Wit/roze adidas X19 voetbalschoenen Uniforia pack

De nieuwe adidas X 19 voetbalschoenen zijn een combinatie van wit/roze. Vandaag heeft het Duitse sportmerk in het kader van het Uniforia pack ook nieuwe adidas X voetbalschoenen gelanceerd. Deze voetbalschoenen zouden eigenlijk door sterren als Promes, Matthijs de Ligt, Kanté, Bale, Pavard en verschillende andere sterren tijdens Euro 2020 gedragen worden. Omdat het toernooi een jaar verplaatst is door het coronavirus worden deze schoenen vanaf nu gedragen in de voorbereiding op 2020-2021. In de Eredivisie worden de adidas X voetbalschoenen gedragen door spelers als Promes, Noa Lang, Dumfries, Hendrix en Lammers.

Design adidas X voetbalschoenen Uniforia pack

Alle nieuwe voetbalschoenen uit het adidas Uniforia 2020 pack zijn geïnspireerd door de kleuren van de voetbal waarmee de 24 landen tijdens Euro 2020 spelen, de adidas Uniforia voetbal. De basiskleur van alle voetbalschoenen is wit, zo ook de adidas X schoenen uit het pack. Verder worden de schoenen gekenmerkt door een print van flitsende, dunne, roze strepen. Het lijkt erop of deze strepen met een penseelstreek of verfkwast op de schoenen zijn aangebracht. De print bevindt zich op de neus van de voetbalschoenen en loopt door over de zijkanten en de zoolplaat van de schoenen, inclusief de noppen. De drie adidas strepen op de neus van de nieuwe adidas X voetbalschoenen zijn zwart. Qua technische en functionele kenmerken heeft adidas niks veranderd. Deze zijn hetzelfde gebleven en bespreken we hieronder nog even kort!

Functionele kenmerken adidas X19 voetbalschoenen

De adidas X19 voetbalschoenen zijn de ideale voetbalschoenen voor behendige en snelle voetballers. De schoenen werden voor het eerst in 2015 gelanceerd en hebben sindsdien verschillende metamorfoses ondergaan. Check hier alle kenmerken van de adidas X voetbalschoenen uit het Uniforia pack!

  • X Layskin upper:  De upper van de X19 voetbalschoenen wordt de X-Layskin genoemd. Dit materiaal is super licht en vormt zich direct naar de vorm van je voeten. Door adidas wordt gesteld dat als je deze voetbalschoenen aantrekt, het net lijk alsof je een handschoen aantrekt. Een ander kenmerk van de de X-Layskin is dat het bijna doorzichtig is. Je kunt met deze transparante look zien hoe je sokken in je schoenen zitten en dit geeft de nieuwe adidas X voetbalschoenen ook weer een vettere look! De zogenaamde Skeletal Weave bestaat uit een woven materiaal van garens en dit zorgt voor een ideale eerste touch en een perfect balgevoel. 
  • Claw Collar:  De adidas X 19+ voetbalschoenen zijn ook uitgerust met een subtiele enkelsok. Deze heeft een zogenaamde v-vorm en wordt om die reden ook wel de ''Claw collar'' genoemd. Zoals bij alles van de adidas X 19+ voetbalschoenen staat deze enkelsok geheel in het teken van snelheid. De claw collar zorgt voor een ultieme pasvorm, waardoor je hoge snelheden kunt behalen. Bovendien zorgt de sok voor een juiste stabiliteit, die je nodig hebt als je op snelheid bent!
  • Externe hielkap: Een ander kenmerk van de X voetbalschoenen is de externe hielkap. Deze hielkap, welke aan de achterkant is uitgerust met een speciaal design van ribbels, zorgt voor het zogenaamde lockdown effect. Hierdoor ga je niet in je schoenen schuiven en het zorgt voor stabiliteit, wanneer je je snel van je tegenstander los wilt maken. Ter hoogte van de achillespees bevindt zich een speciaal geweven materiaal en dit biedt je weer de ultieme bewegingsvrijheid.
  • Sprintframe zool:  Ook bij het onderstel van deze nieuwe adidas X voetbalschoenen staat alles in het teken van snelheid en stabiliteit. De zool is namelijk gemaakt van een super licht materiaal. Adidas noemt deze zool de sprintframe zool, waarmee je hoge snelheden kunt behalen. De noppen zijn ook weer op strategische punten geplaatst en dit stelt je weer in staat explosief te zijn en je tegenstander de baas te zijn. De adidas X19 voetbalschoenen hebben een combinatie van klauwnoppen en ovale noppen. Deze combinatie is ideaal om hoge snelheden te behalen en explosief te zijn en biedt je ook nog eens de juiste comfort en stabiliteit.
  • De X19+ versie is de versie zonder veters en de X19.1 voetbalschoenen zijn de versie met veters. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de wit/roze adidas X voetbalschoenen uit het Uniforia pack en check ook de witte adidas Predator voetbalschoenen uit dit pack. Deze voetbalschoenen zijn weer beschikbaar voor verschillende ondergronden.

Wit/roze adidas X voetbalschoenen bestellen 

De nieuwe adidas X 19 voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Deze schoenen zijn weer beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. De dure versie van de adidas X voetbalschoenen is € 280,-, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 60,-. De schoenen kun je zowel bestellen voor kinderen als voor volwassenen. Over het algemeen geldt, hoe duurder de schoen, hoe meer technologieën adidas in de voetbalschoenen verwerkt heeft. In de onderstaande winkels kun je de adidas voetbalschoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel deze adidas X voetbalschoenen direct in DEZE SHOP

of de officiële webshop van adidas

Wit roze adidas X voetbalschoenen