Merk: SKU: IE2366

Bestel hier de nieuwste adidas Predator voetbalschoenen zonder veters uit het Citrus Energy pack voor volwassenen en kinderen. Deze voetbalschoenen worden door spelers als Pedri, Dybala, Gabriel Jesus, Openda, Joelinton en andere spelers gedragen vanaf maart 2024 tot mei/juni 2024. Deze voetbalschoenen kun je alleen bestellen voor volwassenen en zijn beschikbaar in de maten 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48. Dit betreft namelijk een limited edition voetbalschoen die maar beperkt beschikbaar is! 

De adidas Predator voetbalschoenen uit het Citrus Energy pack zijn overwegend fel geel. Dit is de kleur van de upper, met uitzondering van het gedeelte rond de instap van de schoenen. Dit gedeelte is zwart met een rood adidas logo. De golvende adidas trademark strepen op de zijkanten van deze Predators zijn zwart, terwijl de hielkap rood is. Hetzelfde geldt voor de zoolplaat van de voetbalschoenen, welke ook de naam van de schoenen bevat: PREDATOR. De inlegzool is ook rood. Deze adidas Predator voetbalschoenen zijn weer uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals het Hybridtouch bovenwerk met Strikeskin, de Primeknit boord en de Controlframe 2.0 zoolplaat.

  • Hybridtouch 2.0 materiaal; De upper van de schoenen is gemaakt van een zacht suedemateriaal, dat door adidas Hybridtouch 2.0 genoemd wordt.  Kenmerkend aan dit zachte materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en de ultieme pasvorm garandeert!
  • Strike Skin; Het bovenwerk van de voetbalschoenen bevat rubberen elementen. Deze rubberen vinnen zijn verwerkt in diagonale banen. Deze technologie wordt Strike Skin genoemd en zorgt voor de perfecte balcontrole, wanneer je dribbelt, passt en schiet. De rubberen vinnen zijn op strategische plekken geplaatst voor grip en nauwkeurigheid bij ieder schot of iedere pass.
  • Primeknit: Rondom de enkels van de adidas Predator voetbalschoenen bevindt zich tweedelig Primeknit materiaal. Hierdoor kun je nog makkelijker de schoenen aantrekken en heb je de perfecte pasvorm. Bovendien zorgt het voor ondersteuning als je van richting verandert, je losmaakt van je tegenstander of een creatieve actie maakt.
  • Controlframe zool; De adidas Predators bevatten een Controleframe 2.0 loopzool. Deze zool zorgt voor de perfecte ondersteuning wanneer je hoge snelheden behaalt of ineens een actie maakt.
  • Driehoekige noppen; De driehoekige noppen in combinatie met de noppenconfiguratie zorgen ervoor dat je snel op verschillende speelsituaties in kunt spelen, maar ook voor stabiliteit!
  • Pack: Citrus Energy pack
  • Kleur: Fel geel/Fel rood/Zwart

Wil jij net als verschillende spelers op deze adidas Predator voetbalschoenen zonder veters uit het Citrus Energy pack schitteren? Klik dan direct op de buttons!