adidas Predator voetbalschoenen

Bestel de nieuwste adidas Predator voetbalschoenen altijd via voetbal-schoenen.eu!  De adidas Predator voetbalschoenen zijn beschikbaar in drie versies, namelijk met een tong, met veters en zonder veters. Deze voetbalschoenen worden gedragen door spelers als Julián Álvarez, Gündogan, Alaba, Mendy, Immobile, Rakitic, Bellingham, Alexander Arnolt, Pedri, Goretzka, Koundé, Morata, van den Boomen, Blind, Bijlow, Quinten Timber, Dybala, Jesus, Openda, Joelinton en tal van andere spelers.

Dit zijn de klassiekers onder de voetbalschoenen van adidas! De adidas Predator voetbalschoenen die gemaakt zijn voor spelers met een uitstekende pass die het spel willen domineren zijn niet meer weg te denken in de historie van voetbalschoenen! Deze unieke lijn van adidas werd in 1994 voor het eerst uitgebracht en groeide uit tot misschien wel de meest verkochte schoenenlijn ooit! In 1994 kwam adidas voor het eerst met rubberen strepen op de schoen met het idee dat dit meer controle, kracht en effect zou geven. Alleen wat zij nooit konden voorspellen was dat dit het begin was van een voetbalschoenenlijn die de voetbalschoenenwereld zou veroveren! De kracht van deze schoen werd nog extremer toen wereldsterren Zidane, Beckham, Gerrard en tal van andere sterren hiermee gingen spelen. De Predator voetbalschoen heeft in de loop der jaren verschillende transformaties meegemaakt. Te denken aan de tong die over de veters valt, de plaatsing van de noppen en de drie kenmerkende strepen van het logo.

adidas Predator voetbalschoenen Solar Energy pack

Kenmerken adidas Predator voetbalschoenen

  • De adidas Predator Freak voetbalschoenen zijn gelanceerd in verschillende kleuren en zijn er zowel in de FG (Firm Ground), AG (Artificial Ground) als in de SG (Soft Ground) versie. Zo kan je op elk veld uit de voeten. Bovendien kan je deze voetbalschoenen in volwassen maten als in kindermaten kopen. De verkoopprijs van de adidas Predator voetbalschoenen start vanaf € 280,-, maar de goedkoopste versie van de schoenen bestel je al vanaf € 55,-.  Een overzicht van de verschillende adidas Predator voetbalschoenen kan je hierboven vinden.
  • De adidas Predator voetbalschoenen kun je zowel met veters als zonder veters kopen, maar ook met een tong. 
  • Iedere twee/drie maanden lanceert adidas een nieuwe kleurstelling van de adidas Predator voetbalschoenen. Deze colourways zijn onderdeel van een speciaal pack, welke ook de andere twee silo's van het merk bevatten. Deze schoenen worden dan ook direct door verschillende spelers gedragen. 
  • Het bovenwerk/de upper is gemaakt van het zogenaamde Hybridtouch 2.0 suéde materiaal. Kenmerkend aan dit zachte materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en de ultieme pasvorm garandeert!
  • Strike Skin; Het bovenwerk van de voetbalschoenen bevat (zowel in de tong als op de voorvoet) rubberen elementen. Deze rubberen vinnen zijn verwerkt in diagonale banen. Deze technologie wordt Strike Skin genoemd en zorgt voor de perfecte balcontrole, wanneer je dribbelt, passt en schiet. De rubberen vinnen zijn op strategische plekken geplaatst voor grip en nauwkeurigheid bij ieder schot of iedere pass.
  • Primeknit: Rondom de enkels van de adidas Predator voetbalschoenen bevindt zich tweedelig Primeknit materiaal. Hierdoor kun je nog makkelijker de schoenen aantrekken en heb je de perfecte pasvorm. Bovendien zorgt het voor ondersteuning als je van richting verandert, je losmaakt van je tegenstander of een creatieve actie maakt.
  • Omgeslagen tong; De omgeslagen tong met elastiek zorgt ook voor een maximaal comfort en stabiliteit. De andere twee versies van de voetbalschoenen bevatten geen tong. De ene versie bevat wel veters en de andere versie bevat geen veters.
  • Controlframe zool; De adidas Predators bevatten weer een Controleframe 2.0 loopzool. Deze zool zorgt voor de perfecte ondersteuning wanneer je hoge snelheden behaalt of ineens een actie maakt. Deze ControlFrame zoolplaat met Split Tooling is namelijk nog lichter en bevat nu ook tractienoppen voor een optimale versnelling en balcontrole. Daarnaast garandeert dit voldoende demping, zodat je zonder tegenwerking alle kanten op kunt bewegen en hoge snelheden kunt behalen.
  • Driehoekige noppen; De driehoekige noppen in combinatie met de noppenconfiguratie zorgen ervoor dat je snel op verschillende speelsituaties in kunt spelen, maar ook voor stabiliteit!

Spelers die op de adidas Predator voetbalschoenen spelen

Spelers als Bellingham, Alexander-Arnold, Pedri, Koundé, Morata, Jota, Kalvin Phillips en Asensio dragen de adidas Predator voetbalschoenen met tong! De adidas Predator voetbalschoenen met veters (de L versie) wordt gedragen door Julian Álvarez, Gündogan, Mendy, Hojbjerg, Immobile, Goretzka, Rakitic, Blind, Quinten Timber, Bijlow, Veerman en vele andere spelers. De veterloze versie van de adidas Predators (de LL versie) wordt gedragen door Dybala, Gabriel Jesus, Militao, Muani, Joelinton, Openda en Guirassy.

adidas Predator voetbalschoenen kopen

De adidas Predator voetbalschoenen kun je altijd kopen in de onderstaande winkels.  Voor kinderen zijn de schoenen beschikbaar vanaf maat 28 tot maat 36 en voor volwassenen zijn de schoenen beschikbaar vanaf 37 tot 48. De duurste versie van de voetbalschoenen is € 280,-, maar goedkopere versie van deze adidas Predator voetbalschoenen bestel je al vanaf € 60,-. De schoenen zijn beschikbaar voor verschillende ondergronden, zoals voor kunstgras, natuurgras en harde ondergronden en kun je ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

adidas Predator voetbalschoenen

 

Historie