidas X SpeedFlow voetbalschoenen uit dit pack zijn lichtblauw (door adidas Sky Rush genoemd) met roze (Team Shock Pink) accenten. De flitsende adidas stripes op de zijkanten van de voetbalschoenen zijn roze en hetzelfde geldt voor het adidas X SpeedFlow trademark teken op de hiel van de voetbalschoenen, een deel van de instap en de noppen. De zoolplaat van de voetbalschoenen is lichtblauw en hierin komen ook weer witte (Cloud White) details in terug. Alle details van de adidas X SpeedfFlow voetbalschoenen staan in het teken van snelheid. Dit geldt niet alleen voor de kleurencombinatie, maar ook voor alle technieken en materialen die het Duitse sportmerk in deze schoenen heeft verwerkt. In vergelijking met de vorige colourway van deze voetbalschoenen zijn aan deze technieken niks veranderd. Ben je hier nog niet bekend mee? Lees vooral verder!

Kenmerken adidas X Speedflow voetbalschoenen

De adidas X Speedflow voetbalschoenen stellen je in staat zowel op mentaal als lichamelijk gebied het uiterste uit je zelf te halen. Met deze gedachte heeft adidas vorig jaar de nieuwe adidas X Speedflow voetbalschoenen ontwikkeld. Met deze nieuwe voetbalschoenen hebben je een nog betere focus op je snelheid, intuïtie en behendigheid. Om deze reden heeft adidas de X Speedflow voetbalschoenen uitgerust met de volgende elementen.

  • Het bovenwerk van de adidas X Speedflow voetbalschoenen is gemaakt van een licht materiaal, welke door het merk Primeknit Skin/Speedcut genoemd wordt. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het transparant is, waardoor je je sokken bijna door de schoenen heen kunt zien. Dit betekent overigens niet dat het geen sterk materiaal is. In tegendeel zelfs! Doordat adidas Primeknit in het bovenwerk heeft verwerkt, zorgt dit voor nog meer stabiliteit en comfort rondom de enkel en wreef wanneer je hoge snelheden bereikt.

  • De upper van de voetbalschoenen is ook uitgerust met een zogenaamde Engineered Agility Cage. Het voordeel van deze technologie is dat het zorgt voor stabiliteit en ondersteuning, wanneer je hoge snelheden bereikt. Deze technologie komt tot uiting in de laser gesneden vlakken op het bovenwerk van de schoenen.

  • Ook de zoolplaat van de adidas X Speedflow voetbalschoenen heeft vorig jaar een metamorfose ondergaan. Aan het onderstel is namelijk carbonfiber toegevoegd. Ook dit betreft weer een super licht materiaal, welke zorgt voor een nog betere ondersteuning bij het afzetten of wanneer je je los maakt van je tegenstander. Hierdoor heb je een nog beter contact met de grond en kun je dus nog sneller afzetten.

  • De adidas X Speedflow voetbalschoenen hebben sinds vorig jaar ook een nieuwe noppenconfiguratie. Dit betreft een combinatie van rechte noppen en klauwnoppen. De klauwnoppen zorgen voor de perfecte grip en stabiliteit en door de rechte noppen kun je nog beter weg sprinten.

  • In de hiel van de schoenen zijn opnieuw kussentjes verwerkt. Dit wordt door adidas de 3D moulded heel genoemd. Het voordeel hiervan is dat het zorgt voor de perfecte lockdown. Door deze kussentjes gaan je voeten namelijk niet schuiven in je voetbalschoenen en heb je nog beter comfort.

  • Deze voetbalschoenen hebben een v-vormige enkelsok, waardoor je nog makkelijker en sneller de voetbalschoenen aan kunt doen.

  • De adidas X Speedflow + voetbalschoenen betreft de veterloze versie van de adidas X lijn en de adidas X Speedflow 1. zijn de schoenen met veters.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de lichtblauw/roze adidas X Speedflow voetbalschoenen, welke door verschillende sterspelers vanaf eind januari tot begin april 2022 gedragen worden. Medio april lanceert adidas weer een nieuw pack!

adidas X Speedflow voetbalschoenen bestellen

De lichtblauw/roze adidas X Speedflow voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De schoenen zijn weer beschikbaar in verschillende versies. De dure versie is voor volwassenen € 280,- en voor kinderen € 150,-. Goedkopere versies bestel je echter al vanaf € 50,-. De schoenen zijn zowel beschikbaar voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. In deze webshops kun je de nieuwste adidas X Speedflow voetbalschoenen ook laten personaliseren en vind je bovendien oudere en goedkopere versies van deze kicksen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze adidas X Speedflow voetbalschoenen direct in deze SHOP

of deze winkel! 

of de adidas SHOP! 

 

Lichtblauwe adidas X Speedflow voetbalschoenen

lichtblauwe adidas X Speedflow voetbalschoenen Sapphire pack