Merk: SKU: IE1810

Bestel hier de zwarte adidas Predator voetbalschoenen met tong uit het Nightstrike pack voor volwassenen en kinderen. Deze voetbalschoenen worden over het algemeen niet gedragen door spelers die normaliter de adidas Predator voetbalschoenen dragen. De voetbalschoenen zijn weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. Deze voetbalschoenen kun je altijd bestellen in de volgende maten: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48!

De adidas Predator voetbalschoenen uit het Nightstrike pack vieren het dertig jarig bestaan van de adidas Predator voetbalschoenen. De schoenen werden door het merk namelijk in 1994 voor het eerst gelanceerd en zijn volledig zwart. Dit betreft de versie met een tong! De voetbalschoenen zijn zwart met drie golvende zilveren adidas strepen aan de zijkanten. De overgeslagen tong en de veters zijn ook volledig zwart.  Op de tong prijkt het adidas logo De zoolplaat is chrome en bevat de naam van de schoenen: PREDATOR. De noppen zijn ook weer zwart. Check hieronder nog meer kenmerken van de adidas Predator voetbalschoenen.

  • Hybridtouch 2.0 materiaal; De upper van de schoenen is gemaakt van een zacht suedemateriaal, dat door adidas Hybridtouch 2.0 genoemd wordt.  Kenmerkend aan dit zachte materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en de ultieme pasvorm garandeert!
  • Strike Skin; Het bovenwerk van de voetbalschoenen bevat rubberen elementen. Deze rubberen vinnen zijn verwerkt in diagonale banen. Deze technologie wordt Strike Skin genoemd en zorgt voor de perfecte balcontrole, wanneer je dribbelt, passt en schiet. De rubberen vinnen zijn op strategische plekken geplaatst voor grip en nauwkeurigheid bij ieder schot of iedere pass.
  • Primeknit: Rondom de enkels van de adidas Predator voetbalschoenen bevindt zich tweedelig Primeknit materiaal. Hierdoor kun je nog makkelijker de schoenen aantrekken en heb je de perfecte pasvorm. Bovendien zorgt het voor ondersteuning als je van richting verandert, je losmaakt van je tegenstander of een creatieve actie maakt.
  • Omgeslagen tong; De omgeslagen tong met elastiek zorgt ook voor een maximaal comfort en stabiliteit.
  • Controlframe zool; De adidas Predators bevatten een Controleframe 2.0 loopzool. Deze zool zorgt voor de perfecte ondersteuning wanneer je hoge snelheden behaalt of ineens een actie maakt.
  • Driehoekige noppen; De driehoekige noppen in combinatie met de noppenconfiguratie zorgen ervoor dat je snel op verschillende speelsituaties in kunt spelen, maar ook voor stabiliteit!
  • Kleur: Zwart
  • Pack: Nightstrike pack 

Wil jij net als verschillende spelers op deze adidas Predator voetbalschoenen schitteren? Klik dan direct op de buttons!