Merk: SKU: IF6442

Bestel hier de nieuwste adidas Predator voetbalschoenen met tong uit het Advanced pack voor volwassenen en kinderen. Deze adidas Predator voetbalschoenen met tong worden vanaf juni 2024 tot augustus 2024 gedragen door spelers als Jude Bellingham, Trent Alexander-Arnold, Jules Koundé, Pedri, Jota en tal van andere sterspelers. Deze voetbalschoenen worden ook gedragen tijdens Euro 2024 en de Copa América 2024!. De voetbalschoenen zijn weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. Deze voetbalschoenen kun je altijd bestellen in de volgende maten: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48!

Deze adidas Predator voetbalschoenen uit het Advanced pack bevatten weer een tong! De voetbalschoenen zijn fel  blauwe met drie golvende witte adidas strepen aan de zijkanten. De overgeslagen tong en de veters zijn rood, evenals de hielkap en de elastiek van de tong.  Op de tong prijkt het adidas logo in het wit. De hielkap van deze adidas Predator voetbalschoenen is rood en deze kleur komt ook terug in de inlegzool. De zoolplaat is rood/wit en bevat de naam van de schoenen: PREDATOR. De noppen zijn een combinatie van rood en wit. Ook in deze Adidas Predator voetbalschoenen is een verwijzing naar het 30 jarig bestaan van de adidas silo verwerkt. Check hieronder nog meer kenmerken van de adidas Predator voetbalschoenen.

  • Hybridtouch 2.0 materiaal; De upper van de schoenen is gemaakt van een zacht suedemateriaal, dat door adidas Hybridtouch 2.0 genoemd wordt.  Kenmerkend aan dit zachte materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en de ultieme pasvorm garandeert!
  • Strike Skin; Het bovenwerk van de voetbalschoenen bevat rubberen elementen. Deze rubberen vinnen zijn verwerkt in diagonale banen. Deze technologie wordt Strike Skin genoemd en zorgt voor de perfecte balcontrole, wanneer je dribbelt, passt en schiet. De rubberen vinnen zijn op strategische plekken geplaatst voor grip en nauwkeurigheid bij ieder schot of iedere pass.
  • Primeknit: Rondom de enkels van de adidas Predator voetbalschoenen bevindt zich tweedelig Primeknit materiaal. Hierdoor kun je nog makkelijker de schoenen aantrekken en heb je de perfecte pasvorm. Bovendien zorgt het voor ondersteuning als je van richting verandert, je losmaakt van je tegenstander of een creatieve actie maakt.
  • Omgeslagen tong; De omgeslagen tong met elastiek zorgt ook voor een maximaal comfort en stabiliteit.
  • Controlframe zool; De adidas Predators bevatten een Controleframe 2.0 loopzool. Deze zool zorgt voor de perfecte ondersteuning wanneer je hoge snelheden behaalt of ineens een actie maakt.
  • Driehoekige noppen; De driehoekige noppen in combinatie met de noppenconfiguratie zorgen ervoor dat je snel op verschillende speelsituaties in kunt spelen, maar ook voor stabiliteit!
  • Pack: Advanced pack
  • Kleur: Blauw/Rood/Wit

Wil jij net als verschillende spelers op deze blauw/rood/witte adidas Predator voetbalschoenen uit het Advanced pack schitteren? Klik dan direct op de buttons!