Merk: SKU: IF8867

Bestel hier de blauw/rood/witte adidas Predator voetbalschoenen met veters uit het Advanced pack voor volwassenen en kinderen. Deze voetbalschoenen worden vanaf juni tot augustus 2024 gedragen door spelers als Ter Stegen, Romero, Emiliano Martínez, Gündogan, Lisandro Martinez, Navas, Goretzka en tal van andere spelers. Deze schoenen worden ook gedragen tijdens Euro 2024 en de Copa América 2024. De voetbalschoenen zijn weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. Deze voetbalschoenen kun je altijd bestellen in de volgende maten: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48!

De adidas Predator voetbalschoenen met veters (de Elite FG) versie zijn overwegend blauw met witte en rode accenten. De lip is rood met een wit adidas logo en rode veters. Op de zijkanten van de voetbalschoenen staan witte golvende adidas strepen en ook het Primeknit boord van deze adidas Predators is rood. De hielkap en de Controlframe 2.0 zoolplaat zijn rood met witte details. Op de onderkant van de zoolplaat is de naam van de voetbalschoenen verwerkt: PREDATOR. Deze schoenen hebben driehoekige noppen! De schoenen bevatten bovendien weer een verwijzing naar het 30 jarige bestaan van deze iconische silo van adidas. Uiteraard zijn ook deze voetbalschoenen weer uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals het Hybroudtouch 2.0 bovenwerk met Strikeskin technologie, het Primeknit boord en de Controlframe 2.0 zoolplaat.

  • Hybridtouch 2.0 materiaal; De upper van de schoenen is gemaakt van een zacht suède materiaal, dat door adidas Hybridtouch 2.0 genoemd wordt.  Kenmerkend aan dit zachte materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en de ultieme pasvorm garandeert!
  • Strike Skin; Het bovenwerk van de voetbalschoenen bevat rubberen elementen. Deze rubberen vinnen zijn verwerkt in diagonale banen. Deze technologie wordt Strike Skin genoemd en zorgt voor de perfecte balcontrole, wanneer je dribbelt, passt en schiet. De rubberen vinnen zijn op strategische plekken geplaatst voor grip en nauwkeurigheid bij ieder schot of iedere pass.
  • Primeknit: Rondom de enkels van de adidas Predator voetbalschoenen bevindt zich tweedelig Primeknit materiaal. Hierdoor kun je nog makkelijker de schoenen aantrekken en heb je de perfecte pasvorm. Bovendien zorgt het voor ondersteuning als je van richting verandert, je losmaakt van je tegenstander of een creatieve actie maakt.
  • Controlframe zool; De adidas Predators bevatten een Controleframe 2.0 loopzool. Deze zool zorgt voor de perfecte ondersteuning wanneer je hoge snelheden behaalt of ineens een actie maakt.
  • Driehoekige noppen; De driehoekige noppen in combinatie met de noppenconfiguratie zorgen ervoor dat je snel op verschillende speelsituaties in kunt spelen, maar ook voor stabiliteit!
  • Inclusief veters
  • Pack: Advanced pack
  • Kleur: Wit/Blauw/Rood

Wil jij net als verschillende spelers op deze blauw/rood/witte adidas Predator voetbalschoenen met veters uit het Advanced pack schitteren? Klik dan direct op de buttons!