adidas lanceert adidas X Messi voetbalschoenen in kleuren Argentinië

Adidas heeft weer een special edition van de adidas X Crazyfast voetbalschoenen voor Messi gelanceerd! Sinds Messi in 2021 op de adidas X voetbalschoen speelt is dit al de achtste special edition voetbalschoen die het Duitse sportmerk voor de Argentijnse ster heeft gelanceerd. Dit betreft een wel hele speciale editie, omdat de schoenen geheel in stijl zijn van de kleuren van het Argentinië voetbalshirt. De schoenen werden door de meester zelf deze week overigens al gedragen tijdens de oefenwedstrijd van Inter Miami tegen de club waar Messi opgroeide: Newell’s Old Boys. Op deze schoenen zullen we Messi de komende maanden zien schitteren! In dit artikel vertellen we natuurlijk alles over de nieuwste kicksen van de aanvaller!

De nieuwe voetbalschoenen van Messi zijn onderdeel van het zogenaamde ‘’Spark Gen10s’’ pack. Dit pack bevat niet alleen nieuwe schoenen, maar ook een Messi trainingsshirt en trainingspak. Toch zijn de voetbalschoenen natuurlijk de eyecatcher van het pack. De upper van de voetbalschoenen is een combinatie van de traditionele kleuren van het Argentinië thuisshirt (lichtblauw/wit) en het uitshirt (donkerblauw). Het bovenste gedeelte, inclusief de Primeknit collar en de veters zijn donkerblauw en het onderste gedeelte is wit. Beide delen worden gescheiden door gouden lijnen, een kleur die adidas gebruikt heeft om de roemrijke carrière en zijn prijzenkast te eren. De adidas trademark strepen op de neus van de voetbalschoenen zijn lichtblauw en zijn uitgerust met een subtiele gouden omlijning. Op de neus van de schoenen is heel subtiel het trademark teken van Messi verwerkt en op de achterkant van de schoenen staat uiteraard weer de naam van de wereldster met het adidas logo. De zoolplaat van de schoenen is perfect in stijl van de kleuren van het Argentinië voetbalshirt. Deze is wit met lichtblauwe noppen. De inlegzool is donkerblauw en bevat het trademark teken van Messi in het goud.

Uiteraard zijn ook deze versie van de adidas X Crazyfast voetbalschoenen weer uitgerust met de nieuwste technologieën. De bovenkant (upper) betreft weer de zogenaamde Aeropacity Speedskin. Dit is een lichtdoorschijnend materiaal, dat zich perfect aanpast aan de vorm van de voeten. Op de upper heeft adidas ook een dun laagje mesh aangebracht. Deze technologie wordt de AeroCage+ technologie genoemd en biedt Messi de perfecte steun en stabiliteit, wanneer hij weer eens zijn tegenstander de baas is. Ook de Primeknit collar, de subtiele enkelsok van de schoenen, draagt hier aan bij. Bovendien kan Messi zijn voetbalschoenen door de sok nog makkelijker aandoen. De veters van de schoenen zijn extra licht, wat ook weer bijdraagt aan het maken van snelle acties! Op de achterkant van de schoenen bevindt zich een zogenaamde 3D hielkap. De hielkap in combinatie met de inlegzool zorgt voor het ideale lockdown effect. Hierdoor gaan spelers niet in de schoenen schuiven. Last but not least zijn ook deze adidas X Crazyfast voetbalschoenen weer uitgerust met de Speedframe zoolplaat met Aeroplate. Deze ultralichte zoolplaat bevat bovendien extra noppen ter hoogte van de voorvoet, zodat Messi nog meer grip heeft en zich nog sneller los kan maken van zijn tegenstander!

De nieuwe adidas X Crazyfast Messi Spark Gen10S voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De versie die Messi draagt heeft een prijs van € 260,-. Goedkopere versies zijn echter al beschikbaar vanaf € 50,-. Uiteraard bevatten deze versies wel minder technologieën dan in dit artikel besproken. Check bovendien andere versies van de adidas X voetbalschoenen in deze winkels!

adidas lanceert adidas X Messi voetbalschoenen in kleuren Argentinië
adidas lanceert adidas X Messi voetbalschoenen in kleuren Argentinië
adidas lanceert adidas X Messi voetbalschoenen in kleuren Argentinië
adidas lanceert adidas X Messi voetbalschoenen in kleuren Argentinië