21 april 2021

Roze/oranje adidas X Ghosted voetbalschoenen

Het Superspectral pack van adidas bevat ook weer super frisse adidas X Ghosted voetbalschoenen. Sterker nog, de nieuwe adidas X voetbalschoenen zijn misschien wel de meest opvallende schoenen uit het pack, welke vanaf nu tot eind juni gedragen worden door verschillende sterspelers. Deze roze/oranje adidas X voetbalschoenen zien we ook terug tijdens het EK en de Copa America komende zomer! Spelers die op deze schoenen spelen zijn onder andere Vardy, Firmino, Jesus, Morata, Justin Kluivert, Dolberg, Benzema, Salah, James, Marcelo, de Ligt en Wijnaldum. Bij Ajax speelt Neres op deze voetbalschoenen, bij Feyenoord Geertruida en bij PSV Teze en van Ginkel.

Design adidas X Ghosted voetbalschoenen Superspectral pack

Met de adidas X Ghosted voetbalschoenen uit het Superspectral pack val je hoe dan ook op! De schoenen zijn namelijk een combinatie van roze en oranje. De upper van deze gloednieuwe adidas X schoenen is roze en ter hoogte van de zwarte adidas strepen op de neus van de schoenen bevinden zich diagonale oranje lijnen, weke naar de achterkant van de schoenen doorlopen. De hiel van de schoenen is dan ook overwegend oranje. De zoolplaat van de nieuwe adidas X Ghosted voetbalschoenen vormt natuurlijk ook weer een kleurig geheel. In de zoolplaat zijn alle kleuren van de upper verwerkt: roze/oranje/zwart en deze kleuren lopen kriskras door elkaar heen. Het adidas logo prijkt verder ter hoogte van de instap van de voetbalschoenen en de binnenzool heeft de frisse oranje kleur. Sommige voetballers dragen de versie met veters. Deze versie wordt de adidas X Ghosted 1. genoemd en de versie zonder veters is de adidas X Ghosted +. Deze nieuwe kicksen zijn opnieuw uitgerust met de nieuwste technologieën, waardoor de sterren tijdens het EK en de Copa America optimaal kunnen accelereren. Mocht je nog niet bekend met de voordelen van de adidas X Ghosted voetbalschoenen zijn? Lees dan vooral verder! Dit betreffen overigens dezelfde kenmerken als de vorige week gepresenteerde adidas X Cyclops voetbalschoenen

Kenmerken adidas X Ghosted voetbalschoenen

De adidas X voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor snelle en creatieve spelers. Alles van deze voetbalschoenen staat dus in het teken van snelheid! 

  • Het silhouet van de adidas X Ghosted voetbalschoenen heeft wat weg van sprintschoenen van atleten en wegen slechts 190 gram.
  • De upper van de adidas X Ghosted voetbalschoenen is ook super licht en dun. Dit gedeelte wordt het MirageSkin bovenwerk genoemd en is ook nog doorzichtig. Kenmerkend aan deze upper is dat het perfect om de voeten sluit, waardoor het erop lijkt alsof je een sok aan hebt en het eerste balcontact gegarandeerd goed is. De upper van de schoenen is dus ook doorzichtig en wanneer je dus gekleurde kousen draagt, kun je dit door je voetbalschoenen heen zien.
  • Het bovenwerk van de adidas X Ghosted 1. Voetbalschoenen heeft een andere naam: Fluroskin. Dit is hetzelfde materiaal, alleen bevatten deze voetbalschoenen in tegenstelling tot de X Ghosted+ voetbalschoenen veters.
  • De X silo van adidas bevat verder een zogenaamde Claw collar. Dit is geen enkelsok. Wel kun je door de Claw collar perfect je schoenen instappen. Bovendien biedt dit het lockdown effect. Dit betekent dat je niet met je voeten in je schoenen gaat schuiven.  In de hiel van de schoenen heeft adidas ook kussentjes verwerkt. Ook dit zorgt voor een ideale fit. Dit wordt door adidas de vacuüm pasvorm genoemd.
  • De zoolplaat van de adidas X Ghosted voetbalschoenen betreft de zogenaamde Speedframe loopzool met koolstofvezels. Deze vezels zorgen ervoor dat ervoor dat je nog beter kunt versnellen en je los kunt maken van je tegenstander. Een ander voordeel van het Speedframe is dat deze super licht is, waardoor je ook makkelijk op snelheid kunt komen. Bovendien zorgt het voor ondersteuning, wanneer je hoge snelheden behaalt.  
  • De adidas X voetbalschoenen bevatten een combinatie van langwerpige en klauwnoppen. Deze noppen zijn op strategische plekken geplaatst, zodat je perfecte grip hebt tijdens het sprinten en wegdraaien bij je tegenstander. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de schoenen die De Ligt en Wijnaldum gaan dragen tijdens de groepsfase van het EK van 2021. Eind juni lanceert adidas weer een andere kleur van deze voetbalschoenen, welke in de knockoutfase van het EK gedragen worden en ook tijdens de voorbereiding op het seizoen 2021-2022. 

Roze/oranje adidas X Ghosted voetbalschoenen bestellen

De nieuwe adidas X Ghosted voetbalschoenen uit het Superspectral pack kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en voor volwassenen! De schoenen zijn weer voor verschillende ondergronden beschikbaar, namelijk voor zowel kunstgras als voor natuurgras en harde ondergronden. De dure versie van de voetbalschoenen is € 280,-. Dit betreft de versie zonder veters. Met veters zijn deze schoenen voor volwassenen € 220,- en voor kinderen € 100,-. Goedkopere versies van de adidas X voetbalschoenen bestel je echter al vanaf € 45,-. Hoe goedkoper de voetbalschoen is, hoe minder technieken adidas in de schoenen verwerkt heeft. In de onderstaande winkels kun je deze nieuwe schoenen ook weer laten personaliseren. Directe levering! 

Bestel deze adidas X voetbalschoenen direct in DEZE SHOP

of de officiële webshop van adidas

of deze winkel! 

Roze adidas X Ghosted voetbalschoenen

Roze oranje adidas X Ghosted voetbalschoenen