Merk: SKU: IE1809

Bestel hier de nieuwste adidas Predator voetbalschoenen met tong uit het Solar Energy pack voor volwassenen en kinderen. Deze voetbalschoenen worden door spelers als Bellingham, Pedri en Alexander Arnold gedragen vanaf januari 2024 tot medio maart 2024! De voetbalschoenen zijn weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. Deze voetbalschoenen kun je altijd bestellen in de volgende maten: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48!

De adidas Predator voetbalschoenen uit het Solar Energy pack vieren het dertig jarig bestaan van de adidas Predator voetbalschoenen. De schoenen werden door het merk namelijk in 1994 voor het eerst gelanceerd en bevatten weer de traditionele Predator kleuren: zwart/rood en wit. Dit betreft de versie met een tong! De voetbalschoenen zijn zwart met drie golvende witte adidas strepen aan de zijkanten. De overgeslagen tong en de veters zijn rood met gele details.  Op de tong prijkt het adidas logo in het geel. Deze kleur komt ook terug in het vlak op de achterzijde en in de zool aan de binnenkant. De zoolplaat is wit en bevat de naam van de schoenen: PREDATOR. De noppen zijn een combinatie van rood en fel geel! De binnenkant van de schoenen bevat het getal 30, verwijzend naar de verjaardag van de schoenen. Check hieronder nog meer kenmerken van de adidas Predator voetbalschoenen.

  • Hybridtouch 2.0 materiaal; De upper van de schoenen is gemaakt van een zacht suedemateriaal, dat door adidas Hybridtouch 2.0 genoemd wordt.  Kenmerkend aan dit zachte materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en de ultieme pasvorm garandeert!
  • Strike Skin; Het bovenwerk van de voetbalschoenen bevat rubberen elementen. Deze rubberen vinnen zijn verwerkt in diagonale banen. Deze technologie wordt Strike Skin genoemd en zorgt voor de perfecte balcontrole, wanneer je dribbelt, passt en schiet. De rubberen vinnen zijn op strategische plekken geplaatst voor grip en nauwkeurigheid bij ieder schot of iedere pass.
  • Primeknit: Rondom de enkels van de adidas Predator voetbalschoenen bevindt zich tweedelig Primeknit materiaal. Hierdoor kun je nog makkelijker de schoenen aantrekken en heb je de perfecte pasvorm. Bovendien zorgt het voor ondersteuning als je van richting verandert, je losmaakt van je tegenstander of een creatieve actie maakt.
  • Omgeslagen tong; De omgeslagen tong met elastiek zorgt ook voor een maximaal comfort en stabiliteit.
  • Controlframe zool; De adidas Predators bevatten een Controleframe 2.0 loopzool. Deze zool zorgt voor de perfecte ondersteuning wanneer je hoge snelheden behaalt of ineens een actie maakt.
  • Driehoekige noppen; De driehoekige noppen in combinatie met de noppenconfiguratie zorgen ervoor dat je snel op verschillende speelsituaties in kunt spelen, maar ook voor stabiliteit!

Wil jij net als verschillende spelers op deze adidas Predator voetbalschoenen schitteren? Klik dan direct op de buttons!