Merk: SKU: IF6447

Bestel hier de blauwe adidas Predator voetbalschoenen zonder veters uit het Advanced pack voor volwassenen en kinderen. Deze veterloze adidas Predator voetbalschoenen uit het Advanced pack worden vanaf juni 2024 tot medio augustus 2024 gedragen door spelers als Dybala, Kvaratskhelia, Militao, Pepe, Edson Álvarez, Dimarco, Gordon, Openda, Kolo Muani, Gabriel Jesus, Ian Maatsen en tal van andere spelers. Deze voetbalschoenen worden gedragen tijdens Euro 2024 en de Copa América 2024. Deze voetbalschoenen kun je alleen bestellen voor volwassenen en zijn beschikbaar in de maten 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. 

De adidas Predator voetbalschoenen uit het Advanced pack zijn geïnspireerd door de Predator Mania voetbalschoenen die tijdens het WK van 2002 in Japan en Zuid Korea gedragen werden. De voetbalschoenen zijn blauw met golvende witte adidas strepen op de zijkanten. Het gedeelte rondom de instap is rood en hetzelfde geldt voor de hielkap en de zoolplaat. De zoolplaat (inclusief de noppen) is een combinatie van rood en wit. Op de schoenen prijkt uiteraard ook het adidas logo, evenals een verwijzing naar het 30 jarig bestaan van de iconische silo van adidas! Deze adidas Predator voetbalschoenen zijn weer uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals het Hybridtouch bovenwerk met Strikeskin, de Primeknit boord en de Controlframe 2.0 zoolplaat.

  • Hybridtouch 2.0 materiaal; De upper van de schoenen is gemaakt van een zacht suedemateriaal, dat door adidas Hybridtouch 2.0 genoemd wordt.  Kenmerkend aan dit zachte materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en de ultieme pasvorm garandeert!
  • Strike Skin; Het bovenwerk van de voetbalschoenen bevat rubberen elementen. Deze rubberen vinnen zijn verwerkt in diagonale banen. Deze technologie wordt Strike Skin genoemd en zorgt voor de perfecte balcontrole, wanneer je dribbelt, passt en schiet. De rubberen vinnen zijn op strategische plekken geplaatst voor grip en nauwkeurigheid bij ieder schot of iedere pass.
  • Primeknit: Rondom de enkels van de adidas Predator voetbalschoenen bevindt zich tweedelig Primeknit materiaal. Hierdoor kun je nog makkelijker de schoenen aantrekken en heb je de perfecte pasvorm. Bovendien zorgt het voor ondersteuning als je van richting verandert, je losmaakt van je tegenstander of een creatieve actie maakt.
  • Controlframe zool; De adidas Predators bevatten een Controleframe 2.0 loopzool. Deze zool zorgt voor de perfecte ondersteuning wanneer je hoge snelheden behaalt of ineens een actie maakt.
  • Driehoekige noppen; De driehoekige noppen in combinatie met de noppenconfiguratie zorgen ervoor dat je snel op verschillende speelsituaties in kunt spelen, maar ook voor stabiliteit!
  • Pack: Advanced pack
  • Kleur: Blauw/Wit/Rood

Wil jij net als verschillende spelers op deze blauwe adidas Predator voetbalschoenen zonder veters uit het Advanced pack schitteren? Klik dan direct op de buttons!