Merk: SKU: IF5441

Bestel hier de fel gele adidas Predator voetbalschoenen met veters uit het Citrus Energy pack voor volwassenen en kinderen. Deze voetbalschoenen worden door spelers als Julian Álvarez, Alaba, Pogba, Branco van Boomen, Quinten Timber, Justin Bijlow, Joey Veerman en tal van andere spelers gedragen vanaf maart 2024 tot medio mei 2024. De voetbalschoenen zijn weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. Deze voetbalschoenen kun je altijd bestellen in de volgende maten: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48!

De adidas Predator voetbalschoenen met veters (de Elite FG) versie zijn overwegend fel geel met zwarte en fel rode accenten. De lip is zwart met een rood adidas logo en zwarte veters. Op de zijkanten van de voetbalschoenen staan zwarte golvende adidas strepen en ook het Primeknit boord van deze adidas Predators is zwart. De hielkap en de Controlframe 2.0 zoolplaat zijn fel rood. Op de onderkant van de zoolplaat is de naam van de voetbalshcoenen verwerkt: PREDATOR. Deze schoenen hebben driehoekige noppen! Uiteraard zijn ook deze voetbalschoenen weer uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals het Hybroudtouch 2.0 bovenwerk met Strikeskin technologie, het Primeknit boord en de Controlframe 2.0 zoolplaat.

  • Hybridtouch 2.0 materiaal; De upper van de schoenen is gemaakt van een zacht suède materiaal, dat door adidas Hybridtouch 2.0 genoemd wordt.  Kenmerkend aan dit zachte materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en de ultieme pasvorm garandeert!
  • Strike Skin; Het bovenwerk van de voetbalschoenen bevat rubberen elementen. Deze rubberen vinnen zijn verwerkt in diagonale banen. Deze technologie wordt Strike Skin genoemd en zorgt voor de perfecte balcontrole, wanneer je dribbelt, passt en schiet. De rubberen vinnen zijn op strategische plekken geplaatst voor grip en nauwkeurigheid bij ieder schot of iedere pass.
  • Primeknit: Rondom de enkels van de adidas Predator voetbalschoenen bevindt zich tweedelig Primeknit materiaal. Hierdoor kun je nog makkelijker de schoenen aantrekken en heb je de perfecte pasvorm. Bovendien zorgt het voor ondersteuning als je van richting verandert, je losmaakt van je tegenstander of een creatieve actie maakt.
  • Controlframe zool; De adidas Predators bevatten een Controleframe 2.0 loopzool. Deze zool zorgt voor de perfecte ondersteuning wanneer je hoge snelheden behaalt of ineens een actie maakt.
  • Driehoekige noppen; De driehoekige noppen in combinatie met de noppenconfiguratie zorgen ervoor dat je snel op verschillende speelsituaties in kunt spelen, maar ook voor stabiliteit!
  • Inclusief veters
  • Pack: Citrus Energy pack
  • Kleur: Fel geel/Fel rood/Zwart

Wil jij net als verschillende spelers op deze fel gele adidas Predator voetbalschoenen met veters uit het Citrus Energy pack schitteren? Klik dan direct op de buttons!