adidas Predator Yohji Yamamoto (Y-3) voetbalschoenen met tong - Creme/Wit/Zwart
*Dit betreft een oude voetbalschoen en is mogelijk niet meer te koop via één van onze partners
Merk: SKU: IF6500

Bestel hier de limited edition adidas Predator Y-3 (Yohji Yamamoto) voetbalschoenen voor volwassenen. Deze voetbalschoenen worden door Bellingham en Alaba gedragen tijdens een aantal wedstrijden van Real Madrid aan het einde van het seizoen 2023-2024. Deze voetbalschoenen zijn maar beperkt beschikbaar en alleen gelanceerd in een versie met een omgeslagen tong! Deze schoenen zijn door de Japanse designer Yohji Yamamoto exclusief ontworpen. 

Deze adidas Predator Y-3 voetbalschoenen zijn creme en bevatten aan de zijkanten drie golvende zwarte adidas strepen. De overgeslagen tong en de veters zijn zwart. De tong bevat bovendien de handtekening van de Japanse graphic designer. Deze handtekening komt ook weer terug op de zoolplaat van de schoenen.  Het elastiek van de tong is creme. De hielkap van deze adidas Predator voetbalschoenen is creme en deze kleur komt ook terug in de inlegzool en de zoolplaat. De noppen zijn doorzichtig en op de achterkant prijkt het iconische Y-3 logo! Check hieronder nog meer kenmerken van de adidas Predator voetbalschoenen van Yohji Yamamoto

  • Hybridtouch 2.0 materiaal; De upper van de schoenen is gemaakt van een zacht suede materiaal, dat door adidas Hybridtouch 2.0 genoemd wordt.  Kenmerkend aan dit zachte materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en de ultieme pasvorm garandeert!
  • Strike Skin; Het bovenwerk van de voetbalschoenen bevat rubberen elementen. Deze rubberen vinnen zijn verwerkt in diagonale banen. Deze technologie wordt Strike Skin genoemd en zorgt voor de perfecte balcontrole, wanneer je dribbelt, passt en schiet. De rubberen vinnen zijn op strategische plekken geplaatst voor grip en nauwkeurigheid bij ieder schot of iedere pass.
  • Primeknit: Rondom de enkels van de adidas Predator voetbalschoenen bevindt zich tweedelig Primeknit materiaal. Hierdoor kun je nog makkelijker de schoenen aantrekken en heb je de perfecte pasvorm. Bovendien zorgt het voor ondersteuning als je van richting verandert, je losmaakt van je tegenstander of een creatieve actie maakt.
  • Omgeslagen tong; De omgeslagen tong met elastiek zorgt ook voor een maximaal comfort en stabiliteit.
  • Controlframe zool; De adidas Predators bevatten een Controleframe 2.0 loopzool. Deze zool zorgt voor de perfecte ondersteuning wanneer je hoge snelheden behaalt of ineens een actie maakt.
  • Driehoekige noppen; De driehoekige noppen in combinatie met de noppenconfiguratie zorgen ervoor dat je snel op verschillende speelsituaties in kunt spelen, maar ook voor stabiliteit!
  • Pack: Y-3 x Real Madrid
  • Kleur: Creme/Wit/Zwart