adidas Predator Roteiro voetbalschoenen met tong - Zilver/Donkerblauw/Rood
*Dit betreft een oude voetbalschoen en is mogelijk niet meer te koop via één van onze partners
Merk: SKU: IE3539

Bestel hier de limited edition adidas Predator Roteiro voetbalschoenen met omgeslagen tong. Deze voetbalschoenen zijn geïnspireerd door de voetbalschoenen die tijdens Euro 2004 in Portugal twintig jaar geleden gedragen werden door sterren als Zidane, Raúl en Beckham. Deze schoenen zijn nu weer in een limited edition versie uitgebracht en worden onder andere gedragen door Bellingham en Alexander-Arnold tijdens een aantal wedstrijden aan het einde van het seizoen 2023-2024. Dit betreft een limited edition voetbalschoen, waardoor deze maar in een beperkte oplage beschikbaar is. 

De adidas Predator Roteiro voetbalschoenen zijn een combinatie van donkerblauw en zilver. De buitenkant van de upper is zilver met donkerblauwe golvende adidas strepen, terwijl de binnenkant van de upper donkerblauw is met rode StrikeSkin elementen. De rode kleur komt ook weer terug in de omgeslagen tong. Op de tong staat het adidas logo in het wit en wanneer je de tong omhoog doet, verschijnt het getal 30, verwijzend naar de verjaardag van de Predators. In 1994 lanceerde adidas de eerste versie van de adidas Predator voetbalschoenen. Op de tong staat dan ook ''EST 1994''. De zoolplaat van de schoenen is zilver met blauwe elementen. Zowel op de zijkanten als de achterkant van de schoenen prijkt het adidas logo! Check hieronder nog meer kenmerken van deze limited edition adidas Predator Roteiro voetbalschoenen

  • Hybridtouch 2.0 materiaal; De upper van de schoenen is gemaakt van een zacht suede materiaal, dat door adidas Hybridtouch 2.0 genoemd wordt.  Kenmerkend aan dit zachte materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en de ultieme pasvorm garandeert!
  • Strike Skin; Het bovenwerk van de voetbalschoenen bevat rubberen elementen. Deze rubberen vinnen zijn verwerkt in diagonale banen. Deze technologie wordt Strike Skin genoemd en zorgt voor de perfecte balcontrole, wanneer je dribbelt, passt en schiet. De rubberen vinnen zijn op strategische plekken geplaatst voor grip en nauwkeurigheid bij ieder schot of iedere pass.
  • Primeknit: Rondom de enkels van de adidas Predator voetbalschoenen bevindt zich tweedelig Primeknit materiaal. Hierdoor kun je nog makkelijker de schoenen aantrekken en heb je de perfecte pasvorm. Bovendien zorgt het voor ondersteuning als je van richting verandert, je losmaakt van je tegenstander of een creatieve actie maakt.
  • Omgeslagen tong; De omgeslagen tong met elastiek zorgt ook voor een maximaal comfort en stabiliteit.
  • Controlframe zool; De adidas Predators bevatten een Controleframe 2.0 loopzool. Deze zool zorgt voor de perfecte ondersteuning wanneer je hoge snelheden behaalt of ineens een actie maakt.
  • Driehoekige noppen; De driehoekige noppen in combinatie met de noppenconfiguratie zorgen ervoor dat je snel op verschillende speelsituaties in kunt spelen, maar ook voor stabiliteit!
  • Pack: Roteiro
  • Kleur: Zilver/Donkerblauw/Rood