Merk: SKU: IE1804

Bestel hier de zwarte adidas Predator voetbalschoenen met veters uit het Pearlsied pack voor volwassenen en kinderen. De zwarte adidas Predator voetbalschoenen worden over het algemeen niet gedragen door de spelers die normaliter op de adidas Predator voetbalschoenen met veters spelen. De voetbalschoenen zijn weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. Deze voetbalschoenen kun je altijd bestellen in de volgende maten: 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48!

De adidas Predator voetbalschoenen uit het Nightstrike pack zijn de zwarte  voetbalschoenen uit het assortiment van adidas. Alle details op de voetbalschoenen zijn namelijk zwart of zilver. Dit betreft de versie met veters. De voetbalschoenen zijn zwart met drie golvende zilveren adidas strepen aan de zijkanten. Het bovenste gedeelte (rondom de instap) is zwart met een zwart adidas logo. Deze kleur komt ook terug in het vlak op de achterzijde en in de zool aan de binnenkant. De zoolplaat is zwart en bevat de naam van de schoenen: PREDATOR. De noppen zijn natuurlijk ook zwart. Check hieronder nog meer kenmerken van de adidas Predator voetbalschoenen.

  • Hybridtouch 2.0 materiaal; De upper van de schoenen is gemaakt van een zacht suède materiaal, dat door adidas Hybridtouch 2.0 genoemd wordt.  Kenmerkend aan dit zachte materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en de ultieme pasvorm garandeert!
  • Strike Skin; Het bovenwerk van de voetbalschoenen bevat rubberen elementen. Deze rubberen vinnen zijn verwerkt in diagonale banen. Deze technologie wordt Strike Skin genoemd en zorgt voor de perfecte balcontrole, wanneer je dribbelt, passt en schiet. De rubberen vinnen zijn op strategische plekken geplaatst voor grip en nauwkeurigheid bij ieder schot of iedere pass.
  • Primeknit: Rondom de enkels van de adidas Predator voetbalschoenen bevindt zich tweedelig Primeknit materiaal. Hierdoor kun je nog makkelijker de schoenen aantrekken en heb je de perfecte pasvorm. Bovendien zorgt het voor ondersteuning als je van richting verandert, je losmaakt van je tegenstander of een creatieve actie maakt.
  • Controlframe zool; De adidas Predators bevatten een Controleframe 2.0 loopzool. Deze zool zorgt voor de perfecte ondersteuning wanneer je hoge snelheden behaalt of ineens een actie maakt.
  • Driehoekige noppen; De driehoekige noppen in combinatie met de noppenconfiguratie zorgen ervoor dat je snel op verschillende speelsituaties in kunt spelen, maar ook voor stabiliteit!
  • Inclusief veters
  • Kleur: Zwart
  • Pack: Nightstrike pack

Wil jij net als verschillende spelers op deze zwarte adidas Predator voetbalschoenen met veters schitteren? Klik dan direct op de buttons!