adidas lanceert gouden Messi Turbocharge voetbalschoenen

Adidas heeft weer een nieuw pack, de TURBOCHARGE! Onderdeel van dit nieuwe pack zijn ook nieuwe voetbalschoenen voor Messi! Het nieuwe pack is geïnspireerd op het turbo en vermogen van auto's, welke ervoor zorgt dat de effectiviteit en de kracht van de motor toeneemt. Zo ook de voetbalschoenen uit dit pack! Hoewel de ACE en X voetbalschoenen uit dit pack fel groen zijn, heeft adidas bij de nieuwe voetbalschoenen van Messi gekozen voor een geheel andere kleur. Deze zijn namelijk koper of goud! Daarover straks meer. Op deze nieuwe schoenen speelt Messi vanaf april tot en met juni zijn wedstrijden voor Barcelona en het nationale elftal van Argentinië. Wil jij de baas zijn op het middenveld of in de aanval en je tegenstander helemaal gek willen maken? Check dan hieronder alles over de nieuwste Messi TURBOCharge adidas voetbalschoenen? We bespreken hieronder eerst het vette design van de schoenen en gaan daarna in het op het materiaal en de technologieën die adidas heeft aangebracht!

Direct enthousiast over deze nieuwe gouden voetbalschoenen van Messi? Deze kan je al vanaf een prijs van € 59,95 kopen in deze SHOP

 of in de Messi voetbalschoenenshop

Design gouden Messi voetbalschoenen

De nieuwe Messi TURBOCHARGE voetbalschoenen zijn geheel koper gekleurd (copper metallic), maar voor het mooie noemen wij het gewoon goud! Verder bevatten deze nieuwe gouden voetbalschoenen van Messi ook zwarte accenten, welke terug komen in de drie strepen van adidas op de zijkanten van de schoenen. Ook het Messi trademark teken aan de andere zijkanten van de schoenen is zwart en dit geldt ook voor de enkelsok. Het onderstel van de schoenen is goud en voor de noppen heeft adidas een opvallende kleur gekozen. Deze zijn namelijk fel groen. Dit is ook de kleur van de adidas TURBOCHARGE X voetbalschoenen en de adidas ACE Turbocharge voetbalschoenen. Wil je weten waarom dit de perfecte schoenen zijn voor spelers als Messi en ook Dolberg (want die speelt ook op dezelfde schoenen als Messi), lees dan hieronder vooral verder.

 

Features gouden Messi Turbocharge voetbalschoenen

De adidas Messi 16 voetbalschoenen zijn natuurlijk de schoenen om te domineren op het veld. Met deze schoenen kun je het onverwachte doen en je tegenstander helemaal maken. Daarvoor moeten de technologieën van deze schoenen deze speelstijl ondersteunen. We bespreken allereerst het bovenwerk van de schoenen. Het bovenwerk is namelijk gemaakt van een Agility bovendeel. Perfect aan dit materiaal is dat het zich vormt naar de vorm van de voeten en dus nauw aansluit, waardoor het eerste balgevoel perfect is. Voordelig aan dit materiaal is ook nog eens dat het super dun is, waardoor elke beweging die je met je voet maakt ook direct invloed heeft op de bal. Zoals te zien is zijn er geen veters te zien. Deze zijn namelijk verborgen. Dit wordt door adidas het PureCut Sock systeem genoemd. Het feit dat de veters verborgen zijn, zorgt ervoor dat je een nog groter schietoppervlak hebt. Bovendien zorgt dit systeem voor de perfecte ondersteuning, waardoor je optimale bescherming hebt bij hoge snelheden.

Verder zijn de nieuwe adidas MESSI voetbalschoenen uitgerust met een externe hielkap, welke ook zorgt voor de perfecte bescherming. Door deze hielconstructie heb je de perfecte lockdown en heb je de perfecte controle bij het veranderen van richting. Ter hoogte van de achillespees heeft adidas een extra geweven deel aangebracht, welke Midcut wordt genoemd. Dit zorgt ook voor stabiliteit en bewegingsvrijheid. We sluiten af met het onderstel van de schoenen. De onderzool betreft de zogenaamde SPRINTFRAME loopzool. Zoals de naam al zegt zorgt deze super lichte zool ervoor dat je je direct los kan maken van je tegenstander en hoge snelheden kunt bereiken. De noppenconfiguratie van deze schoenen is ook uniek. Deze noppen zorgen ervoor dat je je als speler snel los kunt maken van een tegenstander, terwijl deze ook zorgen voor stabiliteit!

Gouden adidas Messi voetbalschoenen kopen

Uiteraard zijn de nieuwe schoenen van Messi direct beschikbaar. Deze scoor je namelijk voor zowel kinderen en volwassenen in de onderstaande winkels. Voor de duurste schoenen moet je uiteraard diep in de buidel tasten. Deze hebben een prijs van € 300,-, maar gelukkig zijn deze schoenen ook nog in goedkopere versies te kopen. De goedkoopste versie van de nieuwe kicksen van Messi scoor je vanaf € 59,95! De goedkoopste Messi voetbalschoenen voor volwassenen scoor je vanaf een prijs van € 79,95. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwe gouden Messi voetbalschoenen exclusief in deze SHOP!

of in de Messi voetbalschoenenshop