adidas lanceert nieuwe adidas Predator voetbalschoenen met tong

Adidas heeft weer een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het verhaal van de Adidas Predator voetbalschoenen! Vandaag lanceerde het Duitse sportmerk als onderdeel van het Solar Energy Pack de nieuwe generatie adidas Predator voetbalschoenen. Het meest opvallende detail van de nieuwe Predators is dat de tong van de schoenen weer terug is! In 1994 lanceerde adidas voor het eerst de Predator voetbalschoenen en een jaar erna bevatten de voetbalschoenen al de iconische tong! Dertig jaar na dato is de tong weer in ere hersteld en bevat een deel van de schoenen weer de omgeslagen tong. Overigens niet alle spelers die de Predators dragen zullen de voetbalschoenen met omgeslagen tong dragen, maar daarover straks meer!

Predators terug in traditionele Predator kleuren! 

De adidas Predator voetbalschoenen uit het Solar Energy pack hebben natuurlijk de traditionele Predator kleurencombinatie! De eerste Predators waren in 1994 al overwegend zwart met witte en rode accenten en deze kleurencombinatie heeft het Duitse sportmerk weer in ere hersteld. De schoenen zijn zwart met aan de zijkanten licht golvende witte adidas strepen. De tong is rood met daarin een geel adidas logo. Er zijn vanaf nu drie versies van de Predators beschikbaar. Één van de versies bevat dus een omgeslagen tong, de andere versie bevat geen veters en de ‘’Low versie’’ bevat wel veters, maar geen tong! De zoolplaat van de nieuwe Predators is wit en bevat in grote letters de naam van de voetbalschoenen. Een deel van de noppen zijn rood en een deel van de noppen zijn fel geel. De fel gele tint komt ook weer terug in het vlak op de hiel en in de zool aan de binnenkant. Uiteraard zijn de nieuwe adidas Predator voetbalschoenen uitgerust met verschillende technologieën en materialen, die perfect zijn voor spelers die zelfverzekerd het veld opstappen en het verschil willen maken. Alle details van de schoenen staan in het teken hiervan en bespreken we hieronder!

Kenmerken nieuwe generatie adidas Predator voetbalschoenen

  • Het bovenwerk/de upper is gemaakt van het zogenaamde Hybridtouch 2.0 suéde materiaal. Kenmerkend aan dit zachte materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten en de ultieme pasvorm garandeert!
  • Strike Skin; Het bovenwerk van de voetbalschoenen bevat (zowel in de tong als op de voorvoet) rubberen elementen. Deze rubberen vinnen zijn verwerkt in diagonale banen. Deze technologie wordt Strike Skin genoemd en zorgt voor de perfecte balcontrole, wanneer je dribbelt, passt en schiet. De rubberen vinnen zijn op strategische plekken geplaatst voor grip en nauwkeurigheid bij ieder schot of iedere pass.
  • Primeknit: Rondom de enkels van de adidas Predator voetbalschoenen bevindt zich tweedelig Primeknit materiaal. Hierdoor kun je nog makkelijker de schoenen aantrekken en heb je de perfecte pasvorm. Bovendien zorgt het voor ondersteuning als je van richting verandert, je losmaakt van je tegenstander of een creatieve actie maakt.
  • Omgeslagen tong; De omgeslagen tong met elastiek zorgt ook voor een maximaal comfort en stabiliteit. De andere twee versies van de voetbalschoenen bevatten geen tong. De ene versie bevat wel veters en de andere versie bevat geen veters.
  • Controlframe zool; De adidas Predators bevatten weer een Controleframe 2.0 loopzool. Deze zool zorgt voor de perfecte ondersteuning wanneer je hoge snelheden behaalt of ineens een actie maakt.
  • Driehoekige noppen; De driehoekige noppen in combinatie met de noppenconfiguratie zorgen ervoor dat je snel op verschillende speelsituaties in kunt spelen, maar ook voor stabiliteit!

Deze spelers dragen de nieuwe Predators 

Verschillende spelers dragen de zwart/rood/witte adidas Predator voetbalschoenen uit het Energy pack vanaf januari 2024 tot maart/april 2024. Dit zijn onder andere Bellingham, Pedri, Jesus, Lisandro Martínez, Pogba, Hojbjerg, Onana, Pepe, Ter Stegen, Branco van den Boomen, Quinten Timber, Bijlow, Veerman, Daley Blind. Sommige spelers dragen de versie met tong en andere spelers zonder.

adidas Predator voetbalschoenen bestellen

De nieuwe adidas Predator voetbalschoenen uit het Solar Energy pack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De Elite versie (de versie die de spelers dragen) is afhankelijk of deze een tong bevatten beschikbaar in een prijsrange van € 260,- tot € 280,-. Goedkopere versies bestel je al vanaf € 60,-, maar dan bevatten deze wel minder technologieën of goedkopere materialen. De schoenen zijn ook weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus zowel voor natuurgras als voor kunstgras, zachte en harde ondergronden. In de onderstaande winkels kun je de schoenen ook laten personaliseren!

adidas lanceert nieuwe adidas Predator voetbalschoenen met tong
adidas lanceert nieuwe adidas Predator voetbalschoenen met tong
adidas lanceert nieuwe adidas Predator voetbalschoenen met tong
adidas lanceert nieuwe adidas Predator voetbalschoenen met tong
adidas lanceert nieuwe adidas Predator voetbalschoenen met tong
adidas lanceert nieuwe adidas Predator voetbalschoenen met tong