2 oktober 2017

Adidas NEMEZIZ 17+ PUREAGILITY PYRO STORM PACK voetbalschoenen

Adidas heeft het nieuwste pack gelanceerd en een drietal van schoenen uitgebracht in het Pyro Pack. Deze voetbalschoenen zijn letterlijk en figuurlijk ON FIRE! Met deze flitsende, felle voetbalschoenen val je zeker op in het veld! De felle Pyro Storm kleur schittert op de ACE 17+ Purecontrol, X 17+ Purespeed en de Nemeziz 17+ 360 Agility. De Nemeziz, ontworpen voor snelle bewegingen en vurige acties, zijn voor spelmakers als Lionel Messi, Firmino en Morata.

Direct enthousiast over deze nieuwe Adidas voetbalschoenen? Scoor ze exclusief in deze SHOP of deze STORE

Design Solar Orange/Core Black Adidas NEMEZIZ voetbalschoenen

De nieuwste Adidas Nemeziz 17+ voetbalschoenen van het Pyro Storm Pack zijn gecombineerd met de kleuren Solar Orange en Core Black, drie zwarte adidas strepen op de buitenkant van de schoen en een zwart met Solar Orange gestreepte 360 Agility Bandage System. De strepen over de bovenkant van de schoen zijn Solar Orange met Core black. De naam van het pack ‘Pyro’ is verwerkt in de schoen. Door de feloranje kleur te combineren met zwart, ontstaat er een vlammend effect. De schoen lijkt gloeiendheet te zijn en net uit het vuur te komen, te heet om aan te raken! De vurige kleur komt terug in de zool, de onderkant en de noppen. De achterkant van de Nemeziz bevat de naam van de schoen en het adidas sports logo gedetailleerd verwerkt in het oranje op een zwarte band. De schoen wordt gedragen door Morata, Julian Draxler en Roberto Firmino. Helemaal klaar om te vlammen!

Kenmerken Solar Orange/Core Black Adidas NEMEZIZ voetbalschoenen

De Adidas Nemeziz voetbalschoenen zijn ontworpen voor de meest wendbare en creatieve voetbalspelers. De NEMEZIZ 17+ is speciaal ontwikkeld voor het ontketenen van explosieve moves, slalommen door de verdediging in krappe ruimtes, waardoor je met alle gemak risico’s kunt nemen en het spel kunt dicteren. Risico’s nemen, je tegenstander met snelle bewegingen te snel af zijn en het spel dicteren zijn redenen waarom deze schoenen zijn uitgerust met de nieuwste technieken en materialen. Aan optimale fitting is zeker gedacht. De TORSIONTAPE-technologie van het 360 BANDAGE SYSTEM is geïnspireerd op sporttape. De schoen biedt ondersteuning en stabiliteit dankzij de 360 TORSION TAPE.  De NEMEZIZ 17+ PureAgility is zonder veters, waardoor het schietoppervlak door niks gehinderd wordt en dus het optimale balgevoel creëert. 

De nauwsluitende AGILITY KNIT 2.0-voorvoet zorgt voor een perfecte pasvorm en reactievermogen zodra de schoenen worden aangetrokken. En zoals bij bijna alle Adidas voetbalschoenen het geval is, is ook bij de NEMEZIZ het bovendeel van de schoen uitgerust met de NON STOP GRIP technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je in alle omstandigheden controle over de bal houdt, een dunne laag met stipreliëf op het bovenwerk zorgt ervoor dat je de bal aan je voeten geplakt houdt. De DUAL LOCK COLLAR zorgt voor een stevige lockdown en enkelstabiliteit bij de instap van de schoenen. Waardoor de fitting van de schoen wordt geoptimaliseerd. Het is een kleine enkelkraag in de vorm van een v. De binnenkant van de instap bij de schoen bevat kleine rubberen nopjes die ervoor zorgen dat je sok en je voeten op hun plaats blijven in de schoen. 

Als laatste komt het onderstel van de schoenen. De lichtgewicht TORSIONFRAME-loopzool met TORSION RIBS zorgt voor explosieve kracht op droog natuurgras en voor extra steun bij de afzet. De noppen van de schoen zijn langwerpig en zorgen voor een goede balans bij het maken van snelle draaiingen en explosieve versnellingen.

Solar Orange/Core Black Adidas NEMEZIZ voetbalschoenen kopen

Wil je direct de nieuwe Adidas NEMEZIZ 17+ Pure Agility Pyro Storm Pack voetbalschoenen kopen? Dat kan per direct in de onderstaande shops. De duurste schoenen hebben een prijs van 329,95 euro, de goedkoopste versie van deze NEMEZIZ uit het Thunder Storm Pack koop je al vanaf 64,95 voor kinderen en volwassenen. De goedkopere versies zijn wel met andere materialen en technologieën uitgerust. Check bovendien alle NEMEZIZ voetbalschoenen in het overzicht hiernaast of hieronder! 

Scoor deze nieuwe Pyro Storm Pack Nemeziz schoenen exclusief in deze SHOP of deze STORE