Dit zijn de adidas voetbalschoenen uit het Solar Energy pack

Adidas heeft weer een nieuwe pack voetbalschoenen gelanceerd. De naam van het pack is ‘’SOLAR ENERGY’’. Vooral van de adidas X Crazyfast voetbalschoenen uit dit pack straalt de zonne-energie af. De adidas X is echter niet de eyecatcher van dit pack. Dat zijn namelijk de Predators! Ter ere van de dertigste verjaardag van de adidas Predator voetbalschoenen is de tong weer terug gekeerd op deze icoon! Bovendien zijn de kleuren van de adidas Predator in ere hersteld, zij het met behulp van wat zonne-energie. De adidas COPA Pure voetbalschoenen uit het Solar Energy pack hebben een wat veiligere kleur. Deze zijn beige/zwart met subtiele rode accenten!

adidas Predator Solar Energy pack

Net voor kerst lanceerde adidas al een special edition adidas Predator voetbalschoen met een tong. Van deze voetbalschoen waren er slechts 1994 (corresponderend met het jaar waarin de schoen voor het eerst gelanceerd werd) geproduceerd. Op deze schoenen ontving men bij het sportmerk enthousiaste reacties, waardoor de tong vanaf nu weer een vast onderdeel is van de adidas Predator 24 voetbalschoenen. Men heeft de schoenen ontwikkeld vanuit de gedachte: ‘’Hoe zouden de Predators eruitzien als deze vandaag de dag voor het eerst gelanceerd werden?’’ Om die reden zijn de adidas Predator voetbalschoenen in stijl van de iconische kleuren van dertig jaar gelden: zwart/wit/rood. Om in het thema van Solar Energy te blijven is de tint rood op de nieuwe adidas Predators fel rood (solar red) in plaats van de gebruikelijke tint. De tong is niet de enige update van de Predators. De schoenen zijn weer uitgerust met de nieuwste technologieën om creatieve spelers te accelereren. Zo is het bovenwerk (de upper) gemaakt van HybridTouch 2.0 materiaal. Dit betreft een synthetisch materiaal met een suède achtige touch. Het voelt aan als leer en heeft ook de kenmerken van leer. Op de upper is ook weer de Strikeskin technologie verwerkt. De rubberen vinnen op de Predators zorgen voor een nog nauwkeurigere passing en schot. De zoolplaat betreft het Control Frame 2.0, welke nog lichter is dan voorheen! Ben je benieuwd naar nog meer kenmerken van de nieuwe generatie adidas Predator 24 voetbalschoenen? Check dan direct ons blog over deze nieuwe schoenen!

adidas X Solar Energy pack

Als je het over Solar Energy hebt, dan zijn de adidas X Crazyfast voetbalschoenen uit dit pack de verpersoonlijking daarvan. Wanneer je naar deze schoenen kijkt, wordt je als door de zon verblind. Handig voor tegenstanders, die je nakijken nadat ze al je enkels of hielen gezien hebben. De adidas X voetbalschoenen uit dit pack zijn fel geel (Solar yellow) met zwarte accenten en rode details op de zoolplaat en de noppen. Uiteraard bevatten de adidas X voetbalschoenen weer de meest geavanceerde materialen en technieken, zoals de Aeropacity Speedskin, de AeroCage+ en de Speedframe zool.

adidas COPA Solar Energy pack

De adidas COPA Pure voetbalschoenen uit het Solar Energy pack hebben een wat veiligere kleur. Toevallig of niet zijn de adidas COPA voetbalschoenen ook perfect voor de wat veiligere voetballers onder ons. De schoenen zijn beige (Ivory) met zwarte en fel rode accenten. De fel rode details zijn vooral beperkt tot de onderkant van de schoenen, waardoor deze alleen zichtbaar zijn als je je tegenstander al voorbij bent! Ook deze voetbalschoenen bevatten de gebruikelijke technieken, zoals de Fusionskin, de 3D Haptic print en het Torsionframe.

De voetbalschoenen uit het Solar Energy Pack betreffen het eerst ‘’on pitch’’ pack van adidas van dit jaar. Dit betekent dat alle voetbalschoenen uit dit pack ook echt door de spelers gedragen wordt en wel vanaf januari tot maart 2024! Medio maart/april volgt er weer een nieuw pack van adidas met nieuwe kleurstellingen van de Predator, de X en de COPA voetbalschoenen.

adidas voetbalschoenen Solar Energy pack bestellen

Alle voetbalschoenen uit dit pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De versie die de spelers dragen, hebben een prijs van € 250,- tot € 300,- (afhankelijk van welke silo). Goedkopere versies bestel je echter al vanaf € 50,-. Hoe goedkoper de schoen is, hoe minder technologieën de schoenen bevatten. Alle schoenen zijn ook beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras, zachte en harde ondergronden. In de onderstaande winkels kun je de voetbalschoenen uit het Solar Energy pack ook laten personaliseren!

Dit zijn de adidas voetbalschoenen uit het Solar Energy pack
Dit zijn de adidas voetbalschoenen uit het Solar Energy pack
Dit zijn de adidas voetbalschoenen uit het Solar Energy pack
Dit zijn de adidas voetbalschoenen uit het Solar Energy pack