Paars/mint/ roze adidas X Speedflow voetbalschoenen Champions Code

Nu de knock-outfase van de Champions League in volle gang is, stijgt de spanning naar ongekende hoogte! Deze week is het duidelijk welke teams de kwartfinale van het miljardenbal bereikt hebben. Speciaal voor de spelers van deze clubs heeft adidas het zogenaamde Champions Code pack gelanceerd. Dit nieuwe pack bevat een drietal nieuwe voetbalschoenen (Predator, X en Copa), welke exclusief gedragen worden door de spelers, die nog actief zijn in het toernooi. In dit artikel bespreken we de nieuwste adidas X Speedflow voetbalschoenen uit het Champios Code pack. Dit zijn de schoenen die onder andere gedragen worden door Karim Benzema, Mohamed Salah, Luis Diaz, Thomas Müller, N'Golo Kanté, Diogo Jota, Ferran Torres en Hakimi. Bij Ajax worden deze kicksen deze week gedragen door Ryan Gravenberch en Devyne Rensch.

Vorige week droeg Karim Benzema deze nieuwe adidas X Speedflow voetbalschoenen uit het Champions Code pack al en dit was geen onverdeeld succes. Met deze schoenen scoorde Benzema drie keer tegen Paris Saint Germain en stelde hij met Real Madrid een ticket naar de kwartfinale van de Champions League veilig. De nieuwe adidas X Speedflow voetbalschoenen hebben de iconische Champions League look en bevatten een aantal frisse kleuren. De voorkant van de voetbalschoenen is lichtblauw en naar de achterkant loopt dit over in het paars. Verder bevatten de voetbalschoenen een all-over print van de CL sterren. Deze sterren bevatten een donkerblauwe en roze omlijning. De adidas strepen op de zijkanten van deze schoenen zijn bijna niet zichtbaar, omdat deze een combinatie van zilver enmint zijn. Op de hiel van de schoenen prijkt het bekende Champions League starball logo in het zilver en de zoolplaat van de schoenen heeft een iriserend design. In de zoolplaat komen ook de kleuren roze, paars en lichtblauw terug. De voorvoet bevat klauwnoppen en de achterkant rechte noppen. Ook deze adidas X Speedflow voetbalschoenen zijn weer super licht, omdat deze schoenen speciaal zijn ontwikkeld om snelle spelers te laten accelereren. In deze schoenen zijn daarom verschillende speciale technologieën verwerkt. Ben je hier nog niet mee bekend? Lees dan vooral verder!

Technologieën adidas X Speedflow voetbalschoenen

Met de adidas X Speedflow voetbalschoenen ben je sneller dan het licht! Deze voetbalschoeenn sluiten perfect aan op de voeten en hebben een ultralicht. In ciombinatie met de 3D hiel zorgt dit ervoor dat je een eindeloze snelheid kunt behalen, waarbij je ook nog een super wendbaar bent. Hieronder leggen we meer uit over de technologieën die het Duitse sportmerk verwerkt heeft, in de adidas X Speedflow voetbalschoenen:

  • Het bovenwerk van de adidas X Speedflow voetbalschoenen is gemaakt van een licht materiaal, welke door het merk Primeknit Skin/Speedcut genoemd wordt. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het transparant is, waardoor je je sokken bijna door de schoenen heen kunt zien. Dit betekent overigens niet dat het geen sterk materiaal is. Integendeel zelfs! Doordat adidas Primeknit in het bovenwerk heeft verwerkt, zorgt dit voor nog meer stabiliteit en comfort rondom de enkel en wreef wanneer je hoge snelheden bereikt.

  • De upper van de voetbalschoenen is ook uitgerust met een zogenaamde Engineered Agility Cage. Het voordeel van deze technologie is dat het zorgt voor stabiliteit en ondersteuning, wanneer je hoge snelheden bereikt. Deze technologie komt tot uiting in de laser gesneden vlakken op het bovenwerk van de schoenen.

  • Ook de zoolplaat van de adidas X Speedflow voetbalschoenen heeft vorig jaar een metamorfose ondergaan. Aan het onderstel is namelijk carbonfiber toegevoegd. Ook dit betreft weer een super licht materiaal, welke zorgt voor een nog betere ondersteuning bij het afzetten of wanneer je je los maakt van je tegenstander. Hierdoor heb je een nog beter contact met de grond en kun je dus nog sneller afzetten.

  • De adidas X Speedflow voetbalschoenen hebben sinds vorig jaar ook een nieuwe noppenconfiguratie. Dit betreft een combinatie van rechte noppen en klauwnoppen. De klauwnoppen zorgen voor de perfecte grip en stabiliteit en door de rechte noppen kun je nog beter weg sprinten.

  • In de hiel van de schoenen zijn opnieuw kussentjes verwerkt. Dit wordt door adidas de 3D moulded heel genoemd. Het voordeel hiervan is dat het zorgt voor de perfecte lockdown. Door deze kussentjes gaan je voeten namelijk niet schuiven in je voetbalschoenen en heb je nog beter comfort.

  • Deze voetbalschoenen hebben een v-vormige enkelsok, waardoor je nog makkelijker en sneller de voetbalschoenen aan kunt doen.

  • De adidas X Speedflow + voetbalschoenen betreft de veterloze versie van de adidas X lijn en de adidas X Speedflow 1. zijn de schoenen met veters.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas X Speedflow voetbalschoenen uit het Champions Code pack. Op deze schoenen spelen alleen sterren die nog actief zijn in het miljardenbal. Andere spelers die normaliter op de adidas X spelen en niet (meer actief) zijn in het toernooi dragen de lichtblauwe adidas X Speedflow voetbalschoenen. 

adidas X Speedflow voetbalschoenen bestellen

De lichtblauw/paarse adidas X Speedflow voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels! Er zijn verschillende varianten van de adidas X voetbalschoenen aanwezig. Alle sterspelers dragen de dre versie van de adidas X Speedflow. De veterloze versie is € 280,- en de versie met veters is € 220,-. Goedkopere versies van de adidas X bestel je overigens al vanaf € 50,-. Deze bevatten dan wel minder technologieën dan de dure versie, maar zijn perfect om een wedstrijd mee te spelen of om mee te trainen. In de onderstaande winkels vind je ook oudere modellen van de adidas X voetbalschoenen en kun je deze ook laten personaliseren. De schoenen zijn ook weer voor verschillende ondergronden uitgebracht, dus zowel voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze adidas X Speedflow voetbalschoenen direct in de adidas SHOP! 

of deze SHOP

of deze winkel! 

Paars/mint/ roze adidas X Speedflow voetbalschoenen Champions Code

Paars/mint/ roze adidas X Speedflow voetbalschoenen Champions Code

Paars/mint/ roze adidas X Speedflow voetbalschoenen Champions Code