Messi heeft ook weer nieuwe voetbalschoenen. Adidas heeft vandaag namelijk de nieuwe adidas MESSI 16 voetbalschoenen in het kader van de BLUE BLAST PACK gelanceerd. Dit nieuwe pack van adidas bestaat uit drie nieuwe silo's (X, ACE en MESSI), welke allemaal overwegend blauw zijn en bovendien fel roze accenten bevatten. De nieuwe voetbalschoenen van Messi bevatten nog een speciale kleur! Dat bespreken we straks. Op deze voetbalschoenen zal de sterspeler van Barcelona vanaf nu zijn wedstrijden voor de Spaanse club en het Catalaanse elftal spelen tot en met het einde van het seizoen 2016-2017! Check alle details hieronder!

Geen zin om alle details over de nieuwe voetbalschoenen van Messi te lezen, dat kan ook op een andere manier. Check alle details van de nieuwe Messi 16 adidas PURE AGILITY voetbalschoenen in deze SHOP! Vanaf € 60,-. Directe levering en gratis verzendingAdidas -messi -16-pure -agility -voetbalschoenen

Design blauw/roze adidas Messi voetbalschoenen

De nieuwe adidas MESSI 16 PURE AGILITY voetbalschoenen uit de BLUE BLAST PACK zijn overwegend blauw aan de bovenkant en lopen vanaf het midden over in een fel roze gloed en aan de onderkant loopt deze roze kleur over naar het oranje. Ook de onderzool van deze flitsende voetbalschoenen van Lionel Messi is oranje en dit geldt ook voor de noppen! De zijkanten van de nieuwe kicksen van de Argentijn zijn wit en ook op de hiel van de schoenen staat het adidas performance logo. De andere zijkant van de voetbalschoenen bevat het Messi trademark teken. Wil je weten waarom deze nieuwe Messi voetbalschoenen perfect zijn voor creatieve voetballers, die met een perfecte schijnbeweging iedereen wegspelen? Check hieronder alle technische informatie over deze voetbalschoenen!

Adidas -messi -16-pure -agility -boots

Voordelen adidas Messi Blue Blast voetbalschoenen

Het eerste dat direct opvalt bij het zien van de voetbalschoenen van Messi is het ontbreken van de veters. Deze zijn namelijk aan de binnenkant van de voetbalschoenen verwerkt. Dit wordt bewerkstelligd door het Purecut Sock Sytem. De schoen is dankzij deze technologie nog dichterbij de bal en zo krijg je een betere touch. Ook leidt dit tot een nog groter schietoppervlak, waardoor je tijdens het maken van snelheid nog preciezer af kan werken. Het Purecut Sock Systeem bevat tevens een extra verhoogde sok die nog meer ondersteuning aan de voeten geeft. Zo heb je kans nog meer snelheid te maken. Een ander opvallend element is de zogeheten honingraat structuur op de bovenlaag. ultra lichte bovenlaag die door het leven gaat als het AGILITYKNIT bovendeel. Het AGILITYKNIT bovendeel sluit en vormt perfect naar de vorm van de voeten. Dit leidt tot een aangename en individuele pasvorm en een ongelofelijk comfort, direct bij het aantrekken van de voetbalschoenen. Zo kan je direct vlammen en hoef je de schoenen niet in te lopen. Een ongekend voordeel. Deze bovenlaag bevat tevens NSG, zodat je tijdens alle weersomstandigheden blijft genieten van de voordelen van een AGILITYKNIT bovenlaag. Deze Non Stop Grip technologie komt terug in de dunne puntjes over het bovenwerk van de schoenen en zorgt ervoor dat de balcontrole in alle weersomstandigheden perfect is. Natuurlijk ontbreekt de PUREAGILITY niet. Dit is een hielconstructie die je voet nog meer op zijn plek houdt bij het wegsprinten in diverse richtingen, zonder dat je bewegingsvrijheid verlies.. De nieuwste Messi voetbalschoenen bevatten het sprintframe aan de onderkant van de schoenen. Dit ultra lichte frame zagen we eerder terugkomen bij de F50 voetbalschoenen van adidas. Het sprintframe kent wel een vernieuwde uitstraling en heeft als doel dat je snel weg kan sprinten van een tegenstander en zorgt bovendien voor stabiliteit. De noppenconfiguratie betreft de Messi noppenfiguratie. Deze noppen zijn driehoekig, waardoor er snel van richting veranderd kan worden. De voetbalschoenen wegen 205 gram. Check ook de adidas X16 voetbalschoenen uit de Blue Blast pack en de Adidas ACE 17 voetbalschoenen uit dit pack.

Adidas -messi -16-schoenen -blue

adidas Messi BLue Blast voetbalschoenen kopen

Wil jij net als Messi schitteren op de nieuwe adidas 16 MESSI PUREAGILITY voetbalschoenen uit de BLUE BLAST PACK schitteren? Deze voetbalschoenen kan je vanaf nu voor zowel kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops. Hier scoor je de voetbalschoenen voor de verschillende voetbalvelden, dus zowel voor natuurgras als voor kunstgras of andere indoor velden. Directe levering gegarandeerd en vanaf € 70,- beschikbaar! Gratis verzending!

Koop de nieuwe Messi voetbalschoenen exclusief in deze SHOP!

of in de Messi voetbalschoenenshop

Detail -adidas -messi -schoenen
Sprintframe -adidas -schoenen -messi