adidas lanceert nieuwe generatie adidas Predator Edge voetbalschoenen

De Predators zijn door adidas in een nieuw jasje gestoken! In de voetbalschoenen heeft het Duitse sportmerk verschillende nieuwe technologieën verwerkt. Dit betekent ook dat de schoenen een andere naam hebben gekregen. Vanaf nu zijn de Predators omgedoopt tot de adidas Predator Edge voetbalschoenen, in plaats van de adidas Predator Freak! De spelers die voorheen de Predator Freak voetbalschoenen droegen, dragen nu ook weer de adidas Predator Edge voetbalschoenen. De schoenen hebben bovendien een nieuwe en frisse colourway, welke onderdeel zijn van het adidas Sapphire Edge pack! Op deze nieuwe schoenen zien we vanaf nu sterren als Pogba, Alaba, Donny van den Beek, Asensio, Ramsey, Vinicius en tal van andere sterren.

Kenmerken adidas Predator Edge voetbalschoenen

Omdat de schoenen een update hebben ondergaan, bespreken we eerst de kenmerken van de nieuwe adidas Predator Edge voetbalschoenen en gaan we daarna pas in op de colourway van de nieuwe silo van adi. Het doel van de nieuwe Predator Edge voetbalschoenen is het verbeteren van de de kracht en het effect bij het trappen van de voetbal.

  • De grootste verandering van de Predators is de zogenaamde Zone Skin. Deze technologie komt tot uiting in de dunne rubberen lijnen op het bovenwerk van de voetbalschoenen. Deze lijnen zijn strategisch gepositioneerd op de plekken waar de bal het meest geraakt wordt namelijk de belangrijkste contactpunten met de bal. Deze techniek zorgt ervoor dat de spelers die deze schoenen dragen nog nauwkeuriger kunnen schieten en passen. Deze Zone Skin technologie vervangt daarmee de spikes op de adidas Predators. Deze technologie werd de Demonskin technologie genoemd. De dure versie van de nieuwe adidas Predator Edge voetbalschoenen bevat alleen de Zone Skin technologie. Op de goedkopere modellen wordt deze technologie de Control Zone genoemd.

  • Het bovenwerk van de adidas Predator Edge voetbalschoenen is gemaakt van een PRIMEKNIT materiaal. Dit betreft een gebreid materiaal, welke als kenmerk heeft dat het naadloos om de voeten valt.

  • Een andere belangrijke toevoegen van de adidas Predator Edge voetbalschoenen is de zogenaamde vlakke wreef. De wreef is door het merk wat vlakker gemaakt, zodat het gewicht ongelijk is verdeeld en de focus nog meer komt te liggen op de voorvoet. Hierdoor kun je nog meer power geven wanneer je de bal schiet. In de versie die de spelers dragen, heeft adidas een zogenaamde Power Facet tool toegevoegd, zodat dit effect nog meer versterkt is.

  • De adidas Predator Edge voetbalschoenen hebben ook een geheel nieuwe enkelsok. Naar aanleiding van de feedback van voetballers en voetbalsters heeft adidas de enkelsok verlaagd. De zogenaamde enkelsok (door adidas ''Facet Fit Collar'' genoemd) is gemaakt van een super sterk Primeknit. Dit betreft een elastisch materiaal, welke een perfecte lockdown bewerkstelligt. Dit houdt in dat je voeten niet gaan schuiven in de schoenen. Bovendien kun je door de verlaagde sok nog beter in de schoenen stappen.

  • De zoolplaat en de noppenconfiguratie van de adidas Predators zijn hetzelfde gebleven. De zoolplaat van de adidas Predator Edge voetbalschoenen wordt de ControlFrame zoolplaat genoemd. Deze bevat een Split Tooling, is super lciht en bevat nu ook tractienoppen voor een optimale versnelling en balcontrole. Daarnaast garandeert dit voldoende demping, zodat je zonder tegenwerking alle kanten op kunt bewegen en hoge snelheden kunt behalen.

  • De adidas Predator Edge voetbalschoenen zijn zowel uitgerust met ronde noppen als met meer langwerpige noppen. Door de ronde noppen kun je nog beter draaien en inspelen op veranderende situaties op veld. De langwerpige noppen zorgen juist voor meer grip.

  • Ook de adidas Predator Edge voetbalschoenen zijn beschikbaar in een versie met veters als een versie zonder.

Colourway adidas Predator Edge voetbalschoenen

De eerste colourway van de adidas Predator Edge voetbalschoenen passen perfect bij de tijd van het jaar. De dagen worden weer langer en we kijken alweer uit naar de lente en de zomer. Het mag officieel weer wat kleuriger ;). De adidas Predator Edge voetbalschoenen zijn geheel blauw (Hi Res Blue) met fel rode (Turbo) accenten. De Zone Skin lijnen op de voorvoet van de schoenen zijn fel rood en hetzelfde geldt voor de adidas trademark strepen op de zijkanten van de nieuwe colourway van de Predators. Ook het adidaslogo op de lip van de schoenen is fel rood. De zoolplaat van de schoenen is blauw met een diamant achtig effect. Een aantal van de noppen zijn fel rood.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas Predator Edge voetbalschoenen, waarop vanaf nu tot medio april 2022 verschillende sterspelers zullen spelen. In de Eredivisie worden deze voetbalschoenen gedragen door sterren als Daley Blind, Onana, Bijlow en Toornstra.

adidas Predator Edge voetbalschoenen bestellen

De blauwe adidas Predator Edge voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels voor kinderen en volwassenen. De dure versie heeft een prijs van € 280,-, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 50,-. De voetbalschoenen zijn weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, dus zowel voor natuurgras, als voor kunstgras en harde ondergronden. In deze winkels kun je de nieuwste adidas Predator Edge voetbalschoenen natuurlijk ook laten personaliseren en vind je ook oude versies van de Predators. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze voetbalschoenen exclusief in in deze SHOP 

of deze winkel! 

of deze webshop!

Blauwe adidas Predator Edge voetbalschoenen

adidas Predator Edge voetbalschoenen

Onderkant adidas Predator Edge voetbalschoenen


Blauwe adidas Predator Edge voetbalschoenen