13 november 2018

De zwart/rode adidas X 18 voetbalschoenen - Initiator pack

Het nieuwe adidas Initiator pack is gelanceerd! Alle voetbalschoenen uit dit pack worden door de spelers die bij adi onder contract staan van november tot februari gedragen. Onderdeel van dit nieuwe pack, speciaal ontwikkeld om initiatief in het veld te nemen, zijn de nieuwe adidas X 19+ voetbalschoenen. Deze nieuwe voetbalschoenen worden vanaf nu door sterren als Mohammed Salah, Gabriel Jesus, de Ligt, Gareth Bale, Diego Costa, Kluivert, Dolberg en vele andere sterren. Qua design hebben de schoenen een update gekregen. Qua materialen en technologieën heeft adi niks veranderd! Wil je alles weten over deze nieuwe adidas X voetbalschoenen uit het Initiator pack? Lees het hieronder!

Ben je direct fan van deze gave zwart/rode adidas X voetbalschoenen? Bestel ze exclusief in de officiële webshop van adidas of scoor de voetbalschoenen in DEZE ONLINE WINKEL

Design zwart/rode adidas Predator Initiator pack voetbalschoenen

De nieuwste adidas X voetbalschoenen uit het Initiator pack hebben een super vette kleur! De kleurencombinatie van deze kicksen is namelijk geïnspireerd door de traditionele Predator voetbalschoenen. De schoenen zijn namelijk een combinatie van zwart, rood en wit. De mesh upper van de voetbalschoenen is namelijk overwegend zwart en de drie diagonale adidas stripes op de schoenen zijn wit. De Primeknit enkelsok van de schoenen is rood, waardoor de schoenen dezelfde looks hebben als de eerste Predators! De witte tint van de schoenen komt overigens ook terug in de hielkap aan de achterkant van de schoenen en de zool van de voetbalschoenen is ook een combinatie van zwart en wit. Het adidas X teken prijkt op de hiel van de schoenen in het zwart. Qua materiaal en technologieën heeft adi niks veranderd aan de voetbalschoenen. Lees hieronder waarom juist deze schoenen perfect zijn voor creatieve en snelle voetballers, die het verschil kunnen maken!

Kenmerken adidas X18 voetbalschoenen Initiator pack

De upper van de nieuwe adidas X18+ Initiator voetbalschoenen is ook dit keer weer gemaakt van een super zacht materiaal. Dit materiaal wordt door adidas Speedmash genoemd en voelt aan als een tweede huid. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. De zogenaamde Skeletal Weave bestaat uit een woven materiaal van garens en dit zorgt voor een ideale eerste touch en een perfect balgevoel. De adidas X 18+ voetbalschoenen bevatten geen veters. Hierdoor heb je een nog schoner baloppervlak en kan je dus nog preciezer en meer gefocust schieten. De adidas X 18+ voetbalschoenen bevatten ook dit jaar een rode enkelsok. Deze heeft een zogenaamde v-vorm en wordt om die reden ook wel de ''Claw collar genoemd.'' Zoals bij alles van de adidas X 18+ voetbalschoenen staat deze enkelsok geheel in het teken van snelheid. De claw collar zorgt voor een ultieme pasvorm, waardoor je hoge snelheden kunt behalen. Bovendien zorgt de sok voor een juiste stabiliteit, die je nodig hebt als je op snelheid bent! Een ander kenmerk van de X voetbalschoenen is de externe hielkap, die adidas heeft toegevoegd aan de voetbalschoenen. De hielkap, welke aan de achterkant is uitgerust met een speciaal design van ribbels, zorgt voor het zogenaamde lockdown effect. Hierdoor ga je niet in je schoenen schuiven en het zorgt voor stabiliteit, wanneer je je snel van je tegenstander lost wilt maken. Ter hoogte van de achillespees bevindt zich een speciaal geweven materiaal en dit biedt je weer de ultieme bewegingsvrijheid.


Ook bij het onderstel van de nieuwe adidas X18+ Initiator pack voetbalschoenen staat alles in het teken van snelheid en stabiliteit. De zool is namelijk gemaakt van een super licht materiaal. Adidas noemt deze zool de sprintframe zool, waarmee je hoge snelheden kunt behalen. De noppen zijn ook weer op strategische punten geplaatst en dit stelt je weer in staat explosief te zijn en je tegenstander de baas te zijn. De adidas X18 voetbalschoenen hebben een combinatie van klauwnoppen en ovale noppen. Deze combinatie is ideaal om hoge snelheden te behalen en explosief te zijn en biedt je ook nog eens de juiste comfort en stabiliteit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze vette zwart/rode adidas X18 voetbalschoenen uit het Initiator pack, die vanaf nu gedragen worden door sterren als Dolberg, Salah, Bale, Jesus en nog meer sterren. Deze voetbalschoenen zijn voor het eerst te zien in de interlandweek deze week. Onderdeel van het nieuwe Initiator pack van adi zijn ook de nieuwe Predator voetbalschoenen en nieuwe adidas COPA voetbalschoenen!

adidas X Initiator pack voetbalschoenen bestellen

De zwart/rode adidas X voetbalschoenen kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan voor zowel kinderen als voor volwassenen. De schoenen voor kinderen kan je vanaf maat 28 tot maat 38 bestellen en de schoenen voor volwassenen zijn beschikbaar vanaf maat 39 tot 47! De schoenen zijn zowel met veters als zonder veters beschikbaar. De prijs van de duurste versie van de schoenen is € 280,-, maar goedkopere versies bestel je al vanaf € 70,-. De voetbalschoenen zijn zowel beschikbaar voor kunstgras als voor natuurgras en harde ondergronden. In deze webshops kan je je adidas voetbalschoenen ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je adidas X18+ voetbalschoenen in de officiële webshop van adidas

Of scoor de voetbalschoenen in DEZE ONLINE WINKEL