Merk: SKU: IG8771

Bestel hier de nieuwste adidas Predator voetbalschoenen met veters uit het Generation Pred pack voor volwassenen. Dit betreft een limited edition voetbalschoen, welke maar beperkt beschikbaar is. Deze voetbalschoenen worden door een select aantal spelers gedragen vanaf maart 2024 tot april/mei 2024. Deze voetbalschoenen zijn alleen beschikbaar in de maten 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. 

De adidas Predator voetbalschoenen met veters uit het Generation Pred pack hebben een opvallende kleuren combinatie. De voetbalschoenen zijn fel groen en bevatten een camouflage design van vlekken in een andere tint groen. Alle details van de adidas Predator voetbalschoenen zijn paars/roze. De golvende adidas strepen op de zijkanten hebben deze kleurencombinatie. Deze kleuren lopen over middels een gradiënt effect. De inlegzool van de voetbalschoenen is paars en de instap is roze. Dit is ook de kleur van het subtiele adidas logo op de neus van de voetbalschoenen. De zoolplaat is fel groen met roze accenten en bevatten uiteraard weer groot de tekst: PREDATOR! Uiteraard bevatten de adidas Predator voetbalschoenen uit het Hype pack weer de nieuwste technologieën. Deze voetbalschoenen zijn uitgerust met het Hybridtouch bovenwerk met Strikeskin technologie en natuurlijk de Controlframe 2.0 zoolplaat! Check hier nog meer kenmerken.

  • Hybridtouch 2.0 materiaal; De upper van de schoenen is gemaakt van een zacht suède materiaal, dat door adidas Hybridtouch 2.0 genoemd wordt.  Kenmerkend aan dit zachte materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en de ultieme pasvorm garandeert!
  • Strike Skin; Het bovenwerk van de voetbalschoenen bevat rubberen elementen. Deze rubberen vinnen zijn verwerkt in diagonale banen. Deze technologie wordt Strike Skin genoemd en zorgt voor de perfecte balcontrole, wanneer je dribbelt, passt en schiet. De rubberen vinnen zijn op strategische plekken geplaatst voor grip en nauwkeurigheid bij ieder schot of iedere pass.
  • Primeknit: Rondom de enkels van de adidas Predator voetbalschoenen bevindt zich tweedelig Primeknit materiaal. Hierdoor kun je nog makkelijker de schoenen aantrekken en heb je de perfecte pasvorm. Bovendien zorgt het voor ondersteuning als je van richting verandert, je losmaakt van je tegenstander of een creatieve actie maakt.
  • Controlframe zool; De adidas Predators bevatten een Controleframe 2.0 loopzool. Deze zool zorgt voor de perfecte ondersteuning wanneer je hoge snelheden behaalt of ineens een actie maakt.
  • Driehoekige noppen; De driehoekige noppen in combinatie met de noppenconfiguratie zorgen ervoor dat je snel op verschillende speelsituaties in kunt spelen, maar ook voor stabiliteit!
  • Inclusief veters
  • Kleur: Fel groen/Roze/Paars
  • Pack: Generation Pred pack

Wil jij net als verschillende spelers op deze adidas Predator voetbalschoenen met veters schitteren? Klik dan direct op de buttons!